Masturbasyon?

şimdi beyler konuya dini ve spor açısından açıklık getirecek olursak. masturbasyon dini açıdan günahtır fakat istisnai durumlar vardır eğer ki kişi rahatlamak için yapıyorsa yani bir rahatsızlığı gideriyorsa caizdir. ancak can sıkıntısından vb nedenlerden ötürü yapılması günahtır fakat tabi ki büyük günah değildir sonuçta onlar belli. bu kişinin kendi seçimi. spor açısından bakıcak olursak bu tamamen kişinin kendi biyolojik yapısıyla ilgilidir. şahsen hormonal aktivitem çok yüksek en fazla 2 gün yapmadan durabiliyorum ve ciddi anlamda rahatsizlik ve öfkelenmeye başliyorum. spor açısından ne yorgunluk ne de halsizlik vb durumlarim oluyor aksine gayet de rahatım eğer yapmamışsam bi an once sporu bitirip rahatlama isteği beliriyor çünkü spor da hormonal uyariyi arttirdiğindan testesteron salgısı artıyor. vg salonlarında erotik resimler bulunması yada kliplerin dönmesi de bu sebepten ötürüdür. sporcuların uyarılarak testesteron salgısını arttırmalarını sağlamak... ha birde işin 3. boyutu var boşalma sırasında gelen meni saf protein ağırlıklıdır. vucuttan direk protein atılımı yapılıyor. o yüzden ne kadar aktivite yapiyorsanız ona oranla beslenin. aksi halde zayiflama olur.

rocky biz araplar gibi azgın değiliz merak etme bende masturbasyon yapıyorum ama sex e yöneltmiyorum onu azgın araplara demişdir ;) ama bende yapıyorum çünkü zinanın daha çok günah olduğunu biliyorum...öle tatmin ediyorum ne var yani ne var ölelimmi yani hea?

http://www.biriz.biz/mahrem/cns18.htm bu sıtedede bu konuyla ılgılı acıklık getırılmıs okursan sevınırım arkadasım dını konularda nefsımden konusmayı ıstemem burda yazmıslar ona gore yolunu secersın...

Allah Resulu şöyle buyurur:
"Cinsel organıyla oynayan bir millete Allah azab etmiştir."
"Elini nikahlayan mel'undur"
"Elle boşalan lanetlidir"

Milyonlarca hurafe hadislerden üçünü yazmışlar sözü geçen linkte. Yol seçmek ne demek oluyor, nedir bu kadar lanet gerektiren eylem ? İnsanoğlu evlenene kadar uyku harici boşalmayacak mı ? Zinayı anladık ama bu kadarına pes doğrusu. Bu nasıl bir zihniyettir, anlayamadım. Askerlikte mantık aramanmaz derler ama koskoca İslam da bu kadar istismar edilmez be arkadaş...

imzaya sağ ve sol kol ölçülerini yazıyolarya bazılarının sağ daha fazla oluyo mastürbasyondan mı öyle:D

Son düzenleme:
İSLAM çok katı bir din değil...mesela yapılmaması gereken her şeye günah deniliyor...örneğin ezan okunurken kimileri kalkar kimileri kalkmaz...ben şahsen bazen kalkarım...kalkmadığım zamanda olmuştur ne yani günahmı işledim?çok şükür mastürbasyon haricinde birşey yapmadım...kızlarada bakarım ama hayvan gibi bakmam... ;)

Ya ben antremandan 3 saat önce yapıyorum bi dahada yapmıyorum ama malesef pazar hariç hergün yapıyorum bi zararı olurmu gelişme açsıından .. ?

basketboldan önce yada amerikan futbolu antremanından önce yaptığımda halsizlik hissediyorum şahsen, özellikle baskette smaç yapmam güçleşiyor ucu ucuna bastığım için farkı hissedebiliyorum, ama ağırıkta o kadar anlamıyorum, yeteri kadar zorlamadığımdan olabilir kilolarda. ektomorf du sanırım en incesi ondanım ben, biraz omuz var ama oda iskeletten, et yok yani :)

Son düzenleyen: Moderatör:
mastürbasyon adamın gücünü emer.ancak yok kas yıkımı olurmuşta yok kaslar zarar görürmüşte bilmem ne palavra :)2-3 günde bir yapıyorum.günde 1 kere yaptığımda olduğu zamanlarda olmadı değil.noldu kaslarım eridimi :D

Kas yıkımı yapacagını sanmıyorum sadece gücü tüketirsiniz çalışma performansınız düşer bence :) ama bellide olmaz bilimsel olarak kanıtlanmış bişiler lazım :)

yalan arkadaş ya.ben yapıyorum ne oldu kaslarıma birşey olduğu yok.yaptıgm günlerde antremanlarda yorulma filan olmadı hiç rastlamadım.

kas oluşumunu yavaşlatıyormu emin değilim ama hergün sex kesinlikle antreman performansını düşürüyor enazından bende o etkiyi yapıyor.ayrıca mastürbasyonda sex ten daha fazla enerji harcandığını bende duymuştum.ama varsın gelişimimiz biraz daha yavaş olsun yarışmalara katılmıycam sonuçta,sex olmadan olmaz:)

''duymuştum'' ''sölemişlerdi'' hep rivayet ama bende öyle bir şey görülmedi.Aksine yaptığım günler daha çok çalıştığımda oldu.benim 4-5 senelik futbol oynama geçmişimde var.Temmuzun sonlarında kondisyon antremanları olurdu 1 saatlik sırf koşu ve koştuğumuz parkurlar dağlık 43-44 derece hava sıcaklığı o antremanlara mastürbasyon yapıpta gittiğim oldu.sorun yok kaslarda da sorun yok.psikolojik bence. :)

Seks apayrı mastürbasyon apayrı, özür dileyerek yazıyorum seks esnasında adrenalin tavan yapar vücut uçak motoru gibi enerji harcar. Mastürbasyonla bir tutmak doğru değil.

mastürbasyon adamın gücünü emer.ancak yok kas yıkımı olurmuşta yok kaslar zarar görürmüşte bilmem ne palavra :)2-3 günde bir yapıyorum.günde 1 kere yaptığımda olduğu zamanlarda olmadı değil.noldu kaslarım eridimi :D

TheSingleWolf başlık herkesin deneyip tecrübelerini anlattığı bir başlık değil..

masturbasyonun kas kaybı, performans vs üzerine vg ile alakalı kısımları konuşulsun diye açılmış zamanında..

eğer birşeyi iddia edeceksen palavra vs gibi kelimelerle değil "şurda böyle böyle yazıyor" diye izah edeceksin..

başlığın seviyesini düşürmeyelim..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:41 ----------

Masturbasyon yapıldığında gelişmeyi engellediği 100% olarak kanıtlanmıştır...

bu tür kesin iddiaları kaynaksız paylaşmayınız..

Back
Yukarı