MP Assault

MP Assault

• Total voters
    419
Arkadaşlar ben bu ürünün 435 gr lık olanını aldım Bsn noxplode 2.0 ı kullanıyordum önce Assault nerdeyse hiçbir etki göstermiyor gibi ya Bsn de en azından pump hissettim ama bunda fazla bişey hissetmedim bünyeden bünyeye değişir etki bendeki etkisi hiç yok.

Arkadaşlar ben bu ürünün 435 gr lık olanını aldım Bsn noxplode 2.0 ı kullanıyordum önce Assault nerdeyse hiçbir etki göstermiyor gibi ya Bsn de en azından pump hissettim ama bunda fazla bişey hissetmedim bünyeden bünyeye değişir etki bendeki etkisi hiç yok.
435 gr lık ürün bende de etki göstermedi ama arkadaşım inanılmaz etki gördügünü soyledi kişiden kişiye degişiyor benim tavsiyem assault un eski formulunu kullanman ben suan eski formulu kullanıyrum gayet memlunum

435 gr lık ürün bende de etki göstermedi ama arkadaşım inanılmaz etki gördügünü soyledi kişiden kişiye degişiyor benim tavsiyem assault un eski formulunu kullanman ben suan eski formulu kullanıyrum gayet memlunum
Valla şaşırttı beni açıkcası gerçi noxplode de aynısı olmuştu ilk hafta hiçbirşey yok gibi ama şuan enerjisi hissedilir derecede ayrıca eski versiyonu nerden temin edebilirim?

Valla şaşırttı beni açıkcası gerçi noxplode de aynısı olmuştu ilk hafta hiçbirşey yok gibi ama şuan enerjisi hissedilir derecede ayrıca eski versiyonu nerden temin edebilirim?
sitelere bakabilisin sanırım 700 gram flan di eski seri birde all star markasının nos ürünü var oda baya etki sagladı bende ama fiyat olarak biraz pahalı 2 ay once filan 160 tl gibi bir rakam a almıstım sanırım

Her ikisini de kullandım. Fena değil etkileri. Yine de bu kadar para verme yerine amino ve creatin mono daha iyi gider.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu urunu su an kullaniyorum. 20-30dk once 1 olcek aliyorum muazzam bir antrenman cikiyor. Pump, Güç ve Odaklanma üst safada, hafif bir karincalanma da oluyor.
Antrenman oncesi etkisinin yani sira, antrenmandan sonra da cöküsü engelliyor. Uykusuzluk yapmiyor buda super.[/quote]

kardes dozu hergun yavas yavas arttırıyormusun ? ve hergün etkisi aynımı acaba ?

Selamlar, Bu ürünü idmandan 15-20 dakika önce alıyorum. 1 hafta oldu. Şimdilik etkisi fena değil. Ama, daha detay vermek için 1 kutunun bitmesi lazım diye düşünüyorum. Bu ürünü off günü kullanan var mı ? Kullanırsak hangi zaman diliminde ve nasıl kullanmak lazımdır ??

Selamlar, Bu ürünü idmandan 15-20 dakika önce alıyorum. 1 hafta oldu. Şimdilik etkisi fena değil. Ama, daha detay vermek için 1 kutunun bitmesi lazım diye düşünüyorum. Bu ürünü off günü kullanan var mı ? Kullanırsak hangi zaman diliminde ve nasıl kullanmak lazımdır ??
pre-workout (antrenman öncesi) kategorisindeki bir ürünü off günlerde kullanma gibi mantıksız ihtiyacı ne sebepten hissettiniz? yani off günlerde kullanılacak supplement arıyosanız amino asit, creatine vs. kullanın.

Arkadaslar bi saattir sayfaları tek tek okuyorum ama kesin bi sonuca varamadım, yardım ederseniz sevinirim. Supplementler.com da 3 tane assault ürünü var. Biri 435gr biri 736gr biri 1380gr , hangisi yeni ambalaj ve hangisinden en iyi verimi alabilirim , o kutuyu almak istiyorum. B.S.N NoX kullandım daha once ama ondan acikcasi cok fazla bir verim alamadım, umarım assaulttan alabilirim.

Bence bu pre workoutlar verdiğimiz parayı hak etmiyor Assault uda noxu da kullandım öyle çok bi değişiklik yok verdiğin paraya göre yani sen benc preste 100 basıyorsan sana 125 felan bastırmıyor en fazla 100 ü kaldırırken Son tekrarlarda belki biraz daha geç desteğe ihtiyacın olur yani desteksiz belki bi kaç tekrar çıkartmana yardımcı olur bana göre onun için dünyanın parasını vermeye gerek yok.

Şuan kullandığım tek supplement. Assault 2 daha etkili fakat assault 1'in büyük boyu daha ekonomik olduğu için şu an onu kullanıyorum.
ikisini de Herkese tavsiye ederim.

Arkadaslar bi saattir sayfaları tek tek okuyorum ama kesin bi sonuca varamadım, yardım ederseniz sevinirim. Supplementler.com da 3 tane assault ürünü var. Biri 435gr biri 736gr biri 1380gr , hangisi yeni ambalaj ve hangisinden en iyi verimi alabilirim , o kutuyu almak istiyorum. B.S.N NoX kullandım daha once ama ondan acikcasi cok fazla bir verim alamadım, umarım assaulttan alabilirim.
Hocam bu ürünün 3 ünü de kullandım benım maksimim etkiyi aldıgım 736 gram olan ürünüdür

Anladım tesekkurler, ben simdi bu Ürünün 736gr olanı ve optimum platinium preworkout arasında kaldım , optimum icin cok fazla yorum olmasa da her kullanandan gayet iyi yorumlar alıyorum hic kotu bir yorum görmedim. Optimum kullanan var mı hic bu ürünle karşılaştırabilir mı?

Konu da goruyorum bazı arkadaslarimiz yeni assault 435 gr olanı iyi bulmamişlar... Ürün gayet basarli arkadaslar kotu yorum yapanlar acaba oncelikle gunluk protein karbo alimlari nasil ve en az 2 saat bos kalimis mideye alinmasi gerekiyor. Bunlara dikkat edilmesi lazim.. Mesela antremn 2 saat onceden bol karbonhidratli bir yemk prric lapasi tercih olrak daha iyi 2 saat sonrada urunun icilip en gec yarim saat icinde antremnda olmak bnce ise yaramiyor dye bir sey yok...

Konu da goruyorum bazı arkadaslarimiz yeni assault 435 gr olanı iyi bulmamişlar... Ürün gayet basarli arkadaslar kotu yorum yapanlar acaba oncelikle gunluk protein karbo alimlari nasil ve en az 2 saat bos kalimis mideye alinmasi gerekiyor. Bunlara dikkat edilmesi lazim.. Mesela antremn 2 saat onceden bol karbonhidratli bir yemk prric lapasi tercih olrak daha iyi 2 saat sonrada urunun icilip en gec yarim saat icinde antremnda olmak bnce ise yaramiyor dye bir sey yok...
Hocam pre work out ürünleri kişiden kişiye degişiklik gösterebilir sizde etki saglıyor ne güzel bende ise ürün etki göstermiyor ama bu ürünün baska bir versiyonu ise bende işe yarıyor dedigin gibi kişiden kişiye etki farkı vardır

Back
Yukarı