martinez35
Üye
Assaultla 3.günümdeyim.hiçbir etkisini görmedim.notum 10/2.o ikiyide tadı için veriyorum.sizi bilmem ama damak zevkime çok uygun geldi.
dün ant.dan 4 saat önce son öğünümü yedim ve ant.dan 15 dakika önce assault'u 400 ml suyla içtim ve benim için en etkili gündü. salonda ısınırken karıncalanma başladı ve normalde 5-10 dakika süren his, antrenmanın sonuna kadar (50-55 dk) aralıklarla devam etti. bi önceki mesajımda ağırlık artışı olmadığını söylemiştim. dün, normalde 40-45 kgler ile yaptığım dumbell bench'de 120 lbs (54 kg)'yi son sette 8 tekrar yardımsız yapabildim. antrenmana bu hareketle başlayınca motivasyon da iyice arttı. ama diğer hareketlerde normalden fazla artırım yapmadım.
ant sırasında xtend, ant sonunda whey + glutamine + carbopure ve bir muz yedim. 1 saat sonra da somon ve bulgur pilavı.
sanırım bundan sonra 4 saat dolmadan assault almayacağım. normalde ant öncesinde twinlab liquid amino kullanıyorum, bu 4 saatlik ara acaba whey de mi alsam? diye düşündürdü ama sanırım twinlab yeterli.
merhabalar bir süredir protein tozu ve mp kullanmaya başladım ama nasıl kullanmalıyım bir türlü karar veremedim şimdi sabah 7:40 ta kalkıyorum 8:15 de salona gidiyorum mp boş mideyle içildiği için protein tozunu ant. öncesi almıyorum evden çıkmadan önce mp içiyorum salona gidiyorum antraman bitiyorum protein tozunu içiyorum acaba ikisi bir arada kullanılsa sorun olurmu yani protein tozunu içsem 5-10 dakka sonra mp içsem etkisini kaybeder mi yardım lütlen ?
ürünü ben de kullanıyorum ve düşüncem pek etkisi olmadığı heralde antrenmandan 2 saat önce yemek yediğimden bu arada kaldırdığınız ağırlıklar zaten gayet yerindeymiş bench press'te kaç basıyorsunuz ve kaç senedir bu sporu yapıyorsunuz?
bir kaç gündür bekliyorum yardım edebilecek kimse yok mu ? yazmayı unutmuşum bir de gh max var ant. günleri nasıl kombine etmeliyim sizce ?
Dün akşam ikinci defa kullandım. Akşam yine hafif bulantı vardı ama bugün kalmadı. Performans olarak hala ciddi bir artış sağlıyor. Ağırlıklarda bir miktar artış var. Karıncalanma hissi antrenman sonuna doğru ancak bitti. Yorgunluğu hissetmedim.
Yalnız çok ayrı bir noktayı belirtmek isterim. Ben bundan 2 yıl kadar önce çok ciddi bir anksiyete bozukluğu (sebepsiz aşırı telaş durumu denebilir) rahatsızlığı geçirmiş ve 1 yıl kadar da tedavi görüp rahatsızlığı atlatmıştım. Bu ürün, anksiyeteyi hafif hissettiriyor. Bu nedenle her antrenmandan önce kullanıp kullanmama konusunda net karar veremedim. İki gündür sabahları panik uyanıyorum. Benzer durumda olan varsa kullanmadan önce bir daha düşünse iyi eder.
Daha önce başladığını söylediğim hafif anksiyete, ürünü 3-4 sefer kullandıktan sonra aşırı arttı ve malesef anksiyete atağına dönüştü. Birkaç defa hastanede diazem ile uyutulmak zorunda kaldım. Şu anda ilaç tedavime yeniden başlamak zorunda kaldım.
Arkadaşlar tekrar uyarıyorum. Ürün işe yarıyor ancak geçmişte psikolojik rahatsızlık geçirip tedavi gördüyseniz lütfen kullanmadan önce tekrar düşünün ve doktorunuza da danışın. Başka birinin de benimle aynı duruma düşmesini hiç istemem. Lütfen bunu göz önünde bulundurun.
Yurt dışında çok övülen bir ürün olduğunu biliyorum ülkemizde neden işe yaramıyor anlamıyorum.![]()