Metformin Hakkında Yardım

Merhabalar abilerim mart sonuna kadar kilo vermem gerekiyor(yağ yakımı). Şuan ölçülerim 167cm boy 95 kg ağırlık 110 cm civarında bele sahibim.1 Yıla yakın bi spor geçmişim var. Diyet + Antrenman ve bunlara ek metformin kullanmayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim? (Yaşım 17)

Diyabet ilaci diye biliyorum metformini ama tip 2. Yaşın tip 2 için çok genc ? Genelde senin yasindakiler tip 1 oluyor onlar da insülin kullaniyor zaten

Diyabet ilaci diye biliyorum metformini ama tip 2. Yaşın tip 2 için çok genc ? Genelde senin yasindakiler tip 1 oluyor onlar da insülin kullaniyor zaten
İnsülin direncim zaten var. Bildiğim kadarıyla metformin kan şekeri seviyesini düşürüyor ve yağ asidi miktarını artırıyor daha kolay yağ yakımı anlamına gelmez mi bu?

İnsülin direncim zaten var. Bildiğim kadarıyla metformin kan şekeri seviyesini düşürüyor ve yağ asidi miktarını artırıyor daha kolay yağ yakımı anlamına gelmez mi bu?

Daha kolay kilo verdirir de yaşın insülin direnci için çok genç. Neyse geçmiş olzun hızlı şekilde kilo verirsen insülin direncini yenebilirsin inşallah

Back
Yukarı