Masturbasyon?

benden korkulmasına gerek yok yaa herkesde kanımca aynı etkiyi yapması lazım sonuçta en yoğun sex insanın morelini düzeltir keyif verir buda insana pozitif etki yapar ve kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar ve bu pozitif etkiler yorgunluğun önüne geçer diye düşünüyorum

tecrübelerine dayanarakmı söylüyorsun ?

tecrübelerine dayanarakmı söylüyorsun ?
benim üzerimde hiçbir zaman yorgunluk etkisi yapmadı ve bu yaşlarımdada yapcağnı sanmam şu durumlarda yorgun hissettiğim oldu gece çok alkol almışımdır üstüne birde böyle şeyler olmuştur o zaman ertesi gün kendimi yorgun hissederim ama buda sex le değil gecenin uzun olması alkolün çok içilmesinden kaynaklanan bir problem

benim üzerimde hiçbir zaman yorgunluk etkisi yapmadı ve bu yaşlarımdada yapcağnı sanmam şu durumlarda yorgun hissettiğim oldu gece çok alkol almışımdır üstüne birde böyle şeyler olmuştur o zaman ertesi gün kendimi yorgun hissederim ama buda sex le değil gecenin uzun olması alkolün çok içilmesinden kaynaklanan bir problem

atıyosun kafadan malesef daha iyi performans göstermen imkansız belki etkilenmöiyorum felan diyeblirsn oda bi yere kadar ama direk sex ve masturbasyon yaptıktan sonra işte "iyi oluyorum" demek hayal gücünü gösterir başka bişey deil

atıyosun kafadan malesef daha iyi performans göstermen imkansız belki etkilenmöiyorum felan diyeblirsn oda bi yere kadar ama direk sex ve masturbasyon yaptıktan sonra işte "iyi oluyorum" demek hayal gücünü gösterir başka bişey deil
her insanın fiziki ruhsal yapısı farklıdır işim gücüm yok burda sizlere yalanmı söyliyecem daha iyi bir performansdan bahsetmedim iyi bir sex pozitif etki yapar insanın kendisini daha iyi hissetmesini sağlar dedim sende ve arkadaşlarında böyle bir etki gözükmeyebilir her insanda arklılık göstersede ben çok pozitif hissederim yorulmam yorgunluk nedir bilmem yalanda söylemem bu forumda en uyuz olduğum şey bir şey söylediğimizde hemen biri çıkıp atıyorsun demesi oluyor böyle bir konuda neden yalan söyleme gereği duyacamki yada bir forumda neden yalan şeyler yazma gereği duyayım

her insanın fiziki ruhsal yapısı farklıdır işim gücüm yok burda sizlere yalanmı söyliyecem daha iyi bir performansdan bahsetmedim iyi bir sex pozitif etki yapar insanın kendisini daha iyi hissetmesini sağlar dedim sende ve arkadaşlarında böyle bir etki gözükmeyebilir her insanda arklılık göstersede ben çok pozitif hissederim yorulmam yorgunluk nedir bilmem yalanda söylemem bu forumda en uyuz olduğum şey bir şey söylediğimizde hemen biri çıkıp atıyorsun demesi oluyor böyle bir konuda neden yalan söyleme gereği duyacamki yada bir forumda neden yalan şeyler yazma gereği duyayım

kardeşim ruhla ne alkası var mutluluk hormonu sana ağırlı kaldırtmaz. öyle olsa herkes uyuşturucu bali felan çekip giderdi spora. bu işin matemetiği belli ya en az 6 saat önce yada 6 saat sonra spor yapıcaksın he oda yaprın sexe bağlı nekdar yoğunsa ona göre 24 saat arada vereblirsin. ama artı bi etkisi omiyacaktır spora.

bench_O
off topic olmuş ama bencede clubberfree haklı :)

17 yaşındasın daha hormonların bile oturmmaışken yerine tam olarak . vala deneyin ozman madem güzel yöntem yaşınızda herhalde aşırı masturbasyon yapıyorsunuz sex yaptınızı sanmam deneyin bakalım yapıp direk sağlam bispora giren burdada bi günlük tutun kim bilir belkide sporda yeni bir çağ açarsınız bizde gururlanırız

kardeşim ruhla ne alkası var mutluluk hormonu sana ağırlı kaldırtmaz. öyle olsa herkes uyuşturucu bali felan çekip giderdi spora. bu işin matemetiği belli ya en az 6 saat önce yada 6 saat sonra spor yapıcaksın he oda yaprın sexe bağlı nekdar yoğunsa ona göre 24 saat arada vereblirsin. ama artı bi etkisi omiyacaktır spora.
arkadaşın dediği gibi off topic oldu ama ben yazılarımda demedimki masturbasyon yada sex yaptıkdan sonra gidin ağırlık çalışın sadece beni böyle şeyler yormaz dedim mutluluk hormonu ile ağırlık kaldırmak falan ben böyle şeylerden bahsetmedim konu sapmış
heee ama bana dersenki ben bu işi inada sürerim sen sex yapıp normalde bastığın kg leri body de basamazsın dersin onuda yaparım onuda yaptım ama genelde body öncesi böyle şeylerden uzak dururum
dediğim gibi bu arada ben sex yaparsanız bu spora extra katkı yapar gibi bir ifade kullanmadım

Adama demişki kendimi iyi hissederim, başlası çıkmış atıyorsun demiş. Ne şekilde okuyorsunuz yazılanları anlamak mümkün değil. Birisi deneyimlerinden bahsederken kimseye bir şey kanıtlamak ihtiyacında değil. Onda o etkiyi yapıyordur sende başka etkiyi yapıyordur. Bundan daha doğal ne olabilir?

neyi tartışıyosunuzi sexten sonra mutlu olmayan erkek varmı yeryüzünde? ama bu antremandan önce sana hiç bir extra şey kaznadırmaz... he evelsi gün yatın sexten bahsediyorsan o ayrı onunda konuyla ne alkası var. sexi ve masturbasyonu zati %99 her erkek yapıyor . kimse masturbasyon yapıpı "aa çok mutluyuım" diye ağırlıklara sarılarak extra performans göremez tam tersi performans düşüşü olması kaçınılmaz

yaa letsey hala aynı şeyleri yazıp duruyorsun bende bıkmadan aynı cevabı veriyorum sana ben masturbasyon yapıp gidip body yapın demedim demiyorum
haa diyeceksinki konuyla ne alakası var gerek burdaki yorumlarda olsun gerek tıp camiası olsun gerekse insan görüşleri olsun insanların görüşleri bu konuda ayrılıyor esas ağırlıktaki görüş masturbasyon yada cinsel ilişki insana yorgunluk halsizlik verir yönünde bende ne halsizlik oluyor nede başka birşey onu anlatmaya çalışıyorum yanlız bu konu sırf bende değil arkadaşlarım içinde geçerli çok insanlar gördüm cinsel ilişkiden sonra gözleri parlayan mutluluktan uçan performansı dorukta olan çok arkadaşlarım oldu en basit örnek kızlı erkekli tatile çıkarsın buda demek olurki cinsel ilişkin vardır ertesi gün bütün grup erkenden kahvaltıya kalkar ve ondan sonra artık bir sürü yorucu aktivite seni bekliyordur ya surfe gidersiniz (acemiyken gerçekten adamı yoran bir spordur) gerek yat turlarına gerek safariye çıkarsınız illaki yorucu aktivitelerdir bunları bitirince otele dönersin yemeğini yersin ama yatmaya gitmezsin Çünkü gece hayatı başlıyor partilere çıkarsın clublere gidersin dansını edersin ertesi gün tekrar yorucu aktivitelere katılırsın Benim görüşüme göre sex bizi bu kadar olumsuz etkileseydi sabah hiç birimiz kahvaltıya kalkamazdık yada diğer aktivitelerde bulunamazdık ısrarla diyorumki bu tarz durumlarda bizi yorgun hissettiren halsiz yapan bir şey varsa oda gece hayatındaki düzensiz uyku ve alkoldür daha fazla uzatmak istemiyorum bu konuyu artık

bench_O

17 yaşındasın daha hormonların bile oturmmaışken yerine tam olarak . vala deneyin ozman madem güzel yöntem yaşınızda herhalde aşırı masturbasyon yapıyorsunuz sex yaptınızı sanmam deneyin bakalım yapıp direk sağlam bispora giren burdada bi günlük tutun kim bilir belkide sporda yeni bir çağ açarsınız bizde gururlanırız

letsev sinirli bir gündü sanırım sizin için yoksa bu kadar ilginç bir yazı yazmanızı başka türlü açıklayamazsınız... yaşınız kaç bilmem fakat sizin zamanınızdaki 17 yaş ile bu zamanki 17 yaş arasında çok çok fark var.. erken ergenlik mevzu da girince iyice karıştı sistem... 9-10 yaşındaki çocuklar masturbasyonu biliyor ve bilinçli olarak yapıyorlar artık bu ne kadar ciddi bir şey aslında... 13 yaşındaki ergen 18 yaş fiziğine ulaşmakta (sakal, vücut tüyü ve cinsel olarak)... doğal olarak 17 yaşındaki biri de her açıdan daha gelişkin bir durumda... bunu neye bağlarsınız bilmem (ister hormonal ister yiyecekler ister fast foodun vücutta yarattığı değişim) bunu görmezden gelirseniz yukarıdaki gibi ifade çıkar...

ayrıca benim cinsel yaşamımın aktifliği sizi ilgilendirmediği gibi bahsettiğiniz ifadeler ile alakam olmadığını ifade etmek istiyorum...

letsev sinirli bir gündü sanırım sizin için yoksa bu kadar ilginç bir yazı yazmanızı başka türlü açıklayamazsınız... yaşınız kaç bilmem fakat sizin zamanınızdaki 17 yaş ile bu zamanki 17 yaş arasında çok çok fark var.. erken ergenlik mevzu da girince iyice karıştı sistem... 9-10 yaşındaki çocuklar masturbasyonu biliyor ve bilinçli olarak yapıyorlar artık bu ne kadar ciddi bir şey aslında... 13 yaşındaki ergen 18 yaş fiziğine ulaşmakta (sakal, vücut tüyü ve cinsel olarak)... doğal olarak 17 yaşındaki biri de her açıdan daha gelişkin bir durumda... bunu neye bağlarsınız bilmem (ister hormonal ister yiyecekler ister fast foodun vücutta yarattığı değişim) bunu görmezden gelirseniz yukarıdaki gibi ifade çıkar...

ayrıca benim cinsel yaşamımın aktifliği sizi ilgilendirmediği gibi bahsettiğiniz ifadeler ile alakam olmadığını ifade etmek istiyorum...

banane senin cinsel yaşamından atesli_body ? ister masturbasyon yap ister parnerli sex farketmez. sexten sonra oda 6 saat iyi dinlenip beslenirsen spor yapablirsin aksi halde sen yap masturbasyonu 10 dk sonra kap dumbelleri 45 dk harika bir performans göster. yok öyle bişey

olay şu düzenli bir cinsel yaşam hem fiziksel hem piskolojik yarar sağlar ama düzenli sex. aşırı ve zamnsız sex değil. unutmaki insanların 1. içgüdüsü üremektir. pasif bir cinsel hayat. hayat kaliteni zaten düşürür.

artı masturbasyon yapıyosun sex yapmıyosun dedim diye alınmana gerek yok. erkek mileti çok sallar kız miletitde çok saklar. yaşın 17 ise zaten sex için yolun en başındasın kendi yaşıtın bi kız arkadaşınla yapsann bu yasal olarak bile suç bildiğim kadarıyla eğer 16 yaşa indirilmedi ise. yani bukadar alınmana gerek yok

banane senin cinsel yaşamından atesli_body ? ister masturbasyon yap ister parnerli sex farketmez. sexten sonra oda 6 saat iyi dinlenip beslenirsen spor yapablirsin aksi halde sen yap masturbasyonu 10 dk sonra kap dumbelleri 45 dk harika bir performans göster. yok öyle bişey

olay şu düzenli bir cinsel yaşam hem fiziksel hem piskolojik yarar sağlar ama düzenli sex. aşırı ve zamnsız sex değil. unutmaki insanların 1. içgüdüsü üremektir. pasif bir cinsel hayat. hayat kaliteni zaten düşürür.

artı masturbasyon yapıyosun sex yapmıyosun dedim diye alınmana gerek yok. erkek mileti çok sallar kız miletitde çok saklar. yaşın 17 ise zaten sex için yolun en başındasın kendi yaşıtın bi kız arkadaşınla yapsann bu yasal olarak bile suç bildiğim kadarıyla eğer 16 yaşa indirilmedi ise. yani bukadar alınmana gerek yok

niye alınayım yahu siz kavgaya alışmışsınız herkes ile aynı üslubu kullanıyorsunuz. bilgi eksikliiğiniz var, normalde istem dışı 16 yaş yasal problemler oluşturur fakat eğer kendi rızası ile yapıyorsa sorun değildir.

fakat benim gibi 20 yaşında sevgilisi olan biri için bu sorun oluşturmuyor... 2 yıllık ilişkimiz var sonuçta yasal sorun yok...

ayrıca bilimsel veriler savunduğunuz tezi çürütüyor... boş bir zamanımda linkleri verebilirim.

Arkadaşlar şimdi kpnunu tamamını okudum ama kafamdaki sorulara bi cevap buamadım..şimdi haftada kaç kez makuldur.. çünkü ben neredeyse hergun 3-4 defa yapıyorum ve azaltmak istiyorum..tecrubeli arkadaşlardan faydalanmak istiyorum bu konuda.. nasıl azaltabilirim ve haftada kaç kez?

FutboLcuyum eski kLübümde hocam deRdiki. 3 sex 1 masturbasyona bedeldir derdi.Yani sex sırasında hormonlar kendiliğinden üretilir vucut zorlanmadan oLuşurmuş olaylar.Ama masturbasyon sırasında vucut kndini kasarak zorlayarak o hormon salgılanırmış ve daha çok enerji ve güç kaybına sebebiyet veririmiş derdi hocamız. Ayrıcada haftada 1 yada 2 kez yapılamsı gerektiğini söylerdi.

Arkadaşlar şimdi kpnunu tamamını okudum ama kafamdaki sorulara bi cevap buamadım..şimdi haftada kaç kez makuldur.. çünkü ben neredeyse hergun 3-4 defa yapıyorum ve azaltmak istiyorum..tecrubeli arkadaşlardan faydalanmak istiyorum bu konuda.. nasıl azaltabilirim ve haftada kaç kez?

yaşın kaç?

Bence Posta Gazetesi'nde Haydar Hoca'nın köşesine yaz. O sana gerekli bilgiyi daha iyi verecektir :)

Back
Yukarı