1mmortaL
Üye
ne yalan söyliyeyim banada öyle geliyo hormondan çene yapıları falan senden benden daha erkeksiabi bunlar sadece bana mı travesti gibi geliyo
ne yalan söyliyeyim banada öyle geliyo hormondan çene yapıları falan senden benden daha erkeksiabi bunlar sadece bana mı travesti gibi geliyo
Bu konuda yalnız olmadığına emin olabilirsin...abi bunlar sadece bana mı travesti gibi geliyo
Şöyle bir tespitim var bu spor bana göre insanın mizacını değiştiriyor.Sert bir ifade veriyor.Ve kadınlarda da bu durum geçerli sert mizaç onlara travesti havası veriyor.Ve ciddi şekilde iticiler.Ama itici olduklarını pek önemsediklerini sanmıyorum onlar böyle mutlu sanırımabi bunlar sadece bana mı travesti gibi geliyo
Şöyle bir tespitim var bu spor bana göre insanın mizacını değiştiriyor.Sert bir ifade veriyor.Ve kadınlarda da bu durum geçerli sert mizaç onlara travesti havası veriyor.Ve ciddi şekilde iticiler.Ama itici olduklarını pek önemsediklerini sanmıyorum onlar böyle mutlu sanırım![]()
yo öyle olmaz bence adam gelirBUnlardan biriyle evli olsan işten eve gelince diyalog şu:
---Hayatım ben geldim yemek hazırmı?
---Yooo yapmadımki bu haftada sen yapıver!
---Tamam hayatım![]()