Lipo 6x günlüğüm

arkadaslar ürünlerim gelmiştir . Öyle güzel paketlemişlerki hava yastıkları ile desteklenmiş ürünler size fotografını ekliyorum . Dediğim gibi yeni yıla dogru 200 $ luk bir sipariş deneyeceğim Lipo 6x Max CLA kombinasyonu için ne düşünüyorsunuz arkadaslar . Önerileri alayım .

Tebrik ederim ibolister çok kısmetlisin.
simdi bu hafta bende sipariş vericem açıkcası.

AMa benim kargoda 10 lbs whey artı lipo 6 x düşünüyorum.

Şöyle de birşey war.Hydorxcut hardcore ürününü de çok övüyorlar.Hangisini sipariş edicegime karar veremedim.

acaba benim simdi bu 10 lbs takılımırki ya .sen 7 8 diyince bende bi korku oluşmaya başladı

abi 02124132222 den 502 tuşluyosun import servisine baglanıyon UPS nin . bi onlara sor ama ck da güvenme şansına güven derim . getirt 10 Lbs te aynı koliye sığar baktım ben bana gelen koliye

koli önemli sonuşta yaa bence benim kolinin içerisinde hava balonları airbagler felan vardı . Yani bayaa bi boşluk var . bence getirtin www.netrition.com güven verdi düşünsenize cmtsi izmire bi kargo yaptım bugün ellerinde oldu bunlar perşembe sipariş aldı çıkardı taaa amerikadan pazartesi elimde oldu araya haftasonu girmese cmtsi istanbuldaydı . bir tavsiyemde saat olayını denk getirmeye .çalışın şirket sanırım Philedelphia dan yükleme yapıyo ordaki yerel saat de yaklaşık 7/7,30 saat aramızda geriden ok dikkat ediniz

Sayın alex Lipo diyorum ben birçok yabancı forumda okudum bunu Çoğunluk Lipo 6x diyor sende arattır istersen . Bu arada sorularım olmuştu forum bilgesi abilere ama demekki konu açmak gerekiyomuş sorularının cevaplanması için .
Saygılarımla

Şimdi Fedex le görüştüm.Ordaki arkadaş ürünün kesin kalır bence hiç deneme diyor.Ürünü gümrük den de alamazsın diyor.1 sene sonra devlet onu satışa çıkarır diyo.Ne yapıcagıma karar vermiş degilim=)

Abi ben boşmu konuştum o zaman ? UPS ile gönderiyor netrition.com . bu 1 . ikincisi UPS expres saver olarak geliyor. bende takılmadı sende de takılacagını düşünmüyorum ama karar yinede senin bence at bi zar . . . Ama yok beklerim dersen 3 içinde tekrar ürün getirticem sanada getirtirim ama bana nakit ödersin . kargoyuda paylaşırız . ok

Ben de uzun süre lipo, hydroxycut, hotrox, animal cuts arasında gittim geldim. Kesin karar veremedim ben de en sonunda hem lipo 6x hem de hydroxycut hardcore aldım. (netrition.com'dan 1 ay kadar önce sipariş verdim. ürün 2 gün içerisinde elime geçti arkadaşlar. (fedex'le getirttim) elbette benimkinin geçmesi sizinkinin de geçeceği anlamına gelmiyor. ama içinizi rahatlatmak açısından belirtmekte fayda görüyorum. tavsiyem fiyata abanmamanız. paketinizin toplam maliyeti 150 doları aştığında gümrük memurunun ilgisini çekebileceğini düşünüyorum)

Hyroxycut'ı kullanmaya henüz başlamadım. o yüzden kıyasa girmiycem.
lipo 6x'i 1 aydır kullanıyorum. (henüz kutuyu yarılayamadım)
şuana kadarki toplam kilo kaybım 7 civarında. bunun ne kadarı yağdan ne kadarı kastan bilemiyorum. çünkü hiç vücut yağ oranımı ölçtürmedim. 1 aylık etkiyi rakamlarla biraz daha açmaya çalışayım.
Boyum: 1.92
Kilo: 110'dan 103'e indi
Bel çevresi: 112.5'dan 105'e indi
Pazu 33.5'dan 36'ya çıktı (sıcak değerler)
Bu değerlere bakarak ağırlıklı kilo kaybının bel ve kalça çevresinden olduğunu göz önünde bulundurursak yağ ağırlıklı kilo kaybettiğimi düşünebiliriz =)

Gelelim Beslenme ve Antreman programına:
Öncelikle şunu belirteyim, çevremde hiç kimse diyet yaptığımın farkında değil. Ekmek haricinde daha önce yediğim hiç birşeyi bırakmadım. Sadece menüleri 1/4 oranında azalttım. (ki bu hala normal bir insanın yediğinden fazla yediğim anlamına geliyor.. farketmemeleri çok normal =))
bunun haricinde protein ağırlık beslenmeye çalışıyorum. sabah kahvaltısında 4 - 5 tane yumurta beyazı yiyorum. üzerine peynir ve domates eklediğinizde öğle yemeğine kadar açlık çekmiyorsunuz zaten.
öğle yemeği duruma göre değişiyor. bazen sulu yemek oluyor. bazen döner oluyor. yalnızca amerikan türü fast food'dan uzak durmaya çalışıyorum. (hamburger sevmem zaten fazla zorlanmıyorum)
akşam yemeklerinde kalori almamak için elimden geleni yapıyorum. Izgara balık, sebze yemeği, salata vs. şeyler yemeye çalışıyorum.
Eskiyle kıyaslarsam akşam yemeğini geçiştirdiğimi söyleyebilirim..
Bu (güya) diyet ve lipo 6x'e ek olarak Liquid Amino, C vitamini ve balık yağı kullanıyorum.
Bu 3'lünün kas kaybını önlemede çok başarılı olduğunu düşünüyorum. (üstatların önerileri varsa sabırsızlıkla bekliyorum =))

Antreman programıma da değineyim..
Öncelikle cardio ağırlıklı çalışmıyorum. Hiç sevmem çünkü.
Haftada 4 gün klasik orta düzey body programı uyguluyorum. İş & okul yoğun olduğundan anremana çok fazla vakit ayıramıyorum. Antreman süresi 30 - 45 dk. arasında değişiyor. (Spor salonuna gitmiyorum. Evde bench sehpam ve yeterli miktarda ağırlığım var.)
Vg. yapmadığım 3 günün birinde koşuya çıkıyorum (45 dk.), birinde basketbol oynuyorum (1 saat). Yakın mesafelerde de araba yerine ayaklarımı kullanarak kalori kaybımı maksimuma çıkarmaya çalışıyorum =)

Not: Söylediklerim (antreman ve diyet programı) tamamen bilgilendirme amaçlıdır. İdeal program budur böyle yapmalısınız gibi bir iddiam yok. Bir basketbolcu eskisi olarak sokaktaki adamdan birazcık daha fazla olan bilgilerimi kullanıyorum sadece. Dediğim gibi üstatların eklemek veya düzeltmek istediği birşeyler olursa çok memnun olur ve uygulamaya çalışırım.

Ve en önemlisi lipo 6x'in kısa vadede pozitif ve yan etkileri..
Öncelikle enerji veriyor, orası kesin. Ancak o bahsedilen süper hiperaktif etkiyi göremedim.
Eskiye nazaran biraz daha istekli antreman yapıyorum işte. (Bu tamamen psikolojik bile olabilir) Ter atma konusunda kıyaslama yapamam. Vücudum su tutmaya çok müsait olduğundan kendimi bildim bileli normal bi insandan çok terlerim zaten.
Baş dönmesi, çarpıntı, yüksek tansiyon, baş ağrısı vs. yan etkilerle karşılaşmadım.
Ancak kullanmaya başladığımdan beri boğazımda sürekli kötü bir his var. Sanki her an bademciklerim şişecekmiş gibi hissediyorum. Susuzluk, ağız kuruluğu ve kötü bir tat karışımı birşey. (keşke daha iyi betimleyebilseydim =)) Bu his özellikle akşam saatlerinde 2. bardak çaydan sonra zirve yapıyor. (Lipo + ekstra kafenin tiroidlere aşırı yüklenmesiyle alakalı bir durum olabilir. Emin değilim) Bu yan etki hayatımı pek etkilemiyor.
Hayatı etkileyen yan etkisi uykusuzluk. Evet arkadaşlar lipo 6x ciddi anlamda uyku problemine yol açıyor. uyku saatimden en az 10 saat önce almama ve antreman yapmama rağmen uyku düzenimi allak bullak etti. Sabaha kadar oturup mecburen erken kalkıyorum. Ertesi gün yine uyuyamıyorum. (Kilo kaybında uyku probleminin de çok ciddi bir etkisi olabilir)
Size lipo'yu övecek,kullanın veya kullanmayın diyecek değilim. Kendi vücudumda gözlemlediğim etkiler bu şekilde. Bu kişiden kişiye değişebilir. Belki de liponun hiç etkisi yoktur. Sadece psikolojimi kilo vermek için pozitif yönde etkiliyordur ve ben yaptığım diyet ve spor sayesinde kilo kaybediyorumdur. Hiç bir fikrim yok =)
Tek bildiğim. 1 aydır beni görmeyen insanlar kilo verdiğimi direk farkediyorlar ve söyleyip beni mutlu ediyorlar =) Tahminimce 3 ay sonra eski fit günlerimde olucam. (Öyle umuyorum yani =))
İlle de biyerle bağlamak gerekirse bu tip supplementlerin tek başına pozitif bir etkisi olmadığını düşünüyorum. Spor ve diyetle desteklemek zorundasınız. Ben bu kadar diyet ve sporla bu sonuçlara ulaştım. Sizde daha fazla olabilir veya belki daha az da olabilir. Bilemem =)

Not: Bu yazının bilimsellikle uzaktan yakından alakası yoktur. Sadece kişisel deneyim ve düşüncelerimi paylaşmaya çalıştım. Forum kurallarına aykırı cümleler varsa kusruma bakmayın lütfen..

45. gündeyim arkadaşlar. Son 15 günde istediğim antreman temposunu tutturamadım. Haftada sadece 2 gün yapabildim. Antremanım yeterli olmadığı için yemeyi biraz kısmam gerekti. Sonuç olarak bu sabah tartıldım ve 99 kiloyum. Son 15 günde 4 kilo kaybetmişim.
Başlangıçtaki kilom:
110
45 gün sonunda:
99
1.5 ayda 11 kiloluk fark. (Umarım sağlıksız olmamıştır :/)

Kutunun 20 - 25 gün daha gideceğini düşünüyorum. Böyle devam ederse Hydroxycut'ı açmama gerek kalmayacak. (1 kutu liponun yetmeyeceğini düşünüp ayrıca Hydroxycut almıştım.) Eğer 25 gün sonunda 94 kiloya inebilirsem Hyroxycut'ı Protein tozu ve Amino ile birleştirip antremandan önce enerji takviyesi olarak kullanmayı düşünüyorum. (Bu düşünce de eleştirilere açıktır. Lütfen fikirlerinizi belirtin)
Saygılar

arkadaşlar ben 33 yaşında 158 kilo ve boyu 184 olan biriyim.dün spora başlayarak kilo vermek için bir adım attım hoca bana yağ yakıcıyı önerdi bende aldım hydroxcut denilen ürün ben daha öncede bir kaçkez rejim yaptım hem spor destekli hemde olmayanını kilo veriyorum sonucta öğün alışkanlığın değişiyor buda sporla daha da etkili oluyor.
daha önce spor ile beraber ayda 12 kilo verdim bu ürünle bu daha da artacak mı?
sabahları ve öğlen yemeklerinden önce 1 haftalık kullanım için 1'er adet 2. hafta için gene sabah ve öğlen olmak üzere 2'şer adet almamı söylediler, yanında bana birde diyet listesi verdiler.ben akşam saat 20:30 ile 21:15 arasındaki zaman diliminde spora başlayabiliyorum daha yeniyim kutunun üstünde ilk 3 gün için 1 doz 4. gün ve sonrasında 2'şer doz 3 öğün içinde alınmalı diye bir ibare mevcut ama hocam bana hardcore yapmayalım sen bunubu şekilde kullan dedi.şimdi sporu bırakmayarak ben bu ğrğnden istediğim sonucu aldıktan sonra bırakırsam tersine bir etki olur mu?

45. gündeyim arkadaşlar. Son 15 günde istediğim antreman temposunu tutturamadım. Haftada sadece 2 gün yapabildim. Antremanım yeterli olmadığı için yemeyi biraz kısmam gerekti. Sonuç olarak bu sabah tartıldım ve 99 kiloyum. Son 15 günde 4 kilo kaybetmişim.
Başlangıçtaki kilom:
110
45 gün sonunda:
99
1.5 ayda 11 kiloluk fark. (Umarım sağlıksız olmamıştır :/)

Kutunun 20 - 25 gün daha gideceğini düşünüyorum. Böyle devam ederse Hydroxycut'ı açmama gerek kalmayacak. (1 kutu liponun yetmeyeceğini düşünüp ayrıca Hydroxycut almıştım.) Eğer 25 gün sonunda 94 kiloya inebilirsem Hyroxycut'ı Protein tozu ve Amino ile birleştirip antremandan önce enerji takviyesi olarak kullanmayı düşünüyorum. (Bu düşünce de eleştirilere açıktır. Lütfen fikirlerinizi belirtin)
Saygılar

Dostum anladığım kadarıyla Lipo 2 ay filan gidiyor..günde kaç tablet aldın ? ayrıca herhangi bir yan etki oldu mu ve de six pack"ler ortaya çıkıyor mu ?

teşekkürler , başarılar..:)

KK

Bi üstteki postu okumaya üşenmişsin küçük kemik =))
Lipo'nun max kullanımı günde 4 tablet. ben ilk 2 gün günde 2 tablet alıp 3. gün 4'e çıkardım. içinde 240 tane var. es geçtiğim günleri de hesaba katarsan 65 gün civarı gider.
Yan etklileri daha önce de söylediğim gibi uykusuzluk ve boğaz kuruluğu. Çarpıntı, hiperaktivite vs. olmadı bende.
Six pack'e gelince. benim daha 2 - 3 ayım var =) ortaya çıkınca ilk sana söyliycem söz :p

incuubo, çok sağol yanıtın için....nerdeyse 50 gündür ürünü kullanıyorsun..kilo verdirmesinin dışında esas merak ettiğim karın bölgesinde deride incelme olup olmadığı ve abdominalllerin net olarak görünüp görünmediği ???

ben de yağ yakıcı sipariş etmek istiyorum bugün yarın USD 2 lira olmadan hemen..o nedenle yanıtın önemli..

başarılar dilerim

KK

Selamlar,
Son 4 günü grip yüzünden yatakta geçirdim. O yüzden supplement kullanımına ve spora ara vermek zorunda kaldım.
Bu sabah tartıldım ve ölçülerimi aldım. Taze taze sonuçları yazıyorum.
Boy: 192
Kilo: 98
Bel: 99(sonunda 2 hanelilerde \o/)
Kalça: 102
-------------------------------------------
Senin sorunun cevabına gelince küçük kemik 52 günün sonunda bel çevrem 112.5'dan 99'a indi. Karın kaslarım hala görünmüyor çünkü hala kiloluyum =)
90'ın altına indiğinde görünmeye başlayacak. Eğer sende kilo durumu daha az ise daha çabuk ortaya çıkacaktır muhtemelen. Ama kesin birşey söyleyemem. Daha önce de belirttiğim gibi yorumlarımın bilimsellikle uzaktan yakından alakası yok. Bunlar sadece benim vücudumum verdiği tepkiler. Umarım seninki daha başarılı olur =)
İyi günler dilerim

incuubo bnimde bel bölgemde fazla yağ var 180cm-80kg olmama ragmen belim 100cm görüntü olarak çok abes oluyor

acaba bel için özel antreman yapıyormusun yoksa sadece cardio ile mi beli incelttin ilaç ile birlikte

Selam,
Benim bildiğim kadarıyla Cardio ile belli bir bölgeden yağ yakmak diye birşey yok Zorro31. Ben hiç bir bölgeye özel antreman yapmadım. Kol ve bacaklara biraz daha fazla yüklenirim genel antremanlarımda sadece. O da en sevdiğim antremanlar kol ve bacak antremanları olduğu için. Cardio çalışmaktan hiç hoşlanmıyorum =)
Umarım soruna cvp verebilmişimdir. Kafana takılan başka birşey varsa alayım.

Back
Yukarı