Mbayram 7 aylık gelişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mbayram
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende başladım vicut geliştirmeye 7 ayda bu kadar mı oluyor daha fazla olmaz mı?
beslenmene motivasyonuna antremanına vücut tipine ve azmine bağlı herşey ben 7 ayda bca protein tozu karbonhidrat tozu aminoasit vs. kullandım benim bu kadar oldu :) 7 ayda evrim geçiren insanlarda var yani bu tamamen sana bağlı

bende başladım vicut geliştirmeye 7 ayda bu kadar mı oluyor daha fazla olmaz mı?
@Mbayram 122 kg dan bu hale geldi. Yani hem zayıflayıp hemde kas inşası ile uğraşıyor ve bunları evde yapıyor. Bu sonuç gayet başarılı. Kilo verme gibi sıkıntın yoksa salona gidip iyi bir beslenme ve antreman ile 7 ayda daha iyi sonuçlar tabiiki alınabilir. Ama buna etki eden bir çok faktör var.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suan hipertrofi antremanındayım 6 hafta yaptım diyete girecektim bir 6 hafta daha yapmaya karar verdim malum definasyonda cılız kalmamak için :)

Tebrikler abi çok güzel kas inşaa etmişin lakin şu yan bel gitmek bilmiyor benimde öyle bir sorunum var onun için ayrı bir hareket uyguluyormusun
o yan taraflarla ilgili bende çok enteresan küfürler ediorum okadar kilo verdim gene tamamen gitmediler vallaha sırf o yanlar için kardiyo yapıyorum :D

Back
Yukarı