ya arkadaşlar internette dolaşıyorum malum biz de bu spora gönül verdik. bu kış suplement kullanayım dedim türkiyedeki tüm sitelere baktım bir de yurtdışındaki sitelere baktım. oradaki fiyatları görünce buradaki sitelerden almaya elim varmadı. özellikle weider giant mega mass'i burada altın fitaına satıyorlar neyse bb.com dan sipariş verdim fakat elemanlar türkiyeden kredi kartı kabul etmiyorlar. peşin para istiyorlar bende uzun bir mailleşmeden sonra vaz geçtim türkiyeden bi siteden mecburen farklı bi ürün aldım diyeceğim bu forumda binlerce üye kayıtlı aralarında belli konularda uzman olanı var yada tanıdığı olanlar vardır şu yurtdışından sporcu gıdası getirtmek ve ticaretini yapmak çok mu zor. yada bu ürünleri getirenler çok mu vergi veriyorlar. nerelerden izin alıyorlar. yok mu bi babayiğit şu fiyat kartelini yıkabilecek. mega mass 4000 31,60 dolar iken yurdumda nasıl oluyor da 223 dolara satılıyor. bnun ticaretini yapan adam zaten toptan alıp biraz daha ucuza malediyordur. ne bu ülkede çaktiğimiz bu soygun. millet avrupada marketlede n bu ürünleri alırken bizler ürün almak için kasım kasım kasıyoruz iki kuruşu bi araya geticeğiz diye. birleşelim araştıralım. soyguna bir son diyelim.