Selam, yerli yabancı kaynakları okuyup bugün başladım ürüne ,kullanan kişilerin yaklaşık %60 ilk günde bırakmış ilacı bayanlarda %90'ı buluyor bu oran,şikayetler; baş dönmesi ,yüksek kan basıncı,kafein miktarının fazlalığı ve enerji vermediği yönündeydi,ürünün 'mg' bakımından fazla oluşu beni ilk başta korkuttu ve benzer etki edeceğini düşündüm sabah hafif kahvaltı ve bol su ile bi kapsül kullandım 35 dakika sonra hafif enerji geldi , şınav ve bi kaç hafif ağırlık çalışmasından sonra koşmak için dışarıya çıktım, ne kalp atışı ne baş ağrısı ne baş dönmesi ne hissedilir enerji hissettim ayrıca kondisyonumu bozdu 1 km koşarken 100 metre anca koşabildim üst bacakta acayip bir ağrı ve bitkinlik yaptı işin enteresanı havanın sıcak olmasına rağmen terlemedim . Kullanıcı yorumlarına baktığımda 'ölüyorum zannettim,beni mahfetti,dozu çok ağır geldi' gibi yorumlara rağmen bende bu etki yapması şaşırttı herkes de aynı etki edecek diye bir kural yok tabiki, ilk kullanım için yorumum ilacın bende çalışmadığıdır, L-karnitin ile kıyaslamam mümkün değil.
Ürün ile ilgili yorumlarımı sizinle paylaşacağım,saygılarımla