Masturbasyon?

arkadaşlar geçen hafta üye oldugum spor salonunda vucüt ölçümümü yaptırdım.ölçümün sonucuna göre yarım kilo adele yakmıştım.salondaki hocamız haftaya ölçümü yenileyelim 1 hafta daha eski programına devam et dedi.bugün salonda tekrar ölçüme gittim ve sonuç içler acısıydı 1 haftada tam 2 kilo daha adele kaybetmiştim ve bunun sebebinin fazla mastürbasyon olabileceğini söyedi salondaki hocamız.gerçekten de son haftalarda bende böyle bi durum vardı ve gerçekten pişman oldum ancak kafama bi soru takıldı.madem ben toplamda 2 buçuk kilo kaybettim neden kaldırdıgım agırlıklar 3 ay önceki seviyeye düşmedi aksine şu an en yüksek kaldırabileceğim seviyedeyim ve bu artıs son bi aydır devam ediyor yani hem adeleden kaybedip hem ağırlıklarımı arttırmak bana çok saçma geldi bu konuda beni bilgilendiren olursa çok sevinirim

1 haftada 2kilo kas kaybımı o ölçümlere güvenmemelisin !
bir spor hekimine gitsen iyi olur

Bencede iştah açıyo bu sex....:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:35 ----------

jeytan1905 dediklerin çok doğru katılıyorum..sana insan sağlam beslendiği zaman heleki fındık, fıstık, pekmez, bal bunlar adamı uçururan besinler...kendim için hergün sabahları lor peynirle+pekmez yediğim zaman ertesi gün eyvah eyvah..:):)

çok abartılan bi konu ben son bir haftadır her akşam yapıyorum malum yaz, kaldırdığım ağırlıklarda bi düşüş olmadı ilginç bişeyde oldu kol 43 den 43.5 oldu kısa sürede üstelik supplementlerimde bitmişti

şimdi yapalm mı yapmayalım mı,ben haftada bir posta yapıyorum(masturbasyon),çok mu düşük,siz baya bi posta atıyormuşsunuz :D :D ben etkilemesinden korktuğum için fazkla yapmıyordum.okuduktan sonra fikrim değişti. :D

Bende öyle düşünüyodum ki haydar dümende günde 8 posta yağlayan çocuğu görene kadar :D Artık saymıyorum bile :D

arkadaşlar ben 17 yaşındayım eskiden çok yapardım bu işi ve çokda zayıftım 62kilo civarıydım sonra bu illeti bıraktım kendimi beslenmeme ve sporuma verdim 3 ayda tam 10 kilo aldım şuan 72yim sorum şu şuan haftada 1 kere masturbasyon yapıyorum bunun kilo ve kas durumuma etkisi olurmu protein kaybım çok olurmu şimdiden teşekkür ederim :)

arkadaşlar ben 17 yaşındayım eskiden çok yapardım bu işi ve çokda zayıftım 62kilo civarıydım sonra bu illeti bıraktım kendimi beslenmeme ve sporuma verdim 3 ayda tam 10 kilo aldım şuan 72yim sorum şu şuan haftada 1 kere masturbasyon yapıyorum bunun kilo ve kas durumuma etkisi olurmu protein kaybım çok olurmu şimdiden teşekkür ederim :)

Kısa ve öz olarak açıklamak gerekirse;

Antrenman öncesi ve sonrası uygun değil.
Fazla enerjini bu yönde harcarsan da doğal olarak bitkinlik ve bir miktar kilo kaybı meydana gelebilir.

Kısa ve öz olarak açıklamak gerekirse;

Antrenman öncesi ve sonrası uygun değil.
Fazla enerjini bu yönde harcarsan da doğal olarak bitkinlik ve bir miktar kilo kaybı meydana gelebilir.

ilgilendiğiniz içiin çok teşekkür ederim :) off günlerimde yapıyorum genelde antremandan 8-10 saat öncesine denk geliyor buda antreman sonrası ise hiç yapmıyorum. Sanırım bir zararı olmaz dediklerinizke karşılaştırdımda.. :)

masturbasyon sıgara gıbıdır bagımlılık yapar yaptıkca yapası gelır ınsanın bana gore masurbasyonla ılgılı bazı dını kaynakları okudum elını kendıne nıkah edene Allah lanet eder dıye bu nu okuduktan sonra bu ısı kendı kendıme yapmamaya karar verdım cok masturbasyon erken bosalmaya neden olur bu da evlenınce basına dert acar hıc yapmamaya calısın bunu bence masturbasyon kotudur uzak durun derım ben geceleyın olan olur zaten sızın bı sey yapmanıza gerek yok

masturbasyon sıgara gıbıdır bagımlılık yapar yaptıkca yapası gelır ınsanın bana gore masurbasyonla ılgılı bazı dını kaynakları okudum elını kendıne nıkah edene Allah lanet eder dıye bu nu okuduktan sonra bu ısı kendı kendıme yapmamaya karar verdım cok masturbasyon erken bosalmaya neden olur bu da evlenınce basına dert acar hıc yapmamaya calısın bunu bence masturbasyon kotudur uzak durun derım ben geceleyın olan olur zaten sızın bı sey yapmanıza gerek yok

bu kadar saçma bir yoruma kimsenin yanıt vermemesi ilginç... masturbasyon her gün her an yapılmaması gereken bir şeydir... hatta duruma göre haftada 1-2 yeterlidir...

fakat hiç yapmayın rahat edin, elinizle nikah edersiniz hatta abartıp insanlara temeli olmayan dini baskı yapmak yobazlıktır ! sen Allah'mısın ki insanlara böyle emirler veriyorsun diye sorar aklı yerinde insanlar !

yahu hangi dini kaynakta yazıyor bu söylediklerin? yazıyorsa neden ben Kur'an'da göremedim?

ayrıca masturbasyon bedenin biyolojik temizliğidir... onun yerine zina yapmak veya genelevlere gitmek daha mı mantıklı?

lütfen biraz dikkatli olunuz, genç insanların akıllarını bulandırmayınız...

bu kadar saçma bir yoruma kimsenin yanıt vermemesi ilginç... masturbasyon her gün her an yapılmaması gereken bir şeydir... hatta duruma göre haftada 1-2 yeterlidir...

fakat hiç yapmayın rahat edin, elinizle nikah edersiniz hatta abartıp insanlara temeli olmayan dini baskı yapmak yobazlıktır ! sen Allah'mısın ki insanlara böyle emirler veriyorsun diye sorar aklı yerinde insanlar !

yahu hangi dini kaynakta yazıyor bu söylediklerin? yazıyorsa neden ben Kur'an'da göremedim?

ayrıca masturbasyon bedenin biyolojik temizliğidir... onun yerine zina yapmak veya genelevlere gitmek daha mı mantıklı?

lütfen biraz dikkatli olunuz, genç insanların akıllarını bulandırmayınız...
bu benım dını gorusum ben bunu okudum dıyanete sordum aynı cevabı aldım ayrıca dını kuran ve sunnet olcusunde yasıyorum peygamberın sozunu ınsanlara soyluyosam bu benım ıcın sereftır nefs sıne agır gelen bazı seyler labılır ama masturbasyon ınsanı daıma sex yapma durtusuyle yasatır gozlerını haramdan koruyamazsın kuranda yazıyor gozlerınızı harama bakmaktan sakınınız dıye sen masturbasyon yaptıkca daıma cevrendekı kızlara bakmaya baslıycaksın sokakta pazarda bu nefsle ılgılı bı seydır nefs daıma sapıklıgı emreder masturbasyondan boyle bı sapıklıktır sana helal olmayan kızları dusunceksın ve bosalıcaksın ayrıca bı sunnet soyluyorsam bu benım ıcın sereftır bu nıye senın canını sıktı anlıyamadım baskası senın bacını dununerek bosalsa hosuna gıdermı ama goz gorur vede bunu yapar bu hepımızın basına gelıyor kım bılır kımın bacısını dusunerek yapıyoz bu ısı Allah hepımızı affetsın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:22 ----------

sunuda eklıyeyım masturbasyon yapmassan aklını bu tur seylerle meskul etmessın vede genel ev dusuncesını kız meselesını kendınden dagada uzaklastırırsın

Tanıdıgım doktor bir akrabama bunu danıstıgımda gun asırı masturbasyon yapmanın bir zararı olmayacagını soylemişti . Flexor hocamız ise 6 saat once veya sonra yapılmaması gerektigini soyluyor . Antreman yaptıgınız gunlerde bu iş için 12 SAAT vaktimiz oluyor ( illa yapılacaksa o da ) . Ben şahsen antreman olan gunlerde pek ugrasmıyorum bunla . Off gunlerde bu işi bitirmek en temizidir diye dusunuyorum .

Saygılar

2 ay boyunca kendimi tuttuğumu bilirim bunu daha da uzatmayı deneyecem....1 ekimden itibaren yılbaşına kadar dayanacam....gerçekten pis bişey bu...bazen kendimden nefret ediyorum....

Ne kadar uzun süre tutarsan o kadar cok testesteron biriktiriceğin anlamına gelmez. Abartmadan yapılmalı sağlık acısından da bu böyle benim bildiğim kadarıyla. Normal şartlarda hafta 2 ancak biz agır bi spor yaptıgımız ve ona ihtiyacımız oldugundan dolayı Haftada 1 uygundur oda dinlenme gününde olmalı ve antremandan en az 8 saat sonra ve öncesinde yapılmalı...

rekor denemeleri yapıyom kendimce....ama acaip faydasını gördüm....halsizlik istekizlik acaip düştü bende sabahları çabuk ve rahat uyanıyorum....dini açıdan kendimi terbiye etmem şart

bazen kafama sırf bu yüzden ağrılar giriyo....vücudum delicesine istiyo ama dikkatimi dağıtmaya çalışıyom....

Back
Yukarı