Mr. Olympia 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeo64
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mr. Olympia 2015 kim olur?

• Dexter Jackson (USA)

Votes: 0 0,0%
  • Roelly Winklaar (Curacao)

• Cedric McMillan (USA)

• Mohamad Ali Bannout (Lebanon)

• William Bonac (Netherlands)

• Ronny Rockel (Germany)

• Abdelaziz Jellali ( Morocco)

• Essa Obaid (UAE)

• Dallas McCarver (USA)

• Brandon Curry (USA)

• Fred Smalls (USA)

• Jon Delarosa (USA)

• Maxx Charles (USA)

• Total voters
    56
  • Poll closed .
Dennis wolf en kötü 2 ci ligi hakediyor gerçekden harika geçen senede formu çok iyiydi fakat 4 cu oldu ben olsam o adaletsizlikden sonra mr.olimpiya falan katılmazdim ama helal valla bu senede çok iyi formla geldi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MR. Olympia mens physique sonuçları.
1. Jeremy Buendia
ImageUploadedByTapatalk1442694042.308754.jpg

2. Sadık Hadzovic
ImageUploadedByTapatalk1442694066.206104.jpg

3. Jason Poston
ImageUploadedByTapatalk1442694109.656244.jpg

4. Ryan Terry
ImageUploadedByTapatalk1442694424.304282.jpg

5. Brandon Hedrickson
ImageUploadedByTapatalk1442694453.204184.jpg

ImageUploadedByTapatalk1442694554.387448.jpg

Son düzenleme:
Kesinlikle. Sadık varken nasıl yaparlar anlamak zor.
Mp de yine adaletsiz bir oylama inanmak zor. Bikere jeremy daha ilk bakışta sadıkın çok altında ki geçen senede aynı şekilde altındaydı. Bu sene çok fark olmasına rağmen yine kazanmış ilginç. Ryan Terry bana kalırsa sadıktan sonra en iyi estetiğe ve kütleye sahip (karın kası olarak hepsinin önünde) Yine ama yine haksızlık Bana kalırsa ilk 3 böyle olmalıydı 1.Sadik 2.Ryan 3.Jason nedense jeremy bana hiçte güzel gelmiyor. Vücudunda basit bir estetik var evet ilk 5 girer ama 1.lik çok saçma. Seneye Sergiyi bekliyoruz :)

bence fizikle ilgili konuya önce şurdan girelim,verilen pozların saçmalığı.kas kütlesini kalitesini gösterebilecek pozlar değil.daha çok ön tarafa odaklı,bacakların olmamasını saymıyorum bile.

sadık benim de çok beğendiğim bir sporcu.süper genetiği var sağlam vücudu var.fizik kategorisi tarafından verilen yetersiz pozlardaki iyi görüntüsünün ötesinde sağlam bir sırta ve bacaklara sahip.mini bodybuilder diyebiliriz sadık'a.

jeremy de böyle bi sporcu.gerçekten iyi sırta bacağa sahip,kolları çok iyi fakat sırtı da kollarına göre geri kalmıyor.sadıktan kötü bir sporcu değil diye düşünüyorum.sağlam simetrisi var başka bi genetik harikası o da sadık gibi.bu yüzden bence ikisi de çok yakın sporcular.fakat ön açıdan jeremy daha estetik daha fenomen bir fiziğe sahip.

ve de şu gerçek var,jeremy önceki şampiyon.sadıkın önceki yarışmadan farklı bir sonucu alması için bariz önde olması lazım şampiyondan,olympia da işler böyle yürüyor.fakat ben bunun olabileceğini düşünmüyorum jeremy hata yapmadığı sürece.ha belki fiziğin puanlama şartları değişse bodybuildinge kaysa pozlar değişse vs. sadık'ın şansı olabilir.fakat böyle de bir şey olmadığına göre sadık'a bence yeni kategori classic physique yolu gözükmeli(her ne kadar kategori değiştirmeyeceğim dese de).çünkü classic physique için yani biraz daha büyümesi için altyapısı gerçekten çok müsait.

Jeremy ufak tefek ici dolu turşucuk.o yüzden daha düzgün duruyor. Sadik ise büyük ve uzun ama bu seferde trapezlerden kaybediyor .omuzlar büyük kalıyor.
Hocasi hanry x2 yaptıracak

muhtemelen sabah saat 6,5 civarı başlayacak bb finali.

Inanilir gibi degil dennis 4.oldu hayretler icerisindeyim shawn 3 dexter 2 phil 1, kai siz bir olimpia dengeleri degistirdi direk.., hadi ben yatar artik [emoji6]

1-philo
2-kai
3-rhoden
4-denis
5-dexter jackson
6-big ramy
7-branch warren
8-roelly
9- bonac
10 - juan morelilk 4 kesin aynı olur %95 garanti veriyorum branch ilk 6 girebilir dexter kesin olur ilk 6 icinde geriside o günkü performanslarına baglı onumuzde 5 yıl phıl alır %90 tek gececek adam bıg ramy onuda yaparlarsa bence zor simetrisi iyi değil orantıyı çok kaçırdı definasyonu ne kadar sağlam olursa olsun o kütlede çok sağlam bir definasyon beklememek lazım
kai katılmadı bir tek dexter jacksonu bilemedim buna gore bide juan morel 11 oldu şaşırtmadı ronnie gibi philde bir x8 yapar gececek yok daha o potansıyel big ramynın olması ımkansız cunku sımetrısı cok ama cok eksik hırs yapıp dahada büyüüyecek seneye 150 kgde görebiliriz ama sunucuların dedigi gibi büyüklük çok onemlı ama hersey degıl yag oranı %2 nın altına ınerse anca oyle sampıyon olur oda ne kadar olur bilinmez.

dexter jackson bence hak etti, 3. olmasını bekliyordum ama galiba 2. olmuş, gayet iyi bir sonuç.. MR. Olympia mens physique fotolarına baktımda, herkestemi trapez eksik olur? Yani nedir bunun sebebi?

Phil o gut olayını nasıl azalttı onu çok merak ediyorum çok ilgimi çekti. Poza çıktığında özellikle bir kaç kere gösterdi hatta. Gh veya insülini kestiğini sanmıyorum nasıl oldu anlamadım ciddi azaltmış geldi bana

Phil haketti 5 senedir de böyle bu durum.ramy hayalkırıklığı oldu.sanırsam böyle de devam edecektir.dexter gerçekten takdir edilesi bir sporcu.shawn çok estetik ama kütlece philden eksik ve sırtta phil bariz önde bicepslerden bahsetmiyorum bile.dennis in formu çok iyiydi yine ama eksik bölgeleri benim gördüğüm lat ve calfler.kainin olması bence 1. lik açısından sonucu değiştirmezdi.

Evet çok çok iyi bacakları var ama üst vücuduna bakınca simetri, estetik, hacim hiçbir şey göremiyorum. Senelerdir nasıl elit sporcular aradında kalabiliyor anlamıyorum.
b822865fe0073c9d9d6b3cb330d25c81.jpg

Back
Yukarı