''Mr.Olympia 2006'' yı Kim Kazanacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mr. Olympia 2006?

• Melvin Anthony

Votes: 0 0,0%
  • Gustavo Badell

• David Henry

• Dexter Jackson

• Dennis James

• Victor Martinez

• Mustafa Mohammad

• Lee Priest

• Ronnie Rockel

• Vince Taylor

• Branch Warren

• Phil Heath

• Bill Willmore

• Bob Cicherillo

• Total voters
    1.240
markus rühl, dennis james, branch warren ve jay cutler'ın 10 gün kalaki resimlerini gördükten sonra söyleyebilirim ki bu olympia son yılların en iyi olympia'sı olacak :!:

zannedersem bugün türkiye saati ile saat 21 gibi basliyor yarisma ..

cok merak ediyorum ne olacak..

resimlere baktim cutler almis başini gitmiş.coleman da da sanki gerileme var ama tam emin degilim,belki cutler in ileri gitmesinden olabilir...

bir önceki yarışmada jay sırt pozlarında eksık kalıyordu.detaylar bu yarışmada dahada belirginleşmiş ve genişlik coleman ile aynı boyutlarda gorunuyor.bu yarısmayı canlı olarak 3 gun boyunca bır kanal yayınlıyor.yanılmıyorsam 30 dolar civarı bır ucret alıyor.kablolu yayın olabilir.

Ön değerlendirme round'unda, Jay Ronnie Coleman'ı kütürdetmiş görünüyor.
Ronnie sakatlığı nedeniyle bacaklarına yüklenmiş, quadricepleri çok iyi, ama üst tarafta, özellikle kanatlarda sorun var.
Jay ise kendini iyice geliştirmiş.
Jay 1
Victor Martinez 2
Ronnie 3
Melvin Antonhy 4

Bu arada Günther hayranları, adamınızı gördünüz mü? ilk ona girerse büyük başarı, madara spor çok yaşa durumları olmuş gülümseyen buzdolabı vücutlu adam...

Karasan dedi:
Bu arada Günther hayranları, adamınızı gördünüz mü? ilk ona girerse büyük başarı, madara spor çok yaşa durumları olmuş gülümseyen buzdolabı vücutlu adam...

valla karasan sorma gördüm günteri valla haklısın..
ben de çok şaşırdım...
ilk on biraz zor görünüyo...
bu seneki mr. o çok zorlu geçicek..
devam ediyo sanırım hala...

Karasan dedi:
Ön değerlendirme round'unda, Jay Ronnie Coleman'ı kütürdetmiş görünüyor.
Ronnie sakatlığı nedeniyle bacaklarına yüklenmiş, quadricepleri çok iyi, ama üst tarafta, özellikle kanatlarda sorun var.
Jay ise kendini iyice geliştirmiş.
Jay 1
Victor Martinez 2
Ronnie 3
Melvin Antonhy 4

Hakkaten Gunter ve Mustafa Muhammed hayal kırıklığı yaratacak gibi.

Karasan dedi:

Ya abi koptum ya :D:D o nasil bir benzetme nasil bir anlatis bicimidir yaw :lol: :lol: ehhehehe :D bunu unutmiyicam Karasan :D sayende karin ve yuz kaslarim 2 ye katlandi :lol: :lol:

Ronnie

ronnie bu yil kaybedebilir, buyuk bi simetri problemi var. triceplerindeki simetri sorunu kanatlarda da kendini belli ediyor. adamin sol tarafi ayri, sag tarafi ayri birine ait sanki. front double biceps pozunda yine herkese nal toplatiyo, quadlari yine en iyi quadlar ama o eski dominant ronnie artik sozkonusu bile degil.

Cutler

cutler sirt genisliginde ronnie'yi en sonunda gecmis. ama detay olarak hala ronnie #1. cutler'in cok guvendigi karin kaslarinin kotu gorundugune bakmayin o kaslar bu gece kuruyacak ve yine cutler'in en guclu oldugu yerlerden biri olacak. geri kalan bolgelerde gecen yila nazaran pek dise dokunur fark yok. cutler bu yil olympiayi aldi aldi, yoksa seneye olympia falan olamaz martinez varken..

Martinez

podyumdaki en iyi martinez’i izliyoruz. future olympia victor sert bir vucut, flex wheeler’i animsatan detayli bi sirt yapmis. bacaklari biraz daha iyi olsaydi surpriz yapip 1. bile olabilirdi ama bence bu yil 3. olacak.

Bana gore ilk uc bu arkadaslardan olusur. diger yarismacilar icin soylenecekler ise

Dexter – yine ayni dexter. 4.ya da 5. gelir diye dusunuyorum.
Melvin – iste olympianin prejudging bombasi! adam hayatinin formunu yakalamis durumda. Gercekten inanilmaz bir kondisyona sahip. Jay/ronnie sikletinde olsaydi olympiaya adaydi. tabi 1 gun icinde balon gibi sonerse onu bilemem :lol: dexter’la 4. 5. lik icin yarisir diye dusunuyorum

geri kalanlardan da branch, gunter, badell hayalkirikligi yaratmis gibiler. yine de 1 gunde cok sey degisir :roll: branch, gunter, badell, freeman, rühl ilk onu olusturacak gibi.

saat sabahin 7 bucugu. yarisma az once bitti ve yeni olympia JAY CUTLER !!

15. Troy Alves
14. Darrem Charles
13. Johnnie Jackson
12. Branch Warren
11. Vince Taylor
10.Gunter Schlierkamp
9. Dennis James
8. Markus Ruhl
7. Toney Freeman
6. Gustavo Badell
5. Melvin Anthony
4. Dexter Jackson
3. Victor Martinez
2. Ronnie Coleman :badgrin:
1. JAY CUTLER

netten canli takip ettim hic bu kadar heyecanlandigimi hatirlamiyorum. Jay tamamen hakettigi bi sampiyonluk kazandi. Ronnie deliye donmus diyorlar :p

FleXoR dedi:
Aslında jay yıllardır hak ediyor bu durumda coleman emekliye ayrılır galiba
Aynı soruyu Shawn Ray'a sordular: " Ronnie bu sporu severek yapıyor, diğerleri gibi sadece bir iş olarak düşünmüyor. Bu yüzden eğer kaybederse yine yarışır." dedi. Tabi bu Shawn Ray'in fikri. :)
En iyi çıkışı yapanlar; Jay Cutler, Victor Martinez, Melvin Anthony, Toney Freeman ( Vince Taylor'uda ekleyebiliriz, 50'nin üstünde yaşıyla 11. olarak diğer birçok iyi vücutçuyu geride bıraktı.)
Hayal kırıklıkları; Ronnie Coleman, Gustavo Badell, Gunter Schlierkamp, Mustafa Muhammed.
Bu da benim fikrim.:)

Back
Yukarı