Malkockose
Üye
beyler mp assaultu bulamıyoeum yardımcı olun bilen duyan nerden alabılırım
Bir çok preworkout'lar ishal benzeri sorunlar yapıyor, sebebi bağırsakları aşırı çalıştırıyor olmaları.Benim bu durum hoşuma gidiyor aslında, çünkü tembellik var.Selam arkadaşlar yurtdışından bir arkadaşıma MP Assault'un en çok övülen ürünü olan siyah-yeşil kutulu üründen getirttim. Dün ilkkez 1 ölçek + 500ml. su ile karıştırıp içtim. Akşam saat 18.00 - 18.30 arası içtim ürünü ve 19.00 gibi idmana başladım. İnsanın haraketleri değişiyor, inanılmaz enerji veriyor. Normalde son haraketlere isteksiz isteksiz girerken dün normal idmanım bittiği halde ek haraketler koydum ve fazladan çalıştım.
Fakat 2 sıkıntı yaşadım. 1. Felaket ishal yaptı. ( Ki ben çok zor ishal veya kabız olan biriyim) 2. Bütün gece uyuyamadım. Psikolojik falanda değil alakası yok, bildiğin sağa dön sola dön, yatakta debelendim durdum, sabah 5-6 gibi uyumuşum iş dolayısıyla saat 8'de geri kalkmak zorunda kaldım, hala enerjim iyi fakat vücut dinlenemedi hiç.
İshal olayına katlanırım da bu uykusuzluık için bir çözüm var mı acaba, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bir çok preworkout'lar ishal benzeri sorunlar yapıyor, sebebi bağırsakları aşırı çalıştırıyor olmaları.Benim bu durum hoşuma gidiyor aslında, çünkü tembellik var.
Uyku sorunu için tavsiyem öğleden önce kullanıp çalışman...Yoksa gözünü kırpman imkansız gibi![]()
Yanlış anlattım galiba ; öğleden önce iç ve hemen ardından çalış.Cevabın için eyvallah, iş durumlarından dolayı ancak iş çıkışları gidebiliyorum salona, idmandan hemen önce tüketin yazıyordu kutuda bende o şekilde yaptım. Öğlenden içip akşam salona gitsem etkisi olur mu bilemedim onu deneyim bir de.
hocama katılıyorum yeni formulu çok yetersiz benceBen son formül olanından aldım koca bir palavra sakın almayın .