Mr. Olympia 2012

Ya baksanıza kaideki kütleye ve define haline mükemmel çok basit bi yöntemle daha iyi anlarsiniz
Phil_Heath in eklediği 8. ve 9. resimleri ardı ardına bir ileri bir geri yapın kütle ve farka bakın bence Kai hakediyor ...

Dexter 3 gelmez bence. Kai trapezden kaybediyor phil trapezden kazanıyor Kai'de en büyük eksik trapez ve o kütlede trapez olmayınca sırıtıyor. Birde Kai'nin ön kollarıda zayıf geldi simdi gözüme.

Son düzenleme:
Ya baksanıza kaideki kütleye ve define haline mükemmel çok basit bi yöntemle daha iyi anlarsiniz
Phil_Heath in eklediği 8. ve 9. resimleri ardı ardına bir ileri bir geri yapın kütle ve farka bakın bence Kai hakediyor ...

bişeyi kaçırıyosun ama.. eğer arka plana bakarsan kainin daha zoomlu çekildiğini görürsün :))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:45 ----------

Nedir bu Kai hayranlığı anlamış değilim açıkçası. Benim görüşüm "overal" olarak hem hacim hem de estetikte Phil çok daha ağır basıyor..

Valla ben bu sene Dexter'ı beğendim. Uzun süre sonra ilk defa bu kadar formda gördüm. Bu arada MF'in facebook sayfasında şöyle bir yazı dikkatimi çekti;

Phil Heath Jay Cutler'in Olympia'yı bir daha kazanamayacağını söylemiş. Jay Cutler'ın bugün kürsüden ona verdiği cevap şuydu: 2013'te bekleyin döneceğim ve 5. Sandow'u alacağım.

en iyiler:

dhlum.jpg

dhlv3.jpg

dhlvq.jpg

dhlvz.jpg

Oha pardon cidden şaşırdım:D Sıralama konusundaki fikrimi değiştiriyorum. Dexter ilk 3 yapar Olympia formundan bile iyi resmen. Kai'nin formu iyi ama 1.liği alamayacak muhtemelen. Phil- Kai dışına çıkmaz diyordum kesin ama hiç belli olmayacak gibi. Shawn Roden'in formu da çok iyi Dennis Wolf'de var. Bence sürpriz bi 1.lik gelebilir. Phil Heath'in de koları her sene daha büyüyor sanki.

resimlerden pek bir şey anlaşılmaz. nasıl bazı resimlerde olduğımızdan hacimli veya yakışklı çıkıyorsak:). dün gecenin full videosu var öncek isayfada orayı izleyerek karar vermek daha doğru olur kannatindeyim. kai süper ama trapezleri genetik olarak yok gibi birşey buna rağmen çok estetik. dexter aynı bir kobraya bezniyor mühteşem bence.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:41 ----------

1 saattir kel sevimli bir doktor konuşup duruyor.

Kai Greene ilgi çekici estetik şovunu tamamladı yine :)
hidetada yamagishi den sonra şimdi de Phil Heath ! :)

Son düzenleme:
Kai Greene alacak sanırım. Roelly Winklaar gümbür gümbür geliyor bu arada 2-3 seneye kalmaz, Phill,Kai filan bırakmaz,muazzam bir genetiği var.

Son düzenleme:
ve yılın supplementleri hahah gene optimum :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:50 ----------

ve ilk 3 isim : kai phill rhoden

Back
Yukarı