Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Öncelikle gelişim muhteşem tebrik ederim,yarışma hakkında pek birşey söyleyemem çünkü bilgim yok.
Sadece sormak istediğim birşey var belinizi nasıl o kadar incelttiniz? ben 37 kilo verdim yağ oranımı %10 civarına getirdim ama belim kalın duruyor anlamadım gitti.75 kiloyum boy 1.81.
Omuz başları çok iyi ama sırt ve göğüs zayıf geldi banada başarılar
Öncelikle gelişim muhteşem tebrik ederim,yarışma hakkında pek birşey söyleyemem çünkü bilgim yok.
Sadece sormak istediğim birşey var belinizi nasıl o kadar incelttiniz? ben 37 kilo verdim yağ oranımı %10 civarına getirdim ama belim kalın duruyor anlamadım gitti.75 kiloyum boy 1.81.
bu konuyu muhammet sönmez 2 yıllık vücut değişimi olarak açsaydınız emin olun bir tane olumsuz yorum olmazdı konunuzda. fakat malumunuz yarışma podyum bambaşka bişey. inşallah hevesiniz kırılmaz aksine daha çok bunu yapmayı istersiniz yarışmadan sonra. daha iyi yerlere gelmeniz dileği ile.
abi yarışmada başarılar inşallah senin için güzel tecrübe olur hedefin olmasada ilk 5 e oynar gibisin daha zaten 6 hafta var son haftalar çok daha iyi kuruyunca çok daha farklı görüntüde olacağından eminim abi yarışma canlı olarak verilicekmi izleme şansımız varmı bu yarışmanın tam olarak adı ne kaç katagori olucak tuna abi isa abi gibi sporcuların yarıştığı katogariler olucak mı ?
abi yarýþmada baþarýlar inþallah senin için güzel tecrübe olur hedefin olmasada ilk 5 e oynar gibisin daha zaten 6 hafta var son haftalar çok daha iyi kuruyunca çok daha farklý görüntüde olacaðýndan eminim abi yarýþma canlý olarak verilicekmi izleme þansýmýz varmý bu yarýþmanýn tam olarak adý ne kaç katagori olucak tuna abi isa abi gibi sporcularýn yarýþtýðý katogariler olucak mý ?