Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
5kgmı hafife mi alıyosn?kollarımı 31den 36.5 yapmıştım 5kgla(evde) ve no yağkaslar belirginleşmiş ancak hacim yok gibi pek. Kaç kiloyla çalışıyorsun ? Görünüşe göre 5 felan sanırım. 10 ile çalışmanı öneririm. Maksimum yüklenme tekniği ile çalışırsan gerçek hacim kazanabilirsin. Buraya daha ben fotolarımı eklemedim şu an için üyeler beni normal hacimli sanabilirler ama max yüklenme tekniği gerçekten diğer programlara göre bin kat daha başarılı. Son 3 haftadır max yüklenme tekniğiyle çalışıyorum 1 gün kollara komple yükleniyorum 4-5 gün dinleniyorlar ve her geçen dinlenme gününde kolların daha da büyüdüğünü ve hacimlendiğini görüyorum. Fotolarımı eklemeden yorum yapmak istemiyorum çünkü boş laf yapan biri sanabilirler gayet normaldir bu arkadaşa hacim yok diyorsun kendi fotolarını eklede görelim diyenler çıkacak ancak ben tam anlamıyla istediğim vücuda kavuştuğumda fotoları eklemek istiyorum. Bir de ilk başladığımdan 1 hafta sonra fotomu eklemiştim biceps çekip şimdi o fotoya çok gülüyorumSanki gelişmiş sanmıştım gerçi gelişmiştide ama şimdiye göre tam bir skandal
(Bu fotoyu buraya eklediğim tarih 05.07.2008 neredeyse 1 yıl olacak o zamandan bu yana son 1 aydır gelişmeye başladım diyebilirim önceden nerdeyse her gün düzensiz çalışıyodum hep aynı dumbell kaldır indir hareketi şimdi kendime program yaptım ve gerçekten 1-2 aydır süper derece geliştim ve gelişiyorum hedefim haziran gelmeden istediğim vücuda sahip olmak ve buraya fotoları koymak bu arada ben tüm mesajlarım sadece kolları çalıştırıyormuşum gibi anlaşılıyor ama daha çok önem verdiğim yer kollar ondan hep kolla ilgili yazıyorum)
![]()
5.5 ay için vasat...
ben 1.5-2 ayda bundan daha iyisini yaptım en baştan başlayıp...
Selamun aleykum Arkadaşlar boyum 1.90 20 şer kg ye kadar arttırılabilen dambıllarım var.Bu sitedeki evde çalışma programını uyguluyorum.Gelişmem ne kadar sürer.Muzlu protein tozları falan varmış Nasıl ne kadar kullanıcam.Kullanacağım markayı falan yazarmısınız ?
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/e...mal-t3537.html pazartesi bu programdaki 2. gün hareketlerini +Sırt hareketi bölümündeki ONE-ARM DUMBBELL ROWS hareketi
+ bilek hareketi salı bu programdaki 1. gün hareketlerini çarşamba paydos perşembe bu programdaki cuma 2. gün hareketlerini +Sırt hareketi bölümündeki ONE-ARM DUMBBELL ROWS hareketi
+ bilek hareketi cumartesi paydos.Pazar yine bu linkteki bacak hareketlerini yapıyorum..
Kilom 98 Lahana kapsülü aldım.Sabah akşam kullanıyorum kas gelişimini engellermi ?
evt evt aynen öle 5 ayda 1 kg almışım:Syane cou zaman boşa calışmısım bide bi partnerim vardı benden hafifi giriou setlere bende onla birlikte girdiim için hafifte kalıodum artık öle deil ama ilk 2 set normal son iki set patlayana kadar ağırlıa giriorum ve işe yarıyor..
OMUZ
BARBELL PRESS BEHIND NECK
SEATED BARBELL OVER HEAD PRESS
LATERAL RAISE
HANGING HIGH PULL