Bence Branch Warren 2.liği haketti.Ben bu kadar kuru birini hiç görmemiştim. Bir ilerisi herhalde sinirlerin de deri üzerinde görünmesi olacak.
İşin komik taradı Branch'in adı ankette bile yok.
Kaç senedir uykudasın ?![]()
Bu neki ! kurumuş adam yarışması mı yoksa kütle,simetri,orantı yarışması mı ? branch warren yeri 2. lik değil 6. lık olmalıydı.Ayrıca Dennis Wolf ''0'' definasyonla ne yapmayı düşünüyordu acaba ?Markus'un da bırakma zamanı çoktan gelmişte geçiyor,kütük gibi bir vücudu var,adamın triceps'i bile yok.Gögüs arası bi acaipti,ciddi biçimde form kaybetmiş.Joel stubbs ise mr. Olympia ya katılabildiğine şükretsin (üst vücudunun aksine bacakları berbattı.). Neyse bi Mr. Olympia daha böylece bitmiş oldu.ne yazıkki yine izleyemedik 1mbit bağlantıyla
![]()
Neden öyle dediniz?iyikide bıraktı yani
Ronnieye göbekli diyerek karalamak bence gerçekten haksızlık... Gelmiş geçmiş en büyük vücutcuya böyle bir yakıştırmayı gerçekten yakıştıramadım, seni eleştirmeyeceğim fakat gerçekten haksızlık etmişsin...colemanın anatomisini hiç beğenmiyorum adamda resmen göbek vardı olympiayı asla hak etmemişti bana kızacaklar biliyorum yinede bu riski göz önüne aldım mr olympiadan coleman yüzünden soğudum inanın bana o dönemler markush ruhl gunter inanın colemandan çok iyiydiler ama doğal saunalı olması kazandırmıştı sadece colemanı bide coleman için sempatik diyen arkadaşlar var neresi sempatik anlamadım