''Mr.Olympia 2006'' yı Kim Kazanacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mr. Olympia 2006?

• Melvin Anthony

Votes: 0 0,0%
  • Gustavo Badell

• David Henry

• Dexter Jackson

• Dennis James

• Victor Martinez

• Mustafa Mohammad

• Lee Priest

• Ronnie Rockel

• Vince Taylor

• Branch Warren

• Phil Heath

• Bill Willmore

• Bob Cicherillo

• Total voters
    1.240
Blitz dedi:
Phil Heath diye bir genç var, gümbür gümbür geliyor. İlk 2 pro yarışmasının 2sinde de 1inci oldu. Yendiği adamlar; Darrem Charles,Dennis James,David Henry gibi Mr.O da daha evvel yarışmış insanlar. Heath'in şu anki formuyla ilk 5 e gireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

BLİTZ in dedigi phil heat isimli vücütcunun fotorafları adrkadaslar.gercekden blitz in dedigi kadar var ben biraz roninenin bi boy kücügüne benzetiyorum bu kişiyi

Ronnie ganyan 1.000000000000000000001

Arkadaşlar önümüzdeki iki sene Ronnie kazanır bence sonrada bırakır. Onu birisi geçecek durumda olsa bile Ronnie' den başkasına vermezler birinciliği. 1991 Olympiada olduğu gibi... Dorian ikinci olmuştu, sonuç açıklandıktan sonra Lee Haney Doriana sen daha iyiydin demiş ve 92 Olympia ya katılmamıştı. Bu yüzden jüriler ne olursa olsun Ronnie' ye verirler birinciliği. Ronnie çekildekten sonrada Jay Cutler ve Victor Martinez arasında geçer Phil Heath'te avantajlı yaşıda genç bu seneki Olympizya girmeyecekmiş 07 Arnold Classic'e hazırlanacakmış. Belli ki hedefleri çok büyük. Ronnie'den sonra Jay, Victor, Phill olur derim.

Coleman bu nası bi adam ya pittbuldan sonra ikinci genetik hata yaratık gibi adam valla
o kalcalar nedir anlamadım bunlar heralde bi insan evladının takviyesiz yapabilicegi birşeyler degil diymi yani igne ilac vs vardır

Not*:Bunun oğlu gururla benim babam senin babanı döver der!

Ronnie alir. Cekilince cutlere kalir bencede :)

content2.jpg

StRoNgMaN dedi:
mr olympia 2006
kısa süre kaldı...

Troy Alves
Melvin Anthony
Gustavo Badell
Darrem Charles
Bob Cicherillo
Ronnie Coleman
Jay Cutler
Phil Heath
David Henry
Dexter Jackson
Dennis James
Victor Martinez
Mustafa Mohammad
Lee Priest
Ronnie Rockel
Gunter Schlierkamp
Vince Taylor
Branch Warren
Bill Willmore

roniyi birinci yapıp emekli edecekler.zaten birinci olmazsa bu iş cok uzar.gençligin onünü acmak lazım.yeni jenerasyon gerekli.

ben, Branch Warren'a dikkat derim başka bir şey demem. :)

DaFFy dedi:
ben, Branch Warren'a dikkat derim başka bir şey demem. :)
garip bir tipi var adamın.kulaklar çizgi filmlerdeki altın küpünü taşıyan cin gibi.birden ortaya çıktı sanki.vucut diğerlerine oranla daha kütleli duruyor.bencede surprız isimlerden biri ama isim yeni oldugu için şimdilik 1 olamaz.

değerli forum üyeleri acaba aranızda 2006 olympiayı hanki kanalların yayınlacagını bilen var mı.eurosport yayınlarmı?

ronnıe coleman;
artık bunuda alsında şu yarışma olayı gerçek bir çekişme ortamına dönsün.çünkü bu
adam orada oldukça yarışma hep onun gibi görünür we ister istemez sonuç ronnıe
oluyor...

Mr.Olymoia'da Neden Hiç Türk Yok?

Merhaba arkadaşlar bütün sporcular çok güzel.ama bu tarz yarışmalarda neden türkler katılmıyor.Sadece bildiğiö Hamdullah Aykutlu katışlıyor.başka bilgim yok ve onu bu yarışmaya neden katılmadı.acaba destekmi yok.Maddi yetersizlikmi.Yoksa Spor bakanlığı futbola çıktığı desteği buspora çıkmıyormu?Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak bu tarz yarışmalarda.Bu ülkenin vatandaşlarını görmek istiyoruz.Mesela bu forumdada katılmak isteyenler yokmu hsd olsun saydam olsunm başka arkadaşlar olsun artık y6apancıların duvarlarınız bizim sporcularımız süslasin kendinize iyi bakın

birinci olamayacagini bilsemde benim gönlüm dexter jacksondan ana adma bence bi simetri harikasi.roony evet iri ama ban göre o sadec bi goril.bulk halinde bacaklari ve göbegi cok igrenc sekilsiz.hele göbegi diyoki, ronny ben gidiyorum sen yarim saat sonra arkamdan gelirsin :)

Back
Yukarı