ihaveadream
Üye
ürünün 300 gr olanından bugun aldım içinde kendi ölçeği vardı bir ölçek 6gr diyo ama sanki bana 6gr dan fazla geldi bu ölçek ?
Bu ürünü BCAA ile nasıl kombine edebiliriz? Yatmadan önce BCAA + Glutamine olabilir mi?
süt içmektense maddi durumun yerindeyse direk kazein al derim.süt karbonhidrat ve yağ oranı yüksek bir içecek,ayrıca içeriğindeki kalsiyumda gh ile ters orantılı bildiğim kadarıyl****azein gereksizdir demiyorum kesinlikle ama olmazsa olmaz da değildir bence.vücut mekanik bir makine değildir,gece kazein almadığın için kas kaybı yaşamazsın,kendi kendini idare edebilir yani.ayrıca glutaminde kas korunumu sağlıyor sonuçta.eğer kazein alacak isen dymatize elite casein tavsiye edebilirim yoksa uyumadan 1,5-2 saat önce süt içebilirsin.bu arada 12 saatten bahsediyorsun,hiçbir ürünün 12 saat salınım zamanı yok![]()
Öncelikle bu ürün ülkemizde yurtdışıan göre çok çok pahalı hangisi değil diyeceksiniz gerçi ama, bunu dışarı çıkıp giren bir arkadaşa getirtmeyi düşünüyordum ama son postlar aklımı karıştırdı. Glutamin gereksiz mi yani vg için?
Ve SÜT, ben çok çok süt içiyorum, su içmem süt içerim yani o derece.
GH umu azaltıyorum da farkında mı değilim acaba??
Yarım yağlı içiyorum. YAtmadan önce dozu artırırım.duh