Meter Mevsimler

Ben bunun nasıl ve kaç gün arayla karın çalıştığını merak ediyorum ulaşabilirmiyiz acaba karın programına.

20 ocak ve 21 şubat resimlerini karşılaştırırsanız kollar, omuzlar ve göğüslerde epey bi gelişme var. 1 ayda bu kadar gelişme mümkün olabilir mi? yoksa fotoların boyutlarıyla oynarken orjinal oranları mı kaçtı?

Fitness Dergisinde kapak oldugu sayıda antreman programı var dergiyi kaybettim bulursam en kısa zamanda yayınlarım :)

Ne zamandan beri yazmayım diyorum ama dayanamadım.

M.M. nin (İsmini bile yazmak istemiyorum.) bu kadar popüler olması ve hele hele bu forumda antrenman sistemi ve beslenmesine kadar inilerek bazı arkadaşlar tarafından detaylandırılması gerçekten çok komik ve tuhaf.

Bu adam sıradan bir vücutçu ve sanki 10 kez Mr. Olympia olmuş kadar ilgi gördü bir anda.

Oysa bu sporun en önemli isimlerinden Serge Nubret, Mike Matarazzo, Dexter Jackson gibi isimlerle ilgili yorumlara bir bakın isterseniz. 3 sayfayı geçmiyor!

Aslında MM nin bu popülaritesi son zamanlarda foruma katılan 15-20 yaş aralığındaki üyelerin merakından kaynaklanıyor. TV. de biraz parçalı bir vücut gördüklerinde hemen araştırmaya, başlık açmaya başlıyorlar. Halbuki forumumuzda MM den daha iyi vücuda sahip bir sürü arkadaş var. Onlara sormaktansa TV de bir yarışmaya katılmış bir adam sayesinde tanınmış sıradan bir vücutçuyu gözlerinde büyütüyorlar.

Artık MM 'yi TV. de gördüğümde bile hemen kanalı değiştiriyorum. Çünkü bu adam bu kadar ilgiyi haketmiyor.:evil:

Herkese iyi sporlar.

Ne zamandan beri yazmayım diyorum ama dayanamadım.

M.M. nin (İsmini bile yazmak istemiyorum.) bu kadar popüler olması ve hele hele bu forumda antrenman sistemi ve beslenmesine kadar inilerek bazı arkadaşlar tarafından detaylandırılması gerçekten çok komik ve tuhaf.

Bu adam sıradan bir vücutçu ve sanki 10 kez Mr. Olympia olmuş kadar ilgi gördü bir anda.

Oysa bu sporun en önemli isimlerinden Serge Nubret, Mike Matarazzo, Dexter Jackson gibi isimlerle ilgili yorumlara bir bakın isterseniz. 3 sayfayı geçmiyor!

Aslında MM nin bu popülaritesi son zamanlarda foruma katılan 15-20 yaş aralığındaki üyelerin merakından kaynaklanıyor. TV. de biraz parçalı bir vücut gördüklerinde hemen araştırmaya, başlık açmaya başlıyorlar. Halbuki forumumuzda MM den daha iyi vücuda sahip bir sürü arkadaş var. Onlara sormaktansa TV de bir yarışmaya katılmış bir adam sayesinde tanınmış sıradan bir vücutçuyu gözlerinde büyütüyorlar.

Artık MM 'yi TV. de gördüğümde bile hemen kanalı değiştiriyorum. Çünkü bu adam bu kadar ilgiyi haketmiyor.:evil:

Herkese iyi sporlar.

Meter Mevsimlerden daha iyi vücudu olanlar kimler ?
Onlara nereden soru soracağız ?
Cevap verecekler mi ?

Örnek olarak aşağıdaki başlıkta cevap bekleyen bir sürü soru var. Nerede o vücutçular ?

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/egzersizler-b-l-m-ile-t933.html?t=933

Meter Mevsimlerden daha iyi vücudu olanlar kimler ?
Onlara nereden soru soracağız ?
Cevap verecekler mi ?

Örnek olarak aşağıdaki başlıkta cevap bekleyen bir sürü soru var. Nerede o vücutçular ?

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/egzersizler-b-l-m-ile-t933.html?t=933

1. sorunun cevabı: Üye fotoları bölümünü incelersen görebilirsin.

2., 3. sorunun cevabı: Başta antrenman kısmı olmak üzere ilgili kısımları incelersen M.M. nin vereceği cevaplardan çok daha doyurucu bilgilere ulaşabilirsin.

4. sorunun cevabı: O başlıkta bir sürü soruya cevap verilmiş. Cevap verilmeyen sorular için yine forumda araştırma yapabilirsin.

Forumun çöplük olmaması için kişiye özel cevap verilmiyor. Çünkü 25.000 in üzerinde üye var ve hepsi 1 tane soru sorsa 25.000 in üzerinde soru yapar.

İyi sporlar.

Son düzenleme:
yemekler cok lezzetli görünüyor. Sabırsızlıkla tarif bekliyorumthums:

sonradan açılan başlığı buna ekledim..başlık açmadan önce arama yapınız..

Meter Mevsimler ki taner sayesinde soyadını bile ezberlemişti insanlara, tam anlamı ile planlı bir PR çalışması..
düzenli olarak fotoğraflar çekilmiş, tüm öğünler fotoğraflanmış kısacası önceden planlanan herşey sırası ile hayata geçiriliyor..

zaten taner çıktıktan sonrada hiçbir donanımları olmadığı halde sırf jackasslik yapmaları için programlara davet ediliyor..planlı bir şekilde taşkınlık yapıyorlar vs..
burdan taner zerrre kadar karlı çıkamayacak ama meter amacına ulaşmış olacak..

seversiniz ya da sevmezsiniz sonuç olarak meter amacına ulaşıyor ki başarılı bir PR olduğu içindir..ayrıca medyatik olabilmek ayrı bir beceri..bunu da bahsettiğim çalışma ile başardılar..yani herkesin eleştirdiği gibi neden MF kapağına meteri aldının cevabı MF.ye de tiraj anlamında katkı sağlayacağındandır...yine kazan-kazan durumu var...

yani vücudu daha iyi olduğu halde MF.nin kapağına çıkmayanların düşünmeleri gereken konu sadece vücut yapmış olmanın yetmediği olmalıdır..

Öncelike, bu sporda geçmişi fazla olmayan arkadaşlarımıza her yazılan çizilene inanmamalarını tavsiye ediyorum.
Bir kişinin vücudunun iyi/çok iyi olması, bu kişinin bu sporu yalayıp yuttuğuna kıstas olamaz. Bunu asla unutmamanız gerekir.
Şu anda MM, kendini olabildiğince parlatabilmek ve işi paraya dönüştürebilmek için bolca atıp tutuyor. Türkiye'de bu sporun messisi olduğu iddaasını ancak ve ancak acemiler ve alakası olmayanlar yer. MM kim ki?
Birazcık araştırma ile MM'nin sıradan birisi olduğunu çok rahat anlayabilirsiniz.

Bu sporla alakalı bilgi düzeyine baktığımızda gayet yetersiz olduğunu anlayabiliyoruz. Buna en güzel örnek de dergide yaptığını söylediği antrenman programı.

Bunun dışında, MM kendi pazarlamasını en iyi şekilde yapmak istediğinden dolayı olarak herhangi bir ilaç kullandığını söylemek istemeyecektir ki, insanların " vay be! adama bak! doğal olarak 10 numara vücut yapmış, helal olsun, çok bilgili adammış" gibi düşünceleri beynine yerleştirsin.
Kaldı ki, MM yarışmacı olduğundan ve yarışmacıların steroid kullanması yasak olduğundan kullandıklarını söylemesi kendi kendini ihbar olacaktır. Profesyonel her vücutçu ilaç kullanır. Kullanmadığına ancak bu sporda yeni olanlar ve alakası olmayanlar inanırlar.
MM'nin ilaç kullanmış olması onun verdiği emeği düşürmez, vücudunun estetik ve define olduğu gerçeğini değiştirmez. Kür dönemlerinde normal zamanlara göre çok daha fazla beslenmeye dinleneye idmana vsye dikkat edileceğinden bu sporda az buçuk bilgi birikimi olan küçümsemeyecektir zaten.

Arkadaşının sayesinde biryerlere geldiğine inanıyorum bende ...

madem o kadar iddalı konusuyosunuz daha iyi vücutcu var ws ws . katılsın müsabakalara onlarıda görelim kuru kuruya olmuyo adam türkiye 1 numaralı vücutçusu . daha iyiyim diyen katılsın kendine güvenen görelim

türkiyenin de kıbrısın da hatta dominic'in bile bir numaralı vüçutçusu değil..
siz sanırım ya vücutçunun nedemek olduğunu bilmiyorusunuz ya da ülkemizdeki ve kıbrıstaki 100 kilo civarı define vücutçuları görmediniz..kıbrısta murat şenyiğit, türkiyede serdar aktolgadan bahsetmiyorum bile..
ayrıca herkes beğenisini de söyleyecektir eleştirisini de avukatlık derecesinde savunmanın mantığı nedir?

murat şenyiğit -kktc (dünya 2.si)

25877-sp2.jpg

1291189966_viciti.jpg

diez haklısın.kımse Turkıye'nın ve Kıbrıs'ın en ıyı vucutcusu meter dıyemez ama bunu soyleyen arkadaslar sanırsam sadece fıtness alanında dusunuyorlar fakat dısarı yanlıs aktarıyorlar..

forumda bu adamın konuşulması bile onun popülaritesini daha fazla artıyor, bırakalım başlık kapansın konuşmayalım hakkında şahıs da unutulsun gitsin...

çok samimi söylüyorum, bu adamı dünya gözüyle herhangi bir yayın organında ne tvde ne dergide ne de başka bir yerde görmedim ve iyi ki de görmemişim...

şu adamın cidden steroid kullanmadan şu kuruluktaki vücuda ulastıgını sanan hala varsa nediyim ya

Back
Yukarı