Mr. Olympia 2009

Bu sene Mr. Olympia sizce kim olacak?

• Total voters
    150
  • Poll closed .
Branch Warren 2. mi :S

Bence Branch Warren 2.liği haketti.Ben bu kadar kuru birini hiç görmemiştim. Bir ilerisi herhalde sinirlerin de deri üzerinde görünmesi olacak.
İşin komik taradı Branch'in adı ankette bile yok.

Bence Branch Warren 2.liği haketti.Ben bu kadar kuru birini hiç görmemiştim. Bir ilerisi herhalde sinirlerin de deri üzerinde görünmesi olacak.
İşin komik taradı Branch'in adı ankette bile yok.

yapmayın lütfen branch warren hala şoku atlatamadım adam nerdeyse olympia olucaktı
ankette yok çünkü kimse tahmin etmiyordu

olympia sonuçları

arkadaşlar bende branch warren in sonucu hakettiğini düşünüyorum. Onu ilk günkü judging de gördüğümde ilk beşe gireceğini düşündüm adam acayip kütle ve definasyon yapmış ama finaldeki ayrıntısı ilk gün den daha derindi artık bir günde ne yaptıysa. neyse branch waren ilk gün sonuçlarında dexter ı geçememişti puanlamalarda belli zaten ancak finalde dexter ı geçti sonuç olarak haketti doğrusu büyük süpriz kimse beklemiyordu. jay ise bitti diyenlere ben burdayım dedi bütün puanlamalarda açık ara birinciydi ancak önden kanat pozlarında bence sorunu vardı. dexter bence bu fiziğiyle bidaha olympia olamaz geçen sene jay kötü olduğu için şampiyon oldu bu yıl üçüncü olması pil heath, victor martines ve kai green e haksızlık olmuş bence hakkı 6. tı. kai green in vucudunu pozlamalarda iyi kullanamadığını düşünüyorum ama önümüzdeki senelerde çok iyi işler yapar bence. pihl heath ın kakkı yeniyor bence. dennis wolf tamamen hayal kırıklığı adam olympiaya bulk çıkmış valla. dev markus ruhl herzamanki gibi fiyasko bu adama kimse bir akıl vermiyormu acaba ön kol biceps triceps alt sırtı yine zayıf kalmış omuz göğüs ve trapezlerine göre 130 kilo yerine 110-115 kiloda iyi bir definasyonla çıksa iyi bir derece alırdı. birde joel stubbs süpriz yapacak gibi duruyordu ancak olmadı adam coleman ın biraz zayıfı fiziği ona benziyor ama ronnie gibi karizması yok.
sonuç olarak birkaç haksızlığın dışında güzel bir olympia oldu.
bu arada bir dip not muscletech sporcuları yine iyi dereceler yaptılar...

Bu neki ! kurumuş adam yarışması mı yoksa kütle,simetri,orantı yarışması mı ? branch warren yeri 2. lik değil 6. lık olmalıydı.Ayrıca Dennis Wolf ''0'' definasyonla ne yapmayı düşünüyordu acaba ? :) Markus'un da bırakma zamanı çoktan gelmişte geçiyor,kütük gibi bir vücudu var,adamın triceps'i bile yok.Gögüs arası bi acaipti,ciddi biçimde form kaybetmiş.Joel stubbs ise mr. Olympia ya katılabildiğine şükretsin (üst vücudunun aksine bacakları berbattı.). Neyse bi Mr. Olympia daha böylece bitmiş oldu.ne yazıkki yine izleyemedik 1mbit bağlantıyla :(

coleman 2 yıl oldugu bıraktığı iyikide bıraktı yani

evt dennis wolfa yazık olmuş ben son halini görmemiştim

özür dilerim flod için

Son düzenleme:
Bu neki ! kurumuş adam yarışması mı yoksa kütle,simetri,orantı yarışması mı ? branch warren yeri 2. lik değil 6. lık olmalıydı.Ayrıca Dennis Wolf ''0'' definasyonla ne yapmayı düşünüyordu acaba ? :) Markus'un da bırakma zamanı çoktan gelmişte geçiyor,kütük gibi bir vücudu var,adamın triceps'i bile yok.Gögüs arası bi acaipti,ciddi biçimde form kaybetmiş.Joel stubbs ise mr. Olympia ya katılabildiğine şükretsin (üst vücudunun aksine bacakları berbattı.). Neyse bi Mr. Olympia daha böylece bitmiş oldu.ne yazıkki yine izleyemedik 1mbit bağlantıyla :(

acaip güldürdün beni kurumuş adam yarışması :)))

colemanın anatomisini hiç beğenmiyorum adamda resmen göbek vardı olympiayı asla hak etmemişti bana kızacaklar biliyorum yinede bu riski göz önüne aldım mr olympiadan coleman yüzünden soğudum inanın bana o dönemler markush ruhl gunter inanın colemandan çok iyiydiler ama doğal saunalı olması kazandırmıştı sadece colemanı bide coleman için sempatik diyen arkadaşlar var neresi sempatik anlamadım

colemanın anatomisini hiç beğenmiyorum adamda resmen göbek vardı olympiayı asla hak etmemişti bana kızacaklar biliyorum yinede bu riski göz önüne aldım mr olympiadan coleman yüzünden soğudum inanın bana o dönemler markush ruhl gunter inanın colemandan çok iyiydiler ama doğal saunalı olması kazandırmıştı sadece colemanı bide coleman için sempatik diyen arkadaşlar var neresi sempatik anlamadım
Ronnieye göbekli diyerek karalamak bence gerçekten haksızlık... Gelmiş geçmiş en büyük vücutcuya böyle bir yakıştırmayı gerçekten yakıştıramadım, seni eleştirmeyeceğim fakat gerçekten haksızlık etmişsin...

Hemen forumun tepesindeki resimde göbek var mı acaba? Formda olduğu dönemlerde göbekden söz etmek mi...

Arnold gibi bir göbeği yok sonuç itibariyle fakat ölçüleri de arnold gibi değil zaten... Bu irilikte bir adamın göbeğine laf edilemez bence, kaldı ki bu irilikte göbek kimde yok?

Kai reenein en büyük dezavantajı bence siyahın da zencisi çok siyah...beyazların avantajı ya da daha açık zencilerin avantajı yok onda...definasyonu gösteremezsin ya da ayrıntıları o deri rengiyle...sakın ırkçılık algılanmasın bu sadece renk dezavantajı oldu...

Back
Yukarı