rockybalboa7
Üye
zyzz'nin kolu 41di sanırım marc fitt'in kolu 37 cm denilince bir daha baktımda dikkatli doğru 37-38 cm gibi sanki ama 37 den aşağıda demek abartı olurzyzz'in bicepsi olamaz bu adam![]()
zyzz'nin kolu 41di sanırım marc fitt'in kolu 37 cm denilince bir daha baktımda dikkatli doğru 37-38 cm gibi sanki ama 37 den aşağıda demek abartı olurzyzz'in bicepsi olamaz bu adam![]()
Adamda o karizma yok bence,Zyzz'deki ihtişam o kutsallık bu adamda yok.Bu adam daha çok ergenlikten yeni çıkmış birine benziyorzyzz'nin kolu 41di sanırım marc fitt'in kolu 37 cm denilince bir daha baktımda dikkatli doğru 37-38 cm gibi sanki ama 37 den aşağıda demek abartı olur
İsterse 50 olsun37 değil . 42 +
178cm 77kg
bu adamın yağ oranını cidden merak ettim. %5'i geçmiyordur heralde.
4235 gram yağ var,adamın before afterlarına bakıyorum 1 sene mümkün mü bu doğal olarak? İnanması cidden zor.Hem kas kütlesi kazanıp hem yağ yakabilirmi bir insan sürekli.CURRENT BODY FAT
5.5%
Dec 7, 2012
çok doğru diyosun bende senin gibi baya bi araştırdım streoid olmadan bu kadar güzel bi estetikte vücuda kavuşabiliriz tabiki paraya iyi bir genetiğe sahip olursak zaten adamdaki gelişmeye bakarsanız definelik zor bi durum değil sadece sizin vücut tipiniz yağlı olduğundan böyle düşünüyosunuz ben spora ilk başladığımdan zayıflığıumdan yağ oranım %8 di 7 ayda 15 kilo aldım yağ oranım baya yükseldiğini düşündüm amam bi bakarım ki %7 ye düşmüş şu yaz boyuncada hiç bir madde kullanmadan sporumu yapıyorum hala aynı kilodayı ve hala defineliğimi koruyorum vücut yağsız olunca yağ tutmuyo zaten sizin vücudunuz yağlı ise bu iş sizin için biraz daha zor hale geliyor sadece böyle şeylere inanıp inanmamak sizin elinizde ister inanın ister inanmayın amam fittnes modellerin çoğunun bacağının neden çok çok büyük olmadığını veya biceps tricep gelişimlerinin neden tam olmadığını doğallığından anlaya bilirsinizBaşından Beri okuyorum da, Steroid falan demişler, Twitter üzerinden konuşmuşluğumuz vardı, steroidle ilgili de, videolarını izlerseniz bir videosunda anlatıyor. ' Ben steroid kullanmam, Abur-cubur yemem' tarzında bir konuşması var . Bence bizim gibi genç sporculara örnek olan çok başarılı biri. Tebrikler birkere daha
Aynen katılıyorum bizde yapıyoruz okadar düzenli beslenme supplement bir yere kadar bu netteki adamlara bakıyosun 1 senede evrim geçirenler oluyor adamın genetiği iyi,hocası iyi,beslenmesi iyi faaln filan diye düşünüyorsun gün geçtikçe bu sporla daha içli dışlı oldukça anlıyosun insan soruo kendine benim dışımda gördüğüm adamlarıon hepsinin mi genetiği iyi diyeDahda yaptıkça anlıyorsunki bu iş öyle kısa sürede olucak iş değil dediğin gibi bir senede hem kuruyim hem hacimleneyim yok öyle doğal bir dünya
![]()
Evet Marc Fitt benim idol olarak gördüğüm kişi ve fiziktir, yağ oranı fazla olup da bench prees sehpaların da boş boş oturanlar evet bu vücudu yapmanız 6-8 yıl sürer, ama yağ oranı fazla olmayıp hani şu salonlarda zayıf diye dalga konusu yaptığınız fizikler azimli 1,5 yıllık çalışma sonucu bu denli bir vücuda kolaylıkla sahip olabilir.