SEZER YZL
Yeni Üye
bu gün gittim bim'e.malesef kalmamış.adını hatırlamadığım bi markanın loruna baktığımda yağ oranının baya yüksek olduğunu gördüm.light yoğurt alıp çıktımyarın daha büyük bi mağazasına gidicem umarım bulurum
bu arada smoothıe ve milkshake tarifleri de süper
denedim.sabahları mükemmel olur
![]()
evet ozellıkle bu gıbı tarıfler sabh ve ara ogunler ıcın ıdealdır dusunun kı gunde 3-4 defa kendı zevkınıze ve damak tadınıza uyan bır ıcıyorsunuz ben en kral proteın tozuna degısmem bunu

ben smoothie olarak değil de milkshake olarak içiyorum direk. smoothie'de denedim ama milkshake kıvamındaki bana daha güzel geliyor. çoğu zaman süt yerine su kullanıyorum: 100gr tatlı lor'a 500ml'ye tamamlıyacak kadar su katıryorum ve üstüne 1 veya yarım paket dr.oetker'in milkshake'lerinden katıyorum. şimdiye kadar yaptığım en güzel tadı olan milkshake lor ve sütle yaptığım ve içine 1 paket dr.oetker çilekli-kakaolu toz kattığımdı. 2 hafta ara vermiştim body'e finaller dolayısıyla ve pazartesiden itibaren tekrar başlamayı düşünüyorum. gene bu karışımlarıma kaldığım yerden devam edicem fakat farklı birşey deneyerek, bu sefer dr.oetker'in bütün çeşitlerinden alıp hepsini karıştırdım(çilekli muzlu çikolatalı vanilyalı) ve aynı miktarda lor ve suyun içine 1 tatlı kaşığı atmayı düşünyorum bakalım, bu miktar almak istediğim tada ulaşmak için azalabilir de artabilirde.
lor mıktarınıda bıraz arttırısan proteın olarakta tadından yenmez super bır ara ogun olurthums: