NESTOR
Üye
Phil Heath & Kai Greene Posing Comparison Mr.Olympia 2013 - YouTube
burdan görsel bi karşılaştırma yapabilirsiniz.
burdan görsel bi karşılaştırma yapabilirsiniz.
2012 de phil 10, kai 20 almış bu sene phil 10, kai 21.
phil synthollü ön kolları ve küçük, toplu göğüsleriyle birkaç şampiyonluk daha görür nihayetinde.
simetriyi düzeltmek ve eksik bölgeleri tamamlamak için az miktarda kullanıldığını okumuştum yanlışım varsa düzelttin tabi kullanılıyorsada greg valentino kadar abartmadıkları kesin hatta hangi bodyciydi ismini unuttum syntholün kullanıldığını söylüyordu bir röportajındaön kolları nasıl synthollü ? yanlış biliyor olabilirim belki ama adamlar profesyonel.
ve bu yarışmalarda synthol gibi şeyler yasak değilmi.Öyle olsa herkes basar syntholü çıkar
simetriyi düzeltmek ve eksik bölgeleri tamamlamak için az miktarda kullanıldığını okumuştum yanlışım varsa düzelttin tabi kullanılıyorsada greg valentino kadar abartmadıkları kesin hatta hangi bodyciydi ismini unuttum syntholün kullanıldığını söylüyordu bir röportajında
bende Flex Wheeler yalancısıyım ki hepimizin bildiği gibi prolar kolay kolay steroid kullanıldığını bile söylemiyor kaldı ki synthol kullanıldığını adam açık açık söylemiş bu arada konuya dönersek zaten şampiyon belliydi önümüzdeki 1-2 yıl daha phil birinci olur cutler için çok üzüldümtamam simetriyi düzeltmek için belli miktarda kullanıldıgını varsayalım.Adam bariz büyütmek için kullandı diyelim
adam yarışma kazanır sonra sorarlar syntholü niye kullandın adamda simetri der![]()
bu senaryo bana uzak ihtimal geldi
Arnold gerçekten hepsinden iyi görünüyor