bence fizikle ilgili konuya önce şurdan girelim,verilen pozların saçmalığı.kas kütlesini kalitesini gösterebilecek pozlar değil.daha çok ön tarafa odaklı,bacakların olmamasını saymıyorum bile.
sadık benim de çok beğendiğim bir sporcu.süper genetiği var sağlam vücudu var.fizik kategorisi tarafından verilen yetersiz pozlardaki iyi görüntüsünün ötesinde sağlam bir sırta ve bacaklara sahip.mini bodybuilder diyebiliriz sadık'a.
jeremy de böyle bi sporcu.gerçekten iyi sırta bacağa sahip,kolları çok iyi fakat sırtı da kollarına göre geri kalmıyor.sadıktan kötü bir sporcu değil diye düşünüyorum.sağlam simetrisi var başka bi genetik harikası o da sadık gibi.bu yüzden bence ikisi de çok yakın sporcular.fakat ön açıdan jeremy daha estetik daha fenomen bir fiziğe sahip.
ve de şu gerçek var,jeremy önceki şampiyon.sadıkın önceki yarışmadan farklı bir sonucu alması için bariz önde olması lazım şampiyondan,olympia da işler böyle yürüyor.fakat ben bunun olabileceğini düşünmüyorum jeremy hata yapmadığı sürece.ha belki fiziğin puanlama şartları değişse bodybuildinge kaysa pozlar değişse vs. sadık'ın şansı olabilir.fakat böyle de bir şey olmadığına göre sadık'a bence yeni kategori classic physique yolu gözükmeli(her ne kadar kategori değiştirmeyeceğim dese de).çünkü classic physique için yani biraz daha büyümesi için altyapısı gerçekten çok müsait.