ankamall e üye oldum yaklaşık 1 haftadır devam ediyorum. eğitmen ilgisi zayıf sadece ölçüm yapıldı ve standart bir program verilerek yapmam istendi. daha önceki spor salonum ise küçüktü ve alet yeterliliği düşüktü ama eğitmenler birebir ilgilenebiliyorlardı ve daha samimiydi.
işi biliyorsanız yani nasıl çalışacağınızın farkında iseniz ankamall iyi ama bilmiyorsanız ilgisizlik insanı spordan soğutur.
ben hafta içi 4 gün gitmeye çalışıyorum iş çıkışı akşamları yazılanlar doğru kalabalık oluyor ve bazen sıra beklemek zorunda kalabiliyoruz. serbest ağırlık alanı ve bazı aletlerinde yeterli olduğunu düşünmüyorum.
koşu bandı fazla ama akşam onun için bile sıra beklemek gerekebiliyor ...
ben de ankamall a üyeyim. çalışanların ilgisizliğinden bahsetmiş arkadaş. ilgisizlik demek eksik kalır. umurlarında bile değil. mesela chest pressi nerdeyse amuda kalkıp ters açıyla yapan yeni başlamış insanlar gördüm. o kadar yanlış yapıyorlar haraketleri. çalışanlar bu insanların yanlarından geçiyor fakat bir tanesi de uyarmıyor arkadaşım yanlış yapıyorsun diye. bu görevli insanları sanki zorla orada çalıştırıyorlar gibi. artık maaşları çok mu düşük nedir. orda olmaktan hiç memnun değilmiş gibi bi ruh haline sahipler. biriki çalışan arkadaş dışında ağızlarından resmen cımbızla laf almaya çalışıyoruz. çok entersan bi durum.