ysnymn
Üye
Kullandım kullanıyorum bitince yine alacağımKullanıp antrenman yaptın mı ? Yoksa sadece mağazada denedin mi ?

Kullandım kullanıyorum bitince yine alacağımKullanıp antrenman yaptın mı ? Yoksa sadece mağazada denedin mi ?
Daha önce başka pre workout kullandın mı ? Diğerlerine göre pump vs farkı nedir ?Kullandım kullanıyorum bitince yine alacağım![]()
Assault ve nox2 kullandım sadece, bodylab24 preworkout artısı; - antrenmanda enerji artışı, patlayıcı güç - antrenman sonrası enerji hissi çöküş yok - daha uzun etki (benim antrenmanlar uzun sürüyor 2-5 saat bisiklete biniyorum).Daha önce başka pre workout kullandın mı ? Diğerlerine göre pump vs farkı nedir ?
Nerden aldin bodylab24 preworkout u ? Soyle bi gezdim nette bulamadim .Assault ve nox2 kullandım sadece, bodylab24 preworkout artısı; - antrenmanda enerji artışı, patlayıcı güç - antrenman sonrası enerji hissi çöküş yok - daha uzun etki (benim antrenmanlar uzun sürüyor 2-5 saat bisiklete biniyorum).
Kesinlikle türkiyede efsanae olacaktır.
assault evde duruyorDaha önce başka pre workout kullandın mı ? Diğerlerine göre pump vs farkı nedir ?
özdilek park da metro katında xxx (istersen özelden yazarım) mağazasından aldım bir kaç yerde daha mağazaları var galiba.Nerden aldin bodylab24 preworkout u ? Soyle bi gezdim nette bulamadim .
Dostum, ağırlık antrenmanı yaparken denedin mi ? Pump hissi noxplode dan iyi mi ? Acaba c4 ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir ?assault evde duruyor
özdilek park da metro katında xxx (istersen özelden yazarım) mağazasından aldım bir kaç yerde daha mağazaları var galiba.
Ben hardcore ağırlık çalışan biri değilim. düzenli spor yapan biriyim ve çevremde sağlam antrenmanlar yapan var bende onların tavsiyesi ile kullanmaya başladım.Dostum, ağırlık antrenmanı yaparken denedin mi ? Pump hissi noxplode dan iyi mi ? Acaba c4 ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir ?
Bugün c4 aldım ama mağazadaki arkadaş senin söylediğin ürünü deneyebileceğimi söyledi ama akşam preworkout kullanacaksam almamam gerektiğini söylediBen hardcore ağırlık çalışan biri değilim. düzenli spor yapan biriyim ve çevremde sağlam antrenmanlar yapan var bende onların tavsiyesi ile kullanmaya başladım.
Noxplode bitince al derim pişman olmayacağına inanıyorum. şüphen varsa gidip mağazadan denemek için kullan (3 kaşık rica et) ateş topuna dönmezsen iyidir![]()
![]()
gözün aydın internet sitesi açılmışNerden aldin bodylab24 preworkout u ? Soyle bi gezdim nette bulamadim .
Yeni gelmis stoklara bakmistim o siteyegözün aydın internet sitesi açılmışbodylab24 ... tr sitesi
ölçek ile servisi karıştırma bence (ölçeği küçük koymak saçma o da ayrı) bir ölçek çay kaşığı gibi yapmışlar, ben iki ürünede sahibim assault vasat!bodylab fiyat performans olarak çok kötü, 3 ölçek herhangi bir pre workout kullansan daha fazla etki eder zaten![]()
Dostum 3 ölçek kullanıyosun ürün 24 servis çıkıyor fiyat performansı berbat, en iyisi c4 bence.ölçek ile servisi karıştırma bence (ölçeği küçük koymak saçma o da ayrı) bir ölçek çay kaşığı gibi yapmışlar, ben iki ürünede sahibim assault vasat!
Son kelime herseyi ozetlemis BENCE ... herkese farkli etkisi olur ki bunu bilebilmek icin denemek lazimDostum 3 ölçek kullanıyosun ürün 24 servis çıkıyor fiyat performansı berbat, en iyisi c4 bence.
kardeşim ürün 24 servis ve 106 tl, sence bunu kullanmak mantıklı mı ? bodylab için konuşuyorum.Son kelime herseyi ozetlemis BENCE ... herkese farkli etkisi olur ki bunu bilebilmek icin denemek lazim![]()