Mhp Dren

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 20 50,0%
  • Orta Karar

Votes: 14 35,0%
  • Başarısız

Votes: 6 15,0%

• Total voters
    40
Ürünü kullanmaya başladığım ilk gün biraz hızlı nabızla beraber gerçektende etkili bir ürün yorulma diye birşey söz konusu deil bakalım bi haftalık çalışma sonrası neler olucak onuda burda paylaşıcam ilgilenen arkadadaslarla..

ben dren e bugün başladım. Spor yaparken etkisini gösteriyor, bakalım %27-30 larda gezinen yağ oranımı düşürmede de etkili olabilecek mi :)

lipo 6x black termojenik yağ yakıcı olarak daha etkili bence. ben 2 ay sporsuz lipo 6x black kullanıp, tam spora başladığım sırada 1 aylık ara döneme girmiş bulundum malesef. Şimdi o bir ay geçti, ancak mhp dreni de denemek için aldım lipo 6x in yanında ve bir hafta kadar mhp dren denemeye karar verdim. Bugün 3.cü günüm ve şimdilik etkisinden memnunum. Özellikle antrenman sonrasında vücut çalışmaya devam ederken etkisini tam anlamıyla hissettiriyor (terleme)

Butun thermogenic fatburnerlar mide bulantisi yapiyor mu ?
Benim kullandigim fatburnerlarin cogu mide bulantisi yapiyor, hic bisey yiyesim gelmiyor.
Dun BSN Atro-Phex`e basladim, o da mide bulantisi yapti.

Atrophex'i kaç kapsül kullandın da mide bulantısı yaptı.Bende başlayacagım fakat kutunun yan kısmında 1-4'e kadar kapsül kullanımı düyor acaba dozaj arttıgından mı bulantı vs. yaptı . Birde başka yan etkisi oldu mu ?

1 kutuyu L-carnitine ile beraber bitirdim ve bende sadece yarım kiloluk bir fark oluştu. Ayrıca diyetimide fazla ağır yapmadım ama düzenli antremanla anca bu kadar fark etti. Bundan öncede Animal cuts da kullanmıştım ve onda da anca yarım kilo verebilmiştim. Bünyem bayaa zor kilo kaybediyor. 2 ay içinde de oxyelite ı deniyeceğim bakalım bana hangisi etki edecek.

:( çok kötü çokkk sanırım bende metabolizma hızıyla ilgili sorunlar yaşıyorum ve irade ...Okudukça hayran kalıyorum bu kilo konusundaki başarı hikayelerinize 22 kilo müthiiş diyorum iradenizi ve yaşam disiplininizi tebrik ediyorum

Son düzenleme:
Ben bugun bu urunu aldım öluyorum sandım narkoz almıs gıbı oldum acaba agırmı geldı

---------- Post added at 17:51 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Kullanmaya devam edeyım mı yoksa bırakayım mı ? Etkılerını soylıyım yer ayaklarımın altından kesıldı sankı heryerım uyustu nabzım 183e cıktı kardıyo yaparken ve panıkatak oldum

lipo 6x kullanıyorum 1 aydır.
hiçbir etkisini görmedim
240 lık almıştım bitiricem ama lipoyu
ama bi daha ya bunu yada hdroxout alacam

Ben daha once hydroxycut kullandım... yan etkisi ile pek karsılasmadım... suan thermonex ve cla birlikte kullanıyorum. thermonex biraz daha guclu sanırım, bazen carpıntı yapabılıyor...

Son düzenleme:
cehennem azabı var bu üründe

Selam, yerli yabancı kaynakları okuyup bugün başladım ürüne ,kullanan kişilerin yaklaşık %60 ilk günde bırakmış ilacı bayanlarda %90'ı buluyor bu oran,şikayetler; baş dönmesi ,yüksek kan basıncı,kafein miktarının fazlalığı ve enerji vermediği yönündeydi,ürünün 'mg' bakımından fazla oluşu beni ilk başta korkuttu ve benzer etki edeceğini düşündüm sabah hafif kahvaltı ve bol su ile bi kapsül kullandım 35 dakika sonra hafif enerji geldi , şınav ve bi kaç hafif ağırlık çalışmasından sonra koşmak için dışarıya çıktım, ne kalp atışı ne baş ağrısı ne baş dönmesi ne hissedilir enerji hissettim ayrıca kondisyonumu bozdu 1 km koşarken 100 metre anca koşabildim üst bacakta acayip bir ağrı ve bitkinlik yaptı işin enteresanı havanın sıcak olmasına rağmen terlemedim . Kullanıcı yorumlarına baktığımda 'ölüyorum zannettim,beni mahfetti,dozu çok ağır geldi' gibi yorumlara rağmen bende bu etki yapması şaşırttı herkes de aynı etki edecek diye bir kural yok tabiki, ilk kullanım için yorumum ilacın bende çalışmadığıdır, L-karnitin ile kıyaslamam mümkün değil.

Ürün ile ilgili yorumlarımı sizinle paylaşacağım,saygılarımla

Back
Yukarı