Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
evet arkadaşlar yeni ve aynı zamanda ilk ölçülerim![]()
omuz = 116
göğüs = 92
kol = 34,5
vücudun kısa sürede çok iyi gelişmiş. benim de boyum 1.90 kilom 70 ama senin kadar kalıplı bir vücudum yok. çok daha zayıf gözüküyorum. body'ye başlayalı 3 hafta oldu ama 2 ay sonunda senin kadar gelişme kaydedebilir miyim, bilmiyorum. gerçekten bu duruma kafayı fena taktım, ya genetik olarak dar bi vücut yapım var ya da ne bileyim başka birşey. body'ye 3 hafta önce başladığımda 67.5 kilo idim şu an 70 kiloyum. kilo alımım gayet iyi ama fiziksel olarak hala çok zayıfım. kısacası, boy kilomuz senle aynı olmasına rağmen vücutlarımız arasında büyük bi fark var. son ölçülerimi bilmiyorum ama body'ye başlamadan önceki ölçülerim şöyleydi, şu an taş çatlasa 1-2 cm gelişmiştir.
-KOL: 26
-GÖĞÜS: 84
-OMUZ:105
-BEL:78
-BACAK:47
ludacris arkadaşa bende bahsetmiştim aynı konudan.. yani dengeli bi dağılımın söz konusu olmadığı bir vücudun kalıplı görünmesinin zorluğundan.. ama senden ricam bu tür kıyaslamaları benim sayfamda uygulamaman.. hem konu içeriğinin farklılaşması hemde bu tür cevaplar bekleyen kişilerin kıyaslama ile motivasyonunun düşebileceğini düşünüyorum.. o yüzden kendine bir konu açıp ordan gelişmelerini sunarsan sevinirim..