Mr. Olympia 2012

10. Lionel Beyeke
9. Johnnie Jackson
8.Evan Centopani
7.Toney Freeman
6.Dennis Wolf
5.Branch Warren
4.Dexter Jackson
3.Shawn Rhoden
2.Kai Greene
1.Phil Heath

Phill' in alacagi belliydi yalniz bir daha kin de alabilir mi orasi tartisilir. Acikcasi kendisine karsi en bastan beri sempatim vardi ama Jay hakkinda dedigi seyden sonra sogudum diyebilirim

Bence Weider yine yaptı yapacağını. Trapez yok diye Kai yenilemez ona bakılırsa Phil'inde kalfı yok ?
Ayrıca Phil onu nasıl söyleyebilir gerçekten yanlış yapmış Jay'in öğrencisi ve bolca vakit geçirdiği biri olarak biliyordum Phil'i.

Eklentiler

• kai.jpg
    kai.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 598
Arkadaşlar diyorsunuzki phillde trapez var ben buna böyle katılmıyorum bir insanın trapeszi vucuduna göre orantılı mı? Kainin bence orantılı belki çok az eksik adam nebiçim olmuş ya ağlamış resmen

Bence Phil'e haksızlık yapılıyor biraz.Kai'nin geçen sene göre değişimi oldukça etkileyici ama Phil'in çok önceden beri "en iyi" şeklinde lanse edilmesi insanların hoşuna gitmedi.Böyle olunca da herkes Kai'nin Phil'i geçmesini istedi.

Geçen senenin birincisi Kai olsa ve bu sene Phil çıkıp zorlasa.Eminim Phil'in hakkı yendi denecekti.İnsan yapısı gereği böyle durumlarda 2. gelip 1.'yi geçsin istiyor :)

arkadaşlar bence haksızlık yapıyorsunuz Jay Cutler ve Phil arasında olanlar tamamen bir söylenti dün gece izlediyseniz Phil duygulanıp ağlarken Jay'a sonsuz teşekkürlerini sundu ve minnettar olduğunu söyledi. Bir kişi uydurma bir açıklamada bulunuyor sonra herkes de onun peşine takılıyor!!

sizce öyle birşey diyebilir mi bir de kendiniz düşünün Jay dönecekse birlikte antreman yaptıkları ve yine yapacakları günler geliyor ikisinin de hocası Hany Rambod'dur !

bu olaya kısa bir not olarak şunu söyliyeyim Jay Cutler'ın bicepsi patlak vermese ve tam gaz devam etseydi bile bence kesinlikle Shawn Rhoden'ın altında kalırdı. Shawn Rhoden kesinlikle harika bir form yakalamıştı diğer açık ara kazandığı iki yarışmadaki gibi ve 5-6 kilo daha kas kütlesi elde etse Phil'i ve Kai'yi bile geçebilirdi bunu birçok kişi de söyledi. Jay geri dönecekse işi çok çok zor...

Son olarak Kai iyiydi buna lafım yok ancak benim izledim ve gördüğüm kadarıyla Phil daha iyiydi bunu sevdiğimden söylemiyorum ; beli daha ince, karın formu daha yerinde, omuzları açık ara daha iyi, bicepsleri en formda olan, trapezleri daha iyi olan bir formu vardı.
he derseniz Kai ; onun da bacakları , kalfları daha iyiydi ama bu onu kurtaramadı. Belki seneye Dexter Jackson 'ın yaptığını o da yapar belli mi olur...

Son düzenleme:
phil in hakkıydı! phil kazandı. kai ona cok yakındı değişimi cok mükemmeldi ama phil bence bariz 1.olmalıydı. branch warrren hayal kırıklığı yarattı bu senee ilk 3 e girer diodum. phil in avantajı sırt ve omuz kısmı oldu. belki bide kollar.

Son düzenleme:
bana göre biceps konusunda kai bariz daha iyiydi, sırtta da phil den eksik kalan bir yanı yoktu, omuzlarda biraz gerideydi, karın olarak kai en iyi formundaydı bence. kütle olarak da muhteşemdi.
ama bazı gerçekler var olympialarda tarafsız bir jüri yok, ara ara yıldızlar seçilir ve seri şampiyonluğa bağlanırlar. sanki bb dünyasına bu zamana kadar hiç görülmemiş bir şampiyonmuş gibi lanse edilirler şimdi de olan bu. phil sakatlık geçirmezse önümüzdeki 2 senenin net şampiyonu bu kesin.
phil haketti mi ? -belki
ama kai nin hakkı yendi mi? -kesinlikle.

Back
Yukarı