Mr. Olympia 2013

Sizce Kim 2013 Olympia'yı kazanır?

• Phil Heath

Votes: 79 42,9%
  • Kai Greene

Votes: 36 19,6%
  • Jay Cutler

Votes: 50 27,2%
  • Big Ramy (Mamdouh Elssbiay)

Votes: 5 2,7%
  • Shawn Rhoden

Votes: 4 2,2%
  • Victor Martinez

Votes: 1 0,5%
  • Branch Warren

Votes: 2 1,1%
  • Dennis Wolf

Votes: 3 1,6%
  • Dexter Jackson

Votes: 3 1,6%
  • Cedric McMillan

Votes: 0 0,0%
  • Roelly Winklaar

• Robert Piotrkowicz

• Brandon Curry,

• Evan Centopani

Votes: 1 0,5%

• Total voters
    184
2012 de phil 10, kai 20 almış bu sene phil 10, kai 21.
phil synthollü ön kolları ve küçük, toplu göğüsleriyle birkaç şampiyonluk daha görür nihayetinde.

ön kolları nasıl synthollü ? yanlış biliyor olabilirim belki ama adamlar profesyonel.

ve bu yarışmalarda synthol gibi şeyler yasak değilmi.Öyle olsa herkes basar syntholü çıkar

ön kolları nasıl synthollü ? yanlış biliyor olabilirim belki ama adamlar profesyonel.

ve bu yarışmalarda synthol gibi şeyler yasak değilmi.Öyle olsa herkes basar syntholü çıkar
simetriyi düzeltmek ve eksik bölgeleri tamamlamak için az miktarda kullanıldığını okumuştum yanlışım varsa düzelttin tabi kullanılıyorsada greg valentino kadar abartmadıkları kesin hatta hangi bodyciydi ismini unuttum syntholün kullanıldığını söylüyordu bir röportajında

Synthol kullanımın olduğunu hiç sanmıyorum,öyle bir durum olsa kai kaç senedir front double biceps ve most mascular pozunda forearmları yüzünden kaybediyor Phile karşı,eğer synthol kullanımı olsaydı emin ol Kai 2. sene değilse bile bu sene forearmları hallederdi.Markus Ruhl kullandığını biliyorum ve herkes tarafından da bilindiği için o dev kütlesine rağmen,bırak ilk üçü,ilk beşe bile giremiyordu.

simetriyi düzeltmek ve eksik bölgeleri tamamlamak için az miktarda kullanıldığını okumuştum yanlışım varsa düzelttin tabi kullanılıyorsada greg valentino kadar abartmadıkları kesin hatta hangi bodyciydi ismini unuttum syntholün kullanıldığını söylüyordu bir röportajında

Flex Wheeler.

tamam simetriyi düzeltmek için belli miktarda kullanıldıgını varsayalım.Adam bariz büyütmek için kullandı diyelim

adam yarışma kazanır sonra sorarlar syntholü niye kullandın adamda simetri der :D

bu senaryo bana uzak ihtimal geldi

tamam simetriyi düzeltmek için belli miktarda kullanıldıgını varsayalım.Adam bariz büyütmek için kullandı diyelim

adam yarışma kazanır sonra sorarlar syntholü niye kullandın adamda simetri der :D

bu senaryo bana uzak ihtimal geldi
bende Flex Wheeler yalancısıyım ki hepimizin bildiği gibi prolar kolay kolay steroid kullanıldığını bile söylemiyor kaldı ki synthol kullanıldığını adam açık açık söylemiş bu arada konuya dönersek zaten şampiyon belliydi önümüzdeki 1-2 yıl daha phil birinci olur cutler için çok üzüldüm

phill in omuzları çok iyi bence.çok iri ve define duruyor

yahu bu syntholü greg valentino gibi basmıyorlar. eskisi gibi de yarışma öncesi basıp yarışmada omuzu patlayıp akıtan da kalmadı. prolar artık azar azar aralıklı olarak kasa yaydırıyorlar. damarlanma falan da o yüzden kaybolmuyor. streching yapıp kas içine düzgün yaydıktan sonra şekil bozukluğu da olmuyor. kaldıki flex diyor bu böyle diye hala bence sence işi dönüyor arkadaş. kim bilir bilmediğimiz başka neler kullanıyor bu adamlar. bizim vay anasını dediğimiz rus lablarının en iri örneği alexei lesukov bu adamların yanına yaklaşamıyor yani.

neyse internette baya geyiği döndü bu olayın bilekler kasılı değilken bir fotosuna bakın derim ben yine de. he ayrıca isteyen istediği gibi şekil verince yine araştırın bakın podyumda omuzundan synthol sızdırma faciası oluyor sonra. yani syntholü düzgün bir şekilde kas içine yaymak da ayrı bir profesyonellik. phil için demiyorum sadece çoğu proda var synthol.

Son düzenleme:
Hakemlerin yarışmacıları geçen seneki performanslarına göre değerlendirdiklerini hiç sanmıyorum..geçen seneye göre ne eklediğine değil diğer yarışmacılara göre ne üstünlüğü var ona bakıyorlar anladığım kadarı ile..

Ayrıca vg.cilerin bu kadar kaliteli olduğu pro müsabakalarda hakemlerin işi çok zor, az zamanda fakları nasıl çıkarıyorlar diye düşünürken forumumuzda bu kadar keskin gözlü arkadaşların olması sevindirici :)

Synthol kullanıyorlar deniliyor evet ama eksik bölgeleri çok var proların. Örnek Kai'nin ön kolları ya da genel bakarsak kalf çok ön planda değil.

Bu arada Lesukov, Rus lab.larda yetişen bir adam değil. Nerede yaşadığına ve nası yaşadığına bakarsanız anlarsınız. Sıradan bir sporcu. Ah bi de güzel kuruyabilse :)

evet phil synthollü ön kolları sayesinde olympia'yı 3 senedir kazanıyor hakemler de synthol ne demek bilmiyor zaten bence bir mail atın olympia heyetine :)

ben phil in haketmedigini dusunuyorum. catisi cok kucuk daracik omuzlari var kanatlari da ayni sekilde. ilk defa kollarla isi goturen bi mr "o" goruyorum. eleman yesil lensleriyle genc yakisikli pazarlama yonu yuksek kontenjanindan birinci olup duruyor.

Back
Yukarı