MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
Ürün bugün elime geçti.
İlk antremanımı yaptım.
Antremandan 2 saat önce yüksek karbonhidratlı besinler tükettim.
Antremandan yarım saat önce ise yarım ölçek assault + 350 ml su ile karıştırdım.
Öyle ahım şahım birşey olmadı bazı arkadaşların yerinde durumama gibi bi etki falan olmadı . Fakat 10 dakika sonra karıncanlamalar başladı.Bu karıncanlanmalar 5 dakika kadar sürdü.
Antremanda ise azda olsa bi güç artışı+antreman süresi kısaldı kol antremanını 15 dakikada bitirdim.
Pump ve damarlanma olayı süper.
Bana kalırsa ilk günden etkiler güzel.

Bu günden sonra kombinasyonum şu şekilde olucak.
Antremandan 3 saat önce yüksek karbo . beslenme.
Antremandan 1 saat önce 2.5 gr meyve suyu ile cretain monohidrat.
Antremandan 20-30 dakika önce ,yarım ölçek 250 ml assault.
Antremandan hemen önce 4 adet aminomax.
Antreman.
Antremandan sonra üzüm suyu ile 2.5gr cretain monohidrat,4 adet aminomax.

iki ayda 2 cm kol....sanırım recon dedğiniz suplement değil steroid :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:18 ----------

Arkadaşlar mesajları geç gördüğüm için özür dilerim. Assult ürünle Recon'u kombine ettiğimi söylemiştim dün itibariyle kutuları tekrar bitirdim . Recon'u şöyle özetleyim kendi açımdan, yaz aylarında aşırı kilo kaybım sonucunda idman sonlarına doru kullanmaya karar verip almıştım diyet döneminden çıkışta. Kilo kaybımı durdurup ağır idmanlardan sonraki halsizliğimi tamamen ortadan kaldıran bir ürün oldu. Belki protein tozuyla kombine olmayabilir denildiği gibi fakat ben protein tozunu sabah aldığım için idman sonlarına doru düşen performansımıda biraz tolere etmek için bu yolu seçtim ve gerçekten tam anlamıyla memnun kaldığım bir ürün oldu eksiğimi kapatması açısından. Assultla beraber kullandığım bu ürün e 42.5 olan kollarımı 44.5 a çıkaran ve ayrıca kendimi iyi hissettiğim bir temmuz ve ağustos ayı geçirmemi sağladı diyebilirim
2 ayda 2cm kol...sanırım recon dediğiniz suplement değil steroid...

Arkadaşlar merhaba ben bu ürünü dün aldım , ürünün üzerinde yazan 1 porsiyon=23 gr fakat üründen 70cc lik ölçek çıktı sanırım buda yaklaşık 30 gr yapıo yarım ölçeğinde 1 porsiyon olduğunu düşünürsek sonuç olarak işin içinden çıkamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim
tarım olcek kulllanacaksın yarım olcek 1 servis yapıo

Dün akşam ikinci defa kullandım. Akşam yine hafif bulantı vardı ama bugün kalmadı. Performans olarak hala ciddi bir artış sağlıyor. Ağırlıklarda bir miktar artış var. Karıncalanma hissi antrenman sonuna doğru ancak bitti. Yorgunluğu hissetmedim.

Yalnız çok ayrı bir noktayı belirtmek isterim. Ben bundan 2 yıl kadar önce çok ciddi bir anksiyete bozukluğu (sebepsiz aşırı telaş durumu denebilir) rahatsızlığı geçirmiş ve 1 yıl kadar da tedavi görüp rahatsızlığı atlatmıştım. Bu ürün, anksiyeteyi hafif hissettiriyor. Bu nedenle her antrenmandan önce kullanıp kullanmama konusunda net karar veremedim. İki gündür sabahları panik uyanıyorum. Benzer durumda olan varsa kullanmadan önce bir daha düşünse iyi eder.

Spora başlamadan evvel Bismillahirrahmanirrahim("Esirgeyen ve bağışlayan Allah'ın adı ile )
Exquake demek istediğini net olarak anladım metabolizmayı hızlandırdığı için sana geçmişteki rahatsızlığını hissetirmiş olabilir,tavsiyem ağırlıklara odaklanman derin nefes alman ,ağırlık çalıştığın ortamın havadar olması önemli .

İyi sporlar dilerim

@PeNa

Cevabın için çok teşekkürler. Tedavim sayesinde mental olarak hakim olabiliyorum kendime, ufak panik yaşasam da dediğin gibi odaklanarak çözüyorum mevzuyu. Umarım bu şekilde devam edebilirim zira üründen epey memnun kaldım açıkçası.

Dün akşam ikinci defa kullandım. Akşam yine hafif bulantı vardı ama bugün kalmadı. Performans olarak hala ciddi bir artış sağlıyor. Ağırlıklarda bir miktar artış var. Karıncalanma hissi antrenman sonuna doğru ancak bitti. Yorgunluğu hissetmedim.

Yalnız çok ayrı bir noktayı belirtmek isterim. Ben bundan 2 yıl kadar önce çok ciddi bir anksiyete bozukluğu (sebepsiz aşırı telaş durumu denebilir) rahatsızlığı geçirmiş ve 1 yıl kadar da tedavi görüp rahatsızlığı atlatmıştım. Bu ürün, anksiyeteyi hafif hissettiriyor. Bu nedenle her antrenmandan önce kullanıp kullanmama konusunda net karar veremedim. İki gündür sabahları panik uyanıyorum. Benzer durumda olan varsa kullanmadan önce bir daha düşünse iyi eder.
evet katılıyorum bendede panik atak ve anksiyete var ve bu supplement bende bunu tetikledi ama sadece kutunun son 2 ölçeği kala böyle oldu spordan sonra iştahsızlık çarpıntı mide bulantısı ve sürekli tuvalete çıkma yaptı gerçi ben son 2 ölçeği 1.5 ölçek kullandım ondan da olabilir ama bi daha n.o. içerikli ürün kullanmayı düşünmüyorum panik atak ve anksiyete meyilli arkadaşlara da önermiyorum

Arkadaşlar Mp Assault ve BSN No-Explode arasında kararsız kaldım açıkçası, her iki ürünü kullanan var mı acaba ayrı ayrı zamanlarda tabiki.. Eğer ikisinden birini seçme şansınız olsa sizce hangisi daha iyi, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..

Arkadaşlar Mp Assault ve BSN No-Explode arasında kararsız kaldım açıkçası, her iki ürünü kullanan var mı acaba ayrı ayrı zamanlarda tabiki.. Eğer ikisinden birini seçme şansınız olsa sizce hangisi daha iyi, kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..
Assault bsn nazaran daha hifif etkili geldi bana bsn kullandığım vakit tabiri cağizse doping almış yarış atı gibi hissediyordum kendimi assault'ta ise o derece bir sıkışma olmadı hızlandırma bakımından bsn tek geçerim ama karar senin bu arada her ikisindede damarlar gayet belirginleşti assault'ta tam ölçek kullandığımda ne hikmetdir daha az bir etki gördüm bsn de ise iki ölçek kullandığımda kulak çınlaması vede ishal yapma gibi bir durum oldu ikisini sunsalar başka hakkın yok deseler bana madem öyle bsn olsun derim başarılar.

2 antrenmandır kullanıyorum.Fark hissetmedim.
Bir daha alır mıyım,bilmiyorum.

Assault bsn nazaran daha hifif etkili geldi bana bsn kullandığım vakit tabiri cağizse doping almış yarış atı gibi hissediyordum kendimi assault'ta ise o derece bir sıkışma olmadı hızlandırma bakımından bsn tek geçerim ama karar senin bu arada her ikisindede damarlar gayet belirginleşti assault'ta tam ölçek kullandığımda ne hikmetdir daha az bir etki gördüm bsn de ise iki ölçek kullandığımda kulak çınlaması vede ishal yapma gibi bir durum oldu ikisini sunsalar başka hakkın yok deseler bana madem öyle bsn olsun derim başarılar.

Çok teşekkürler hocam peki BSN'yi normal ölçekte kullandığınız zamanda kulak çınlaması ve ishal gibi yan etkileri var mı? Ya da başka dikkat çekici yan etkileri var mı ? Bu konuda biraz görüş belirtirseniz çok sevinirim tekrar çok teşekkürler..

Çok teşekkürler hocam peki BSN'yi normal ölçekte kullandığınız zamanda kulak çınlaması ve ishal gibi yan etkileri var mı? Ya da başka dikkat çekici yan etkileri var mı ? Bu konuda biraz görüş belirtirseniz çok sevinirim tekrar çok teşekkürler..
Tek ölçek kullanımda herhan gibi olumsuzluk olmadı.İki ölçek kullanıma nazaran daha faydalı oldu.Bu arada bsn ölçeği mp nin ölçeğinin yarısı kadar bsn de kullanım direncinize göre üç ölçeğe kadar yükseltebilirsiniz diye yazıyor buna istinaden bir deneyeyim demiştim iki ölçeği mp de ise hep yarım ölçek kullandım bir kere tam ölçek yaptım ondada yarıma nazaran daha az bir etki gördüm.Puan vermem gerekirse
Bsn MP
damar belirginliği 9 8
Kilo arttırma isteği 9,75 8
Konsantirasyon 10 8,75
Vucuttaki hızlanma 10 8
Ant. yapma isteği 10 8
bu tabloya göre assault kötülemiş oluyorum ama ne yazıkki durum böyle kimse yanlış anlamasın

Tek ölçek kullanımda herhan gibi olumsuzluk olmadı.İki ölçek kullanıma nazaran daha faydalı oldu.Bu arada bsn ölçeği mp nin ölçeğinin yarısı kadar bsn de kullanım direncinize göre üç ölçeğe kadar yükseltebilirsiniz diye yazıyor buna istinaden bir deneyeyim demiştim iki ölçeği mp de ise hep yarım ölçek kullandım bir kere tam ölçek yaptım ondada yarıma nazaran daha az bir etki gördüm.Puan vermem gerekirse
Bsn MP
damar belirginliği 9 8
Konsantirasyon 10 8,75
Vucuttaki hızlanma 10 8
Ant. yapma isteği 10 8
bu tabloya göre assault kötülemiş oluyorum ama ne yazıkki durum böyle kimse yanlış anlamasın

Aynen bendede kutunun sonlarına doğru ölçeği 1 e yükselttim gariptir eskisi gbi verim alamadım birde kulak tıkanıklığı yaptı her defasında

3.kutumu araliklarla kullaniyorum.1 hafta kullandiktan sonra ara vermek lazim bunye alisiyor ve tepki vermiyor.baslarda yarim olcek etki sevisyesi azaldikca 1 olcege cikariyorum.ara sira kalpte carpinti yapabiliyor surekli kullanmamak lazim

Bsn MP
damar belirginliği 9 8
Konsantirasyon 10 8,75
Vucuttaki hızlanma 10 8
Ant. yapma isteği 10 8

Çok teşekkürler hocam araştırmalarım ve sizin görüşlerinizle beraber BSN No-Exlplode kullanmaya karar verdim hayırlısı artık :)

merhabalar bir süredir protein tozu ve mp kullanmaya başladım ama nasıl kullanmalıyım bir türlü karar veremedim şimdi sabah 7:40 ta kalkıyorum 8:15 de salona gidiyorum mp boş mideyle içildiği için protein tozunu ant. öncesi almıyorum evden çıkmadan önce mp içiyorum salona gidiyorum antraman bitiyorum protein tozunu içiyorum acaba ikisi bir arada kullanılsa sorun olurmu yani protein tozunu içsem 5-10 dakka sonra mp içsem etkisini kaybeder mi yardım lütlen ?

dün ant.dan 4 saat önce son öğünümü yedim ve ant.dan 15 dakika önce assault'u 400 ml suyla içtim ve benim için en etkili gündü. salonda ısınırken karıncalanma başladı ve normalde 5-10 dakika süren his, antrenmanın sonuna kadar (50-55 dk) aralıklarla devam etti. bi önceki mesajımda ağırlık artışı olmadığını söylemiştim. dün, normalde 40-45 kgler ile yaptığım dumbell bench'de 120 lbs (54 kg)'yi son sette 8 tekrar yardımsız yapabildim. antrenmana bu hareketle başlayınca motivasyon da iyice arttı. ama diğer hareketlerde normalden fazla artırım yapmadım.

ant sırasında xtend, ant sonunda whey + glutamine + carbopure ve bir muz yedim. 1 saat sonra da somon ve bulgur pilavı.

sanırım bundan sonra 4 saat dolmadan assault almayacağım. normalde ant öncesinde twinlab liquid amino kullanıyorum, bu 4 saatlik ara acaba whey de mi alsam? diye düşündürdü ama sanırım twinlab yeterli.

Back
Yukarı