dragox
Üye
Pre judge için şu anki durum geçen senenin aynısı.
1. Phil 2. Kai 3. Wolf 4. Rhoden 5. Dexter 6. Branch (geçen sene Jay'in yerine)
Ha yarın ne olur kimse bilemez. Kai şu an çok iyi durumda; özellikle bacaklarına sağlam kütle eklemiş, hırslı, kendinden emin ve bu sene bence Phil'i devirme olaslığı her zamankinden fazla. Phil'de bir gelişme göremedim ve ilk gün için son derece endişeliydi. Ama kabul edelim her zaman için şampiyon bir adım önde oluyor.
Ben Wolf'tan daha fazla gelişme bekliyordum hatta Kai'yi yenmesini ama bu prejudge'da beni etkilemedi hatta bir ara Rhoden'ın gerisine düştü.
Rhoden ise, farklı bir sırt kütlesi gelmiş olsaydı rahatlıkla Wolf'u devirir ve Phil ile Sandow'a ortak olurdu ama nedendir bilinmez bir türlü sırt konusunda istenileni veremedi.
Roelly'e üzüldüm, durumu gerçekten kötü. Özellikle motorsiklet kazasından sonra buraya kadar gelmesi bile başarı. Potansiyeli var ama bildiğim kadarıyla kendisi son derece disiplinsiz biri.
Big Ramy'nin rahat 3-5 senesi var ilk 3'e girmek için. Sonra onu kim tutar Allah bilir.
Victor da bu sene gelişme gösterenler arasında.
Bir parantez de Steve Kuclo'ya açmak istiyorum. Ben Olympia ve IFBB'nin yöneticisi olsam kesinlikle bu adamı bu sporun yüzü yaparım. Kendisinin vücut geliştirme anlamında ciddi gelişmeye ihtiyacı var ama hatun kısmının dikkatini bu spora rahatlıkla çekebilir.
Aynen Gunter'den sonra böyle bi adam eksikliği var aslında o yüzden Phil'in üstüne oynuyorlar şu anda birinciliği mümkün olduğu kadar almamaya çalışacaklar muhtemelen. Dediğin karizma D.Wolf'te var bence sporun yüzü olabilir baya yakışıklı adam boyu posu da iyi. Sıralamada değişme olmaz gibi bu arada benim tahminim aynı hala Phil'den almayacaklar birinciliği. Kai dediğim gibi bölge bölge herkesten üstün gibi ama bütün olarak bakınca estetiği hiç yok. Yani Phil birinci olmasa da Kai yine alamaz birinciliği önüne birini koyarlar Kai olmaz genetiğimi bu kadar desem bilmiyorum artık. Mesela Phil'in göğüsleri gibi olmuyor yani yapacak bişey yok. V. Martinez'in genel orantısı da çok güzel aslında ama beklenen sıçramayı yapamıyor bi türlü.