Arkadaşlar bu ürünü http://www.mediprocenter.com.tr/musclepharm-assault-ahududu-limon-aromali-435-gram almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? pek bilgi sahibi değilim.
Bunun 1380 gramlığı var, daha hesaplı nakit 128'e veriyorlar. Tavsiye ederim.Arkadaşlar bu ürünü http://www.mediprocenter.com.tr/musclepharm-assault-ahududu-limon-aromali-435-gram almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? pek bilgi sahibi değilim.
Dostum beslenme konusunda emin ol yeterliyim 4000 kcal alıyorum bunun 400 gram en az karbonhidrat ve yemekten en az 2 saat sonra alınacağını da biliyorum bende işe yaramıyor beslenme uyku düzeni her şey yerinde bence ürün herkeste işe yarayacak diye bişey yok...Konu da goruyorum bazı arkadaslarimiz yeni assault 435 gr olanı iyi bulmamişlar... Ürün gayet basarli arkadaslar kotu yorum yapanlar acaba oncelikle gunluk protein karbo alimlari nasil ve en az 2 saat bos kalimis mideye alinmasi gerekiyor. Bunlara dikkat edilmesi lazim.. Mesela antremn 2 saat onceden bol karbonhidratli bir yemk prric lapasi tercih olrak daha iyi 2 saat sonrada urunun icilip en gec yarim saat icinde antremnda olmak bnce ise yaramiyor dye bir sey yok...
Bodylab24 Pre Workout dene! başka bir şey demiyorumEvet arkadaşlar beslenme,uyku,antrenmanım 4/4 lük yemekten 3 saat sonra kullandım etki göremedim 2 saat sonra kullandım gene hiç bi tık yok. Ölçeği iki yaptım mide bulantısı yaptı bu sefer.
Tabi belki başkasında işe yarayabilir orası ayrı. Benim için vasat ötesi bi supplement.
dostum bu bodylab preworkout'u bana da önerdiler. Noxplode dan daha mı iyi ?Bodylab24 Pre Workout dene! başka bir şey demiyorum
Antrenman öncesi güç, enerji ve odaklanma artışı.Bunlar ne ise yarıyor?
Mağazada deneyip aldım, bir servisi 3 kaşık ben daha 3 kaşık kullanmadım biledostum bu bodylab preworkout'u bana da önerdiler. Noxplode dan daha mı iyi ?
dostum kullanmadıysan neden yorum yazıyorsun ? ben kullandığını zannedip merakla bekliyordum.Mağazada deneyip aldım, bir servisi 3 kaşık ben daha 3 kaşık kullanmadım bile![]()
kullandım ama ben ya 1 kaşık veya 2 kaşık kullandım tam servisi 3 kaşık etkiyi sen anla artıkdostum kullanmadıysan neden yorum yazıyorsun ? ben kullandığını zannedip merakla bekliyordum.
Kullanıp antrenman yaptın mı ? Yoksa sadece mağazada denedin mi ?kullandım ama ben ya 1 kaşık veya 2 kaşık kullandım tam servisi 3 kaşık etkiyi sen anla artık![]()