Makarna ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ketçap zararlı birşey bence ketçap kullanma ve mayonezi keseli çok oldu bende :D

Yok Keççap Tat Versin Diye zaten keççup da yag yok sadece az kalori var domates suyu ?

ama moyenez igreniyorum 100 grm ında 1500 kalorimi ne var yumurta akı bilmemne filan ama makarnanın zararı olmaz demi ?

antrenmandan sonra kasların yenilenmesi için protein içeriği yüksek besinler tüketmelisin.Ama diyorsan ki ben antrenmandan hemen sonra whey içiyorum.kilo almak istiyorum.makarna yemen iyi olacaktır.

antrenmandan sonra et yumurta süt için en iyi bunlar geliştirir

makarnanın yanına az biraz protein iceren bişiler ekle sen protein tozu içsen bile.

ketçapın zararını hic duymadım yazan arkadas zararının ne oldugunu acıklarsa cok sevinirim bizde kurtulmuş oluruz :)

makarnanın yanına az biraz protein iceren bişiler ekle sen protein tozu içsen bile.

ketçapın zararını hic duymadım yazan arkadas zararının ne oldugunu acıklarsa cok sevinirim bizde kurtulmuş oluruz :)

rafine ürün sonuçta.domatesten yapılan ve içinde koruyucu madde olmadığı iddia edilen bir ürün nasıl bu 1 yıl dayanır sizce :D

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı