• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

mrlaz - ne eksik ne fazla yorumlariniz benim için çok önemli...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrlaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sizce nasıl?

• Total voters
    513
Çok fazla sayıda hareket ve set ile overtraining'den kaçınmalıyız, evet ama bu "bugün hafif kilo gireceğim" anlayışı nasıl oluyor onu anlayamıyorum... Ben mesela bir ağırlığa giriyorsam ama 5 kg daha fazla yapabileceğimi farkediyorsam zaten hareketten verim alamadığımı hissediyorum. "Hafif kilo girme" nedenini tek anladığım insan salondan tanıdığım bir kişi... Bana "ben kendimi o kadar kasamam, zaten buraya da sadece sosyal amaçlı geliyorum" demişti... Evet saçma geliyor ama en azından nedenini anlıyorum. Böyle bir nedeni olmayan ve hafif kilo giren insanların gerekçesi ne acaba? Kendilerini çok zorlamadan kollarını ileri geri sallamaktan hoşlanmaları mı?
Wolf Kanuni Salondaki tanıdığın kişinin nasıl çalıştığı ve ne söylediği onun sorunu beni ilgilendirmez.'' Bugün hafif kilo ile çalışacağım'' kelimesi bana ait ve biraz açayım. Hafif kilo çok tekrar 12 veya 15 tekrar çıkarabileceğim maximum ağırlık yani definasyon çalışmasını kastediyorum, yani salona definasyon çalışması için gidiyorum ama yine hacim çalışması yaparken buluyorum kendimi.

Iyi yol katetmissin.Simdi bence ek besin yerine protein ve karbonhidrat alımını cogalt besinlerden.Beslenme ile ilgili bir cok bilgi mevcut bölümde.Vucudunun alabildigine yedir:D Basarılar

Şevkini kırmak istemem ama 5.5 ay çalışmaya göre az bir gelişme olmuş. Resimlere bakılırsa göğüs ve kanat dışında bir gelişme göremedim ben. Bende 5.5 ay sonra çok daha fazla bir gelişim olmuştu. Bu benim kişisel görüşüm tabiki. Her insanın vücut yapısı farklılık gösterir. Sen çalışmana son sürat devam et. Bu spor nankör değildir. Çalışırsan karşılığını görürsün. Saygılar...
her ınsan farklı bır genetk yapıya sahıptır . o yusden 5.5 ay belkı onun vucudunu toparlaması ıcn az b surectr..

zamanla düzelicegine eminim gainer kullanmıyorsan bence iyi bi markanın gain lerindn tercih edip biraz kilo kazanmalısın.

Bak sana şuan kesinlikle kötüsün demek istemem tabikide sende gelişme olmuştur atıyorum ilk başladığında 30 kilo bench pres çalışmakta zorlanırken şimdi 40 kiloyu çk rahat kaldırıyosundur ama bu işin sırrı beslenmede ve dinlenmede kardesim ben mesela bu işte çk hırslandım herşeyi kuralına göre yaptım ilk başlarda sabahın 10 unda 6 tane yumurta beyazı + haşlanmış patates ve üzüm suyu içmek bana iğrenç geliyodu öğlen makarna tavuk akşam galete unlu tavuk + salata bu şekilde beslendim tüm fazla yağları atmak için sabahın 5.30 unda yeşil çay içip 6 da koştum :D bunun sonucunda gerçekten inanılmaz bi derecede yol katettim 33 cm olan sağ pazu şimdi 37 35 cm olan sol pazu ise 39 cm olmuş :D 113 cm olan omuzlar 125 cm ama bu iş öle bi işki herkesin vücudunda farklı etki verebiliyo benim sana tavsiye güzel beslen imkanın varsa super gainer tarzında bi ürün de kullan programını değiştir her hareketi 10 tekrar yapma vücudun ztn zayıf ve hocandan güzel bi hacim programı iste önümüzde kış bence güzel beslenip dinlenip ve hareketleri doğru şekilde yaptığında çokkk daha ilerliceksin emin ol başarılar sana..

anketi cevaplıyanlar arkadaşlar ne yapmam gerektiğinide yazarlarsa sevinirim...!

dostum setleri ve tekrarları azalt.çok fazla bacak girme.çünkü bacak çok enerji harcatır.sonra bacağı telafi edersin.iyi beslen.yaşın genç.yolun uzun.gelişme var.ama yetersiz.

Arkadasim daha yolun cok basindasin ama bele dikat simit cikmasin belde eritmesi zor olur hafif bi kalinlasma gordum belinde

Belde hafifbi kalinlasma soz konusu ve neyin eksik neyin fazla oldugunu suan soylemek guc guzel kardesim ama calis azim azim azim..

"NORMAL Bİ BESLENME YAPIYORUM" demişşin üzüldüm açikcasi. paran yoksa bile ucuz ve alternatif beslenme programlari bulabilirsin forumdan.normal beslenme programlari ile normal bir insan olursun ancak. fark beslenmede.kilom ayni demişşin başladigimdan beri sence bu normal mi.. iyi bir beslenme programi ile süte başlarsan vucut toparlanir. vücudunun buna gerçekten ihtiyaci var...

"NORMAL Bİ BESLENME YAPIYORUM" demişşin üzüldüm açikcasi. paran yoksa bile ucuz ve alternatif beslenme programlari bulabilirsin forumdan.normal beslenme programlari ile normal bir insan olursun ancak. fark beslenmede.kilom ayni demişşin başladigimdan beri sence bu normal mi.. iyi bir beslenme programi ile süte başlarsan vucut toparlanir. vücudunun buna gerçekten ihtiyaci var...
gerekli açıklamayı yapmış arkadaş

Evet kendinde okuyorsun yorumları ÇALIŞ kilo alman gerek bence kafadan bir 10 kilo alırsan bana göre daha iyi olur ama herşeyden önce inanç gerek sonra sabır sonra ÇALIŞMA sonunda yılmadan devam edersen güzel sonuçlar alırsın....ACI YOKSA KAS TA YOK....

Back
Yukarı