Merhaba Sayın Üyeler

Cuma verdiğim sipariş c.tesi sabah elime ulaştı. Gayet ilgili ve hızlı çalışmalarından dolayı tavsiye ederim.

urunun sıparısını verdım ve ertesı gun ulastı...daha kullanmadım ama buraya kadar hersey cok guseldi..tesekkur ederım........

Merhaba,
Supplementler.com adresinden Weider BCAA aldım.Birgün sonra elimdeydi, telefondaki arkadaşta çok ilgilendi. Teşekkürler

ilginiz alakaız mukemmel kargoda yasanan ufak bir problem dısında hersey mukemmeldi... 1 senedir alısveris yaptıgım yeri degistiricem bi dahaki alısveriste gorusmek uzeredumbelllls

3. alışverişimi yapıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadığım gibi süratlerinden de çok memnunum. inşallah hep böyle sürer. pek araştırmadım var mı yok mu ama en azından sık alışveriş yapanlara daha fazla puanlar, kuponlar indirimler vs olsa fena olmaz.

kaliteli hizmet güvenli alışveriş saglam kaynak

teşekkürler supplementler.com ..Bence türkiyedeki en hızlı en güvenli site 7/24 canlı destek..Herkese tavsiye ederim.thums:
Ayrıca canlı destekteki hergün kafasını agrıttıgımız:) AYHAN HOCA'ya çok teşekkürler.iyiki varsınız..
teşekkürler iyi çalışmalar.dumbelllls

Kadıköyde oturduğum için ürünü beklemek istemedim ve ürünü gidip elden aldım. Ürünler bu şekilde makul oldukça başka bir firmayı düşünüceğimi sanmıyorum. Teşekkürler Hüseyin bey.

Supplementler ile yapacağınız alışverişler çok profesyonelce ve hızlı bir şekilde gerçekleşiyor.Bana sorarsanız 10 üzerinden 10 puanı hakediyorlar.

Son düzenleme:
kesinlikle çok güvenli bir yer burası..siparişim bugün elime ulaştı..kargo parasıda vermedim birde içerisinde hediyeler falan vardı..gerçekten memnun kaldım teşekkürler..

supplementler.com umduğumdan çok daha profosyonel oldugunu söylemeleyim. Başka firmalardan sipariş verdim ancak supplementler.com özel ilgilendi diyebilirim.
ürünün yanına hediye eklerken beni aradılar, seçenekleri sundular.
tam ürünü kargoya verecekken az önce çileklisi de elimize geldi bilgilendirelim sizi diye aradılar.
ürün öngörülen saatten 1 saat geç geldi diye mahçup oldular. (ki ben bi iki gün aksar diye hesaba katmıştım)
firmadan ilk defa alışveriş yaptım ve müşteri mennuniyeti nedir nasıl saglanır çok iyi biliyorlar.

www.supplementler.com girip alış-veriş yapacağınız sitedir. bir Fitness Eğitmeni olarak dahada önemlisi bir sporcu olarak yaptığım alışverişten müthiş haz duydum. siparişimi telefonla verdim. kadpıda ödemeli olarak. daha profesyönel bir şirketle çalışmadım..
çok teşekkür ederim. ticari ilişkimizin sürmesi dileğiyle....

Merhaba StarfreedoM,

Malesef net bir bilgi veremiyoruz. Ürünler su an gümrükte.
İsterseniz mağazamızda bir üyelik açabilirsiniz:
https://www.supplementler.com/shop/create_account.php

Üye olanlara mail yoluyla duyurulacaktır.

Saygılarımızla,
Supplementler.com
Müşteri Hizmetleri
0531 541 10 10

[FONT=&quot]NEKSUS GIDA TİCARET[/FONT][FONT=&quot]
Göztepe pınar Sok. No:16 Kadıköy/ISTANBUL
Cep: 0531 541 10 10
Tel: 0216 566 85 71
Fax: 0216 566 70 37
[email protected][/FONT]

https://www.supplementler.com/shop/

Gösterdikleri hassasiyet ve güvenden dolayı site yetkililerine ve çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim. Siparişim ödememin ertesi günü elime geçti. Kredi kartından fazla geçiş yapmama rağmen (ki ben farkında bile değildim) satış kaygıları olmadan direkt irtibata geçerek durumu kendileri düzelttiler. Müşteri memnuniyeti olarak kendilerini son derece takdir ettim.

animal cuts siparişi vermiştim.. hemen geldi... :))
zaten supplement alışverişlerimin hepsini bu siteden yapıyorum. güvenilir ve hızlı teslimat..

Back
Yukarı