Merhaba Sayın Üyeler

Gerçekten çok iyi iş çıkardı supplementler.com
Beklediğimden de hızlı biçimde ürünümü aldım sorunsuz biçimde. Yanında hediye kapsüller de vardı süper oldu.

Artık başka site aramam bu konuda.Baya iyi oldu :)

Selamlar

Bir kaç gün önce 2 ürün aldım, ve şunu söylemeliyim ki hızınız şaşırttı beni, ayrıca çok ilgilisiniz. Çok memnun kaldım hizmetinizden, Böyle devam etmeniz dilegiyle..

İyi Çalışmalar..

ben de 2-3 gün önce 3 ürün aldım sitenizden.ürünler 1 gün sonra elime ulaştı.açıkçası bu kadar hızlı geleceğini tahmin etmemiştim.ayrıca yaptığım telefon görüşmelerinde de çok ilgiliydiler.bu siteden alışverişlerim devam edicek.

İlk alışveriş.. Saat 17:15 de yaptığım alışverişim ertesi gün elime ulaştı .. ilk alışveriş ilk şok bu olsa gerek. Yardım istediğim konularda gerek online yardım bölümünde yanlış hatırlamıyorsam ismini Alpay Bey(yanlış hatırlıyorsam çok özür dilerim) gerek beni arayıp Bilgilendiren Hüseyin Bey ve tüm arkadaşlar çok teşekkürler.Yıllardır internetten alışveriş yaparım , hiç bu kadar nazik , yardıma açık ve sonuç verici ilişkiler yaşamadığımı özellikle belirtmek isterim. İyikide sizi seçmişim, iyikide varsınız. Çok teşekkürler , Tekrar görüşeceğimize kesin eminim.
Tekrar tekrar teşekkürler Tüm SUPPLEMENTLER.COM çalışanlarına
Saygılar
Çiğdem ÖZKÖK

şuana kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı ve müşterileriyle çok fazla ilgiler, siparişlerim hızlı geliyor, gayette güvenilir bir firma...fiyatlar pahalı değil ama ucuzda değil gayet normal Türkiye şartlarında...herşey dört dörtlük, başka yerden alışveriş yapacağımı sanmıyorum...tüm çalışanlarına teşekkürler, özellikle yardımlarından dolayı Ayhan Bey'e....

Emre ORAN...

Bir çok alış veriş yaptım hepsindende son derece memnunum Türkiyede Sporcu Gıdalarında Tek adres Supplementler.com

site hız ve kalite açısından çok iyi. teşekkür ederiz bundan dolayı. ama bir türlü öyle hediye falan göremedik :D neyse ilerideki alışverişlerde inşallah bekliyorum.
ramazan güzel/ankara

Merhaba ben gain fast 3100 adlı ürünü bu siteden satın aldım ve siparişi onayladıgım anda telefonla iletişime geçtiler ve yakında bulundugum için kargo süresi geçmiş olmasına ragmen elime sadece 15-20 dakka içinde ürünü ulaştırdılar çok cana yakın ve bilgili bir destek hattınada sahipler Çok güvenilirler tavsiyem alışverişinizi güvenle yapmanız için bu site yardımcı olacaktır.

Teşekkürler Tekrar.

1 gün önce sipariş verdim ve ürünler şu an elimde gayet hızlı,güvenilir ve çok ilgililer
bundan sonraki alışverişlerimi de burdan yapıcağım.

Ürün kısa sürede elime geçti ve bu hız beni şaşırttı. Bu hızdan dolayı teşşekkür ederim. ürün yelpazesi artsa ve hediyeleri olsa çok güzel olurdu :d

Takdire şayan bir hizmet anlayişi

Back
Yukarı