Masturbasyon?

:) 16 - 25 yaş arası her gün veya gün aşırı mastürbasyon fazla olarak görülmüyor. Tabii non-stop her gün şakada şukada yapın da denmiyor ama yapılmasında bir sıkıntı yok. Yalnız stonebaby o kötü hisin falan olmaması lazım ;) sıkıntı var o noktada.

açıkcası 15-20 gün yapmıyorum ama bazende 2gün üst üste yapıyorum :) ama en az 15günde bir yaparım oda büyüme hormonunu salgılamak için vücut dısarıya attığı için tekrardan salgılamaya geçiyor hergün yapın demiyorum bakın testestoron artıyor diye zayıflarsınız valla :) açıkcası ilşkiye girdikten sonra vücut mast. istemiyor tatmin olamıyor onun için kız ark. arıyor ama gitmek istemiyorum yeterince günahım var zaten :(

benim anlamadığım nokta şu bu penis hiç mi over traning olmuyor :D:D nasıl kaslar over traning olup küçülüyorsa onunda küçülmesi gerek ama öyle birşey onda olmuyor tecrübeyle sabit bilhassa performansında müthiş bir artış oluyor düzenli yapılan masturbasyon sonucu cinsel partnerinizle ilişkiye girdiğinizde erken boşalma sorunu ortadan kalkmış oluyor

benim anlamadığım nokta şu bu penis hiç mi over traning olmuyor :D:D nasıl kaslar over traning olup küçülüyorsa onunda küçülmesi gerek ama öyle birşey onda olmuyor tecrübeyle sabit bilhassa performansında müthiş bir artış oluyor düzenli yapılan masturbasyon sonucu cinsel partnerinizle ilişkiye girdiğinizde erken boşalma sorunu ortadan kalkmış oluyor
Kesinlikle katılıyorum.Düzenli yapılan masturbasyon,cinsel ilişkinin süresini uzatıyor.Sanırım pişmanlık duygusu yaşayan dostlarımızın sorunu düzensiz yapmak.Benim böyle bir kompleks duygu yaşadığım hiç olmadı boşalma sonunda.Bunu yaşayan arkadaşlarımızın sorununu düzensiz masturbasyon yapmaya,sonuna odaklanma yani boşalmaya odaklanma olarak nitelendiriyorum.Yani insanın kendini çok iyi ve gevşemiş olarak hissetmesi gerekirken neden bunalıma girsin ki?

Masterbasyon alışkanlıkları cinsel performans üzerinde etkilidir. Erken boşalma probleminin sebebi de çözümü de masterbasyon alışkanlıklarıdır. Masterbasyonlarda süreyi kısa tutmak erken boşalmayı da beraberinde getireceğinden, tersi bir durumda da performansı beraberinde getirir. İdeal bir masterbasyon boşalmaya yakın en az iki sefer erteleyip üçüncüde boşalmak olarak açıklanabilinir. Bir nevi interval mantığı işte denilebilinir. Süre uzadıkça dayanıklılık da arttığı gibi boşalma anında daha doyurucu da bir haz ortaya çıkması da daha bir olası...

2-3 sefer ucuna getirip ertelemenin de zararlı olduğunu duymuştum bir ara. İleride prostata yol açabiliyormuş(!) , kaynak gösteremiyorum kulaktan dolma bir bilgi bu. Ayrıca masturbasyon yapmayan arkadaşlar, inşallah cinsel ilişkiye giriyorlardır haftada 1-2 kere yoksa boşalmamak büyük bir problem. Kısırlığa kadar yolu var zannedersem.

arkadaslar ben sadece masturbaston ıcın solemedım. normal ılıskıdede aynı durumla karsılasıyorum. Bombos hıssedıyorum sankı yasamıyormus gıbı.
Hem soyle bır durumda var her erkek seksten hoslancak diye bırsey de yok. Ben pek sevmıyorum daha dorusu mumkun mertebe iliski yada masturbasonda uzak dureuyorm. Sonucta ınsanım bazen bende kendımı tutamaz halde olabılıyorum. Ama o ana gelene kadar asla yapmam. Buda yaklasık 2 ayda bır ancak oluyor.
Gecende forumda masturbasyonun yararlarını okudum. Ancak dıger erkeklere gore aynı zamanda daha buyuk gelısmeyı sagladım kas kutlesı acısından. bence etkısı olsa bıle ucurum bır etkısı yok kas gelısımı ıcın. 64kg dan 83 kg a ulastım 11 ayda ve hala 0 yag yani define vucut.

Son düzenleme:
2-3 sefer ucuna getirip ertelemenin de zararlı olduğunu duymuştum bir ara. İleride prostata yol açabiliyormuş(!) , kaynak gösteremiyorum kulaktan dolma bir bilgi bu. Ayrıca masturbasyon yapmayan arkadaşlar, inşallah cinsel ilişkiye giriyorlardır haftada 1-2 kere yoksa boşalmamak büyük bir problem. Kısırlığa kadar yolu var zannedersem.

hem ilişkiye girmeyip hemde masturbasyon yapılmıyorsa o kişiden korkmak gerekir yanlışıkla önünde bir hata yapıp anahtar düşürmemek gerekir hadi yaptın bir hata anahtarı düşürdün sakın almak için önünde eğilmeyin çok tehlikeli durumlar arz edebilir :D:D:D kısırlığa yol açıcağını sanmam ama yolda sağa sola çok sarkması yada potansiyel sapık olması muhtemel olur

mjacksonwithus, din ile mesafelisin ama fazla ahlakçı bir yapın olduğunu düşünüyorum. Aşırı materyalist insanlarda cinselliğin iticiliğine rastgeliniyor. Hatta bu anlamda kimi feminist akımları dahi vardır.

Aklıma gelen iki sebebi olabilir: Birincisi karşındakini incitmeyi hayvani bir şey olarak görmek... İkincisi narsist olmak... Narsistlik olacağını pek sanmıyorum, bir kızarkadaşın var. İlk dediğim belki olabilir. Bunlar açıkcası yazılanlar karşısında sadece aklıma gelen varsayımlar... Çok da sağlıklı bir bilgi olarak görülmeseler iyi olur.

Kişi, kendini ya da insanları gerektiği kadar önemseli, daha fazlası değil... Bu noktada cinsellik dürtüsel bir şey olsa da tatmine dönüşmediğinde sosyal hayatında kararsızlıklar yaşamanı giderek artırabilir. Umarım bu denli bir etkiye dönüşmemiştir.

Yerinde olsam böylesi temel bir fizyolojik ihtiyacı haza dönüştürmek için üstüne giderdim ama gittiğim halde halledemiyorsam bunu bir uzmanla halletmek için yola koyulurdum.

mjacksonwithus, din ile mesafelisin ama fazla ahlakçı bir yapın olduğunu düşünüyorum. Aşırı materyalist insanlarda cinselliğin iticiliğine rastgeliniyor. Hatta bu anlamda kimi feminist akımları dahi vardır.

Aklıma gelen iki sebebi olabilir: Birincisi karşındakini incitmeyi hayvani bir şey olarak görmek... İkincisi narsist olmak... Narsistlik olacağını pek sanmıyorum, bir kızarkadaşın var. İlk dediğim belki olabilir. Bunlar açıkcası yazılanlar karşısında sadece aklıma gelen varsayımlar... Çok da sağlıklı bir bilgi olarak görülmeseler iyi olur.

Kişi, kendini ya da insanları gerektiği kadar önemseli, daha fazlası değil... Bu noktada cinsellik dürtüsel bir şey olsa da tatmine dönüşmediğinde sosyal hayatında kararsızlıklar yaşamanı giderek artırabilir. Umarım bu denli bir etkiye dönüşmemiştir.

Yerinde olsam böylesi temel bir fizyolojik ihtiyacı haza dönüştürmek için üstüne giderdim ama gittiğim halde halledemiyorsam bunu bir uzmanla halletmek için yola koyulurdum.

Ben sıkayetcı degılm bu durumdan. Biz bir sey yaptıgımızda sonuclarından dolayı kendımızı fazla sorguluyoruz. Bundan dolayı o his olusuyor aslında. Cunku masturbasyon un sonu = Hic birsey. Ve affedin benı arkadaslar bana gore ben hayvansal ıcgudulerın bastırmak ıcın bırsey yapmıs oluyorum. Ben eger karsımdakıyle karsılıklı aska sahıb degılsek gene aynı duyguyu hıssedıyorum. Cunku gene o ıcguduye hızmet etmıs oluyorum.

Tek sorunun olmadıgı zaman karsılıksı ask varsa gayett mutlu hıssedıyorum kendımı. Ve gercek hazı ozaman alabılıyorum tabiki.

Doğru tahmin etmişim: Hayvani bir şey olarak görmek... Dürtüler zaten hayvansıdır. Hangisine karar verip vermemekse modern akla kalmış bir şey... İnsanı da hayvandan ayıran bir özellikte budur ama asla hayvani tarafımız yokmuşcasına da bu yaşamı sürdüremeyiz, bu bizim gerçeklik algımızı şaşırtmaya başlayan ilk adım olabilir. Bu anlamda bu metayı olduğu gibi kabul etmek gerekiyor. Ayrıca dediğim gibi şimdi hayatında bir problem yaratmıyor da olabilir ama ilerde hazza dönüşmeyen dürtüler şişerek seni büyük kararsızlıklara itebilir. Aşk konusunda ise buradan bir şey demiyim ama konuya ilişkin hassasiyetini tahmin edebiliyorum. Neyse daha da özelleştirmiyeyim, mutluluğun daim olsun dileklerimle...

estetik fenomen yazıların falan psikologmuşsun hissi veriyor bana bilmiyorum ama sanırım psikologluğa yatkın gözüküyorsun başka mesajlarınıda görüyorum her konuya farklı bir bakış açısı ile yaklaşıyorsun
not:yazılarını beğenerek okuyorum

Zararını bilmem ama bana faydalı geliyor bu olay. Düzenli bir cinsel yaşam olmayınca biriken gerginliği atmak için birebir. Ama ilginç olanı spor yaptığım dönemde bu gerginlikte artış olması. Yorgun olup halimin kalmaması gerekirken iş iki katına çıkıyor. :)

Zararını bilmem ama bana faydalı geliyor bu olay. Düzenli bir cinsel yaşam olmayınca biriken gerginliği atmak için birebir. Ama ilginç olanı spor yaptığım dönemde bu gerginlikte artış olması. Yorgun olup halimin kalmaması gerekirken iş iki katına çıkıyor. :)
halsizlik falan yapması bana hürafe geliyor bırak masturbasyonu en yoğun sexden çıktığım vakit bile gr halsizlik çekmedim bence bu iş insanın tamamen psikolojisi ile alakalı bir durum

halsizlik falan yapması bana hürafe geliyor bırak masturbasyonu en yoğun sexden çıktığım vakit bile gr halsizlik çekmedim bence bu iş insanın tamamen psikolojisi ile alakalı bir durum
En yoğun seksten çıkıp,gram yorulmuyorsan helal olsun sana..Korkulur senden.

En yoğun seksten çıkıp,gram yorulmuyorsan helal olsun sana..Korkulur senden.
benden korkulmasına gerek yok yaa herkesde kanımca aynı etkiyi yapması lazım sonuçta en yoğun sex insanın morelini düzeltir keyif verir buda insana pozitif etki yapar ve kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar ve bu pozitif etkiler yorgunluğun önüne geçer diye düşünüyorum

Back
Yukarı