Mr. Olympia 2007 Sizce Kim Olur ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan java
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence mr.olympia da takdir edilmesi gereken kişi VİNCE TAYLOR 50 yaş üstünde olmasına rağmen hala olympialara girebilecek kapasiteye sahip. gerçi üst derecelerde yer alamıyor ama yine de iyi...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sabah yarışma başlamadan önce yarışmayı yayınlayacak bodybuilding.com sitesinin yayın linkini buraya ekleyebilirsek isteyenlerin izlemesi daha kolay olabilir..

Yarisma günün akisi icin: http://www.bodybuilding.com/fun/2007olympia_wcschedule.htm

Bir hesaplama yapacak olursak:
Su an TR saati 19.10
Nevada, Las vegas´ta saat 9.10
Yani 10 saat ileri TR saati.
Prejudging Las vegasta 18.30´da Cuma 28/9´da basliyor.

Benim anladigim Cumartesi, sabah saat 4.30 oluyor, yaniliyormuyum?

Yukaridaki hesaplamaya göre ise:
FINAL Pazar, 29 Eylül, 2007 Saat 5 (sabah)

Mr.Olympia..
Resime tiklayip direk görebilirsiniz.

Bacaklardan kaybediyor markus. Hiç bir zaman mr. olympia olabileceğini sanmıyorum.
Evet haklısn bacakları cutler ve ronnie ile kıyaslamaya kaltıgımda pek de iyi değil markus'un bacakları ama Leg press te girdiği kilo larda hiç yabana atılacak değil

https://www.youtube.com/watch?v=1H_MM-1rJR4

Link te markus ruhl sigara içerken bir videosunu buldum arkadaslar.
Profesyonel Vucütçuların sigara içmesine ne diyorsunuz ?
Kötü örnek teşkil ediyorlar bence.
Ciger filan kalmamıstır bu adamda herhalde dünyanın kürüne giriyodur zaten bir de sigara ??? .:confused:

Vallahi sigara konusunda ilginç bu adamlar, NY'da bi arkadaşım var orda salona gidiyor, bahsediyor bi adamdan, 2.07 boy varmış, çocuk abartısız benim enimin 2 katı diyor, metribolone falan o tarz şeyler kullanıolarmış sormuş, boyle adamlar çok ilginç pdiyor, set aralarında gidiyor sigara içiyor falan diyor, yani arıza bu adamlar (=

Vallahi sigara konusunda ilginç bu adamlar, NY'da bi arkadaşım var orda salona gidiyor, bahsediyor bi adamdan, 2.07 boy varmış, çocuk abartısız benim enimin 2 katı diyor, metribolone falan o tarz şeyler kullanıolarmış sormuş, boyle adamlar çok ilginç pdiyor, set aralarında gidiyor sigara içiyor falan diyor, yani arıza bu adamlar (=

Birde bizim burada ki amcalar laf sölüyorum antreman önce içmeyin bari şu sigarayı diye .
Set aralarında sigara içmek ? Gerçekten arıza adamlar herhalde.Şaşırdım dogrusu .

hernan77 saol video için..daha iyi gözlemleme şansı bulduk..
şahsen victor martinezi baya iri gördüm..jay ve ronnie ile aynı klasmanda başka birini göremiyorum..markus ve dennis wolfu es geçiyorum tabi..
buarada karasan haklısın victor'un calfleri diğer yarışmacılara göre çok göze batacak kadar iri..synthol şüpheleri ağır basıyor dediğin gibi..

Son düzenleme:
arkadaslar bende yeni actim,kimler cikti suana kadar.

dareem charles moonwalk yapti olmaz böyle bişey o kütleyi adam micheal jackson gibi uçurdu ya pes

colemanı izledik , önceki çıkanlara göre kesinlikle daha iyi ve trapez konusunda martinezi solladığı açıkça ortada

Jay cutler çıkıyorrrr

abi sen daha iyi bilirsin ama , jay bacak ve kolda rakipsiz yani resmen çelik alaşımlı gibiydi vücudu , martinez 3 ncü anca olur bu gece çünki inan adam coleman ve jay arasında gereksiz kalıyor

Back
Yukarı