bak arkadasım; 5 ay için gelişimin iyi değil, ama bunu hevesini kırma gibi düşünme lütfen..
bu vücuda hacim lazım, hocan kim bilmiyorum, ama böyle program bu vücut için çok fazla, dolayısıyla görüldüğü gibi sen bunu karşılayacak ne besini sunabilmişsin, ne de bu antrenmanın hakkını cıkarabilecek bir kapasiteye sahipsin şu an..dolyısıyla overtraining olmuş bir vücut görüyorum karşımda..yani göğüs tek gün 5 hareket, bu cok komik bir olay..kendini ispatlamamış bir kas kütlesine kim, neden tek gün 5 hareket verir?..bu vücut için 3 göğüs hareketi oldukça yeterli şimdi..göğüs-biceps çalışması ve biceps için 2 hareket haci almak için ilk alınması gereken önlemerden..nitekim, 1 gün tek gölge çalışması bu da yanlış şimdilik..kasların bir bütün içinde çalıştırılması lazım şu anda..vücuda daha sonra tadacagı güzellikleri şimdi sunmak, seni yanlış tecrübelere sürükler..bunlar şu anda yapılacak şeyler değil..daha bunun gibi yanlışlar var tabi programında, ama biraz araştırmanı tavsiye ediyorum..
D.Wolf güzel noktalara değinmiş, yanlışları gayet güzel açıklamış.
Fakat ben gelişimin az olduğuna katılmıyorum.
Bu gelişime az diyebilmek için kişinin spora başlamadan önce birşeyler biliyor olduğunu varsaymak lazım.
Hanginiz bu spora şu anki bilgilerinizle başladınız acaba?
5 ay için normal bir gelişim. Bundan sonra çalışmaktan çok öğrenmeye vakit ayırman gerektiği düşüncesindeyim.
Spor hakkında bilgin arttıkça, kendini tanıdıkça gelişim daha kolay olacak.
İyi çalışmalar.