Miss Wallpapers

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abi bunlar sadece bana mı travesti gibi geliyo
Şöyle bir tespitim var bu spor bana göre insanın mizacını değiştiriyor.Sert bir ifade veriyor.Ve kadınlarda da bu durum geçerli sert mizaç onlara travesti havası veriyor.Ve ciddi şekilde iticiler.Ama itici olduklarını pek önemsediklerini sanmıyorum onlar böyle mutlu sanırım:)

• Like
Reactions: DuE
Şöyle bir tespitim var bu spor bana göre insanın mizacını değiştiriyor.Sert bir ifade veriyor.Ve kadınlarda da bu durum geçerli sert mizaç onlara travesti havası veriyor.Ve ciddi şekilde iticiler.Ama itici olduklarını pek önemsediklerini sanmıyorum onlar böyle mutlu sanırım:)

sert mizaçla ilgisi olduğunu sanmıyorum dışarıdan aldıkları testosteron takviyesi sonucu gerek kasları, gerek sesleri gerekse de mizaçları erkeksileşiyor. testosteronun VG'deki önemini biliyorsunuz. kadınların doğal kas hacmi limitleri erkeklerin çok altında, o sebepten hormon takviyesi alıyorlar.

Bu arada, hsd'nin kadın VG'cileri bir yana, daha arka sayfalarda ognamot nikli arkadaşın eklediği fitness'çı pozları gerçekten etkileyici. VG'ciler ne kadar iğrençse -bence-, fitness'çılar da o kadar kadınsı ve çekici.

ek: üstte 1mmortaL arkadaşımız da hormon olayını vurgulamış, ben de üstünden geçtim bir daha.

Son düzenleme:
İkinci sayfa tamamda ilk sayfa bence out : ) tabi kişisel yorumum ben beğenmiyorum hiç bayanda bu kdr abartıyı.

BUnlardan biriyle evli olsan işten eve gelince diyalog şu:

---Hayatım ben geldim yemek hazırmı?
---Yooo yapmadımki bu haftada sen yapıver!
---Tamam hayatım :D

neden çoğunun kaşı yok

Melisa Detwillera laf yok.Fitnescılardan angel kraliçe.
Yalnız vgci hanımların bazıları acaba ben bununla iş tutabilirmiyim, bünyede kalıcı hasar yaratır mı gibisinden korkulara yol açmıyor değil.

abı hayat tarzı, yorucu antramanlar alın teri ne olursa olsun bence yine de bayanlar için bu spor abartı olunca çok iğrecç :D

gerçekten güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim ben ilk defa bu kadar kaslı bayanlar görüyorum

cinsel hayatları gercekten çok merak uyandırıcı bence bayana yakışıan bir spor deil erkeğede yakışmıyo aslında abartmamak lazım :)

Back
Yukarı