maddi durumum çok kötü yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işsizim malum ülke şartları ortada. bir gelirim yok arada mülakatlara giderken ailemden 20 lira falan alıyorum. o kadar kötüyüm yani. şimdi soracağım soru şu. ben gün içinde yürüyorum ancak spor yapmadan yani ağırlık kaldırmadan zayıflayamıyorum. spor yapmak istiyorum ama hiç durumum yok. neler yapabilirim? yani ne bileyim fon bulamıyorum param yok spor yapmak istiyorum. ailemle yaşıyorum evde yer yok gym de kuramam neler yapabilirim? 2 sene powerlifting geçmişim var. ameliyat olacağım için yağ oranını düşürmem gerek. aynı zamanda bipolar düzensizlik hastası olduğum için bana iyi geliyor. bazı kötü şeylerin üstesinden gelmemi sağlıyor. bu arada yaşım 28 kilom 115 yağ oranım %25 2 sene powerlifting geçmişim var. neler yapabilirim? bu arada ismek haftada 2 gün o olmaz ve park olmaz çünkü hava soğuk. neler yapabilirim? lütfen bir akıl verin bana.

işin zor dostum, yağlarını eritmek için yağlı ev yemeklerinden değil sana özel proteinli besinlerden yemen lazım buna da bütçen yetmez sanırım, 2 adet dambılla yapacağın onlarca hareket var araştır

bak sana süper bi tavsiyem var herkes söylemez bunu ; iş bul.
Katılıyorum, bak genelde milletin pek bakmadığı ücretleri biraz düşük olsa da iş bulunan bir meslek söyleyeyim : muavinlik. Git sor soruştur otogara. Ülke şartları çalışmaya engel değil iyi ücretle çalışmaya engel.

bak sana süper bi tavsiyem var herkes söylemez bunu ; iş bul.
Katılıyorum, bak genelde milletin pek bakmadığı ücretleri biraz düşük olsa da iş bulunan bir meslek söyleyeyim : muavinlik. Git sor soruştur otogara. Ülke şartları çalışmaya engel değil iyi ücretle çalışmaya engel.
Çok gereksiz yazılar bunlar. Bir bakın bakalım işsizlik ne seviyede piyasa ne alemde bir araştırma yapın. Ahaber mı izliyorsunuz ne yapıyorsunuz? Tabi anlaşılan tuzunuz kuru. Ya yok mu şöyle düzgün fikir verebilecek biri.[DOUBLEPOST=1545086677][/DOUBLEPOST]
işin zor dostum, yağlarını eritmek için yağlı ev yemeklerinden değil sana özel proteinli besinlerden yemen lazım buna da bütçen yetmez sanırım, 2 adet dambılla yapacağın onlarca hareket var araştır
Bizim evde yağ pek tüketilmiyor. Yemekler dengeli sayılır bakliyattan tavuktan yoğurttan protein alıyorum az yağlı kısır yiyorum. Yani ne bileyim adamın biri iş bul yazmış böyle komik yazılar güldürüyor beni. Birisi de muavinlik yap demiş. Arkadaş kafana göre giremezsin bir işe bu arada bipolar düzensizlik rahatsızlık var bende yani anlayacağın düzenli bir hayat benim tedavimin bir parçası. Neyse galiba elveda demenim vakti geldi. Forumu ergenler basmış. Arnold resmi koyunca iq 180 olmuyor. Yada karikatür biceps fotoğrafı koyunca cem yılmaz olunmuyor. Bir araştırın bakalım benim rahatsızlık neymiş öğrenin.

Son düzenleme:
Çok gereksiz yazılar bunlar. Bir bakın bakalım işsizlik ne seviyede piyasa ne alemde bir araştırma yapın. Ahaber mı izliyorsunuz ne yapıyorsunuz? Tabi anlaşılan tuzunuz kuru. Ya yok mu şöyle düzgün fikir verebilecek biri.
Kendi mesleğini yapmak istersen (mesleğini, altyapını bilmiyorum ama) işsizlik var evet. Kimya mühendisiyim, çevre mühendisliğinde yüksek lisansım ve 3-4 uluslararası panelde konuşmacı olarak katılmışlığım var ama gidip inşaatta iş güvenliği uzmanlığı yapıyorum. Öncesinde anketörlük, garsonlukta yaptım. Yani cebine para koymak isteyen bir şekilde beceriyor bunu. Bahane bulmak için harcadığın zamanı çözüm üretmek için kullan. Ben kekeme biri olarak yazdıklarımı yaptıysam senin herhangi bir bahane üretme lüksün yok bence.
Aynı soru için açtığın önceki konuda tüm tavsiyelere kılıf bulduğun için kimse ciddi cevap vermiyor artık.

A Haber mi :D :D Alakaya maydanoz, arkadaş masa başı 2-3 imza atıp 20.000 tl maaş alabileceği bir iş arıyor sanırsam.

Ergenler basmış demek :joy: :sob: Arnold ve zeka evet çok mantıklı, ilber hocayı koysaydım keşke en azından 10 cümlenden 1'i mantıklı olurdu. Hiç güleceğim yoktu, sen bir 10 sene daha geçir belki @ulaire nin dediklerini anlayacak hale gelirsin.

164317.jpg

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Aynı başlıktan birden fazla açılmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı