arkadaşlar bence haksızlık yapıyorsunuz Jay Cutler ve Phil arasında olanlar tamamen bir söylenti dün gece izlediyseniz Phil duygulanıp ağlarken Jay'a sonsuz teşekkürlerini sundu ve minnettar olduğunu söyledi. Bir kişi uydurma bir açıklamada bulunuyor sonra herkes de onun peşine takılıyor!!
sizce öyle birşey diyebilir mi bir de kendiniz düşünün Jay dönecekse birlikte antreman yaptıkları ve yine yapacakları günler geliyor ikisinin de hocası Hany Rambod'dur !
bu olaya kısa bir not olarak şunu söyliyeyim Jay Cutler'ın bicepsi patlak vermese ve tam gaz devam etseydi bile bence kesinlikle Shawn Rhoden'ın altında kalırdı. Shawn Rhoden kesinlikle harika bir form yakalamıştı diğer açık ara kazandığı iki yarışmadaki gibi ve 5-6 kilo daha kas kütlesi elde etse Phil'i ve Kai'yi bile geçebilirdi bunu birçok kişi de söyledi. Jay geri dönecekse işi çok çok zor...
Son olarak Kai iyiydi buna lafım yok ancak benim izledim ve gördüğüm kadarıyla Phil daha iyiydi bunu sevdiğimden söylemiyorum ; beli daha ince, karın formu daha yerinde, omuzları açık ara daha iyi, bicepsleri en formda olan, trapezleri daha iyi olan bir formu vardı.
he derseniz Kai ; onun da bacakları , kalfları daha iyiydi ama bu onu kurtaramadı. Belki seneye Dexter Jackson 'ın yaptığını o da yapar belli mi olur...