• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Muhammet SÖNMEZ Eylül/2013 İzmit yarışması hazırlık resimleri

Öncelikle gelişim muhteşem tebrik ederim,yarışma hakkında pek birşey söyleyemem çünkü bilgim yok.

Sadece sormak istediğim birşey var belinizi nasıl o kadar incelttiniz? ben 37 kilo verdim yağ oranımı %10 civarına getirdim ama belim kalın duruyor anlamadım gitti.75 kiloyum boy 1.81.

Belim pek ince sayılmaz.Bence görüntü ile alakalı vede üst bölgenin genişliğiyle.Üst ne kadar genişlerse belde o kadar ince görünecek, tabi bu benim fikrim.Beli inceltmek için ayrı bir hareket yapmıyorum standart hareketler ne ise onlar sadece.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:32 ----------

Omuz başları çok iyi ama sırt ve göğüs zayıf geldi banada başarılar

Omuz fena sayılmaz, evet göğüs en problemli bölgem özellikle üst göğüs. Ama sırt için bunu söyleyemem çünkü resimler aldatıcı olabiliyor.

Bu resim tam 1 ay öncesine ait,

Öncelikle gelişim muhteşem tebrik ederim,yarışma hakkında pek birşey söyleyemem çünkü bilgim yok.

Sadece sormak istediğim birşey var belinizi nasıl o kadar incelttiniz? ben 37 kilo verdim yağ oranımı %10 civarına getirdim ama belim kalın duruyor anlamadım gitti.75 kiloyum boy 1.81.

Kemiklerin iridir onunda çözümü malesef yok

Benim boyum 1,68 belin kemik ölçümünü yaptık 1,80 boyun da ki kişilerin hemen hemen hepsinden belim daha kalın bu genetik ve buna yapacak hiçbir şey yok ..

bu konuyu muhammet sönmez 2 yıllık vücut değişimi olarak açsaydınız emin olun bir tane olumsuz yorum olmazdı konunuzda. fakat malumunuz yarışma podyum bambaşka bişey. inşallah hevesiniz kırılmaz aksine daha çok bunu yapmayı istersiniz yarışmadan sonra. daha iyi yerlere gelmeniz dileği ile.

Ilk halinle şimdiki halin arasinda muazzam fark var iyi gelisim kaydetmisin bilek on kol biraz geride kalmış. Üst göğüs de öyle esneme strecing yapmanda fayda var çalışma programinda varmi bilmiyorum ama genel olarak başarılı

Burdaki yorumları kafana takma bence vücudun gayet iyi hatta buraya yorum yapanların çoğundan iyide işte millet yarışmaya katılcam diyince olympia lık vücud bekliyor gözleri onlara alışmış senin tek hatan zaten beyaz tenlisin yanlış ışık altında poz vermişssin loş ışık altında daha güzel çıkar

gelişim mükemmel tebrik ederim yarışma konusunda bilgisizim ama dereceye girceğini düşünmüyorum öyle bir niyetin de yoktur maksat tecrübe olsun isallah bundan sonraki yarışmalarda 1.liklerini görürüz...

abi yarışmada başarılar inşallah senin için güzel tecrübe olur hedefin olmasada ilk 5 e oynar gibisin daha zaten 6 hafta var son haftalar çok daha iyi kuruyunca çok daha farklı görüntüde olacağından eminim abi yarışma canlı olarak verilicekmi izleme şansımız varmı bu yarışmanın tam olarak adı ne kaç katagori olucak tuna abi isa abi gibi sporcuların yarıştığı katogariler olucak mı ?

Son resimlerde farkı koymuşsun ortaya böle devam ederse çok daha iyi olacağına eminim bacaklar bile damarlanmaya başlamış..

abi yarışmada başarılar inşallah senin için güzel tecrübe olur hedefin olmasada ilk 5 e oynar gibisin daha zaten 6 hafta var son haftalar çok daha iyi kuruyunca çok daha farklı görüntüde olacağından eminim abi yarışma canlı olarak verilicekmi izleme şansımız varmı bu yarışmanın tam olarak adı ne kaç katagori olucak tuna abi isa abi gibi sporcuların yarıştığı katogariler olucak mı ?

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu burdan bakabilirsin

Türk insanı her yerde kendisini belli ediyor tamamen duygusal yaklaşımlar bi önceki sayfada klavye kahramanlarını dikkate almıyorum felan demişsiniz kusura bakmayında sizi yolda görsem yarışmayı bırakın orta seviye fitnessci bile demem kütleniz yok facia bi göğüs yapınız var üstüne üstlük attığınız başlık yarışma tagı içeriyor insanlar beklentisi doğal olarak kuru kütleli bi vücut oluyor eleştiriye açık değilseniz hiç yüklemeyin resim bizene sizin beyaz tenli olmanızdan ışığın duruşundan biz attığınız resimlere göre yorum atarız

abi yarýþmada baþarýlar inþallah senin için güzel tecrübe olur hedefin olmasada ilk 5 e oynar gibisin daha zaten 6 hafta var son haftalar çok daha iyi kuruyunca çok daha farklý görüntüde olacaðýndan eminim abi yarýþma canlý olarak verilicekmi izleme þansýmýz varmý bu yarýþmanýn tam olarak adý ne kaç katagori olucak tuna abi isa abi gibi sporcularýn yarýþtýðý katogariler olucak mý ?

Atletik fitness haricinde butun kategoriler olacak. Tuna yok yarista. Ýsa girecekti fakat onunda bir aksiligi oldu son durumu belli degil.

Sitede en son yarisma canli verilmisti. Buda verilir sanirim..

Son düzenleme:
Biraz yarışma için acele ettiginizi düşünüyorum.. Biraz daha zamana ihtiyacın var. Tecrübe edinmek amaç biliyorum ama ben olsam seneye bırakırdım.. ayrıca yorumlara pek takılmayın. sonuçta başlık yarışma içeriği benimsedigi için ister istemez eleştiri gelmesi kaçınılmaz. Once ve sonrası gelişim zaten muazzam. K Herkesin yorumu şuan yarışma için gerekli olan vucudun eksikligi üzerine.. Yarışma eksikliği sizin diyil..

Başarılar sizin için en iyisi neyse o olsun..

Sevgili mamix 28;

Bence gayet başartılısınız, yorumlara fazla takılmayın bencede ışık yeterli olsa, beyaz tenli olmasanız, gögüs yapınız felaket yetersiz, karın geneteginiz berbat olmasa, forearm lar biraz daha iyi olsa, kalflarınız biraz daha yeterli seviyede olsa, birazda poz çalıssanız kesin iyi bi yarişma çıkarırdınız...

Ama daha 22 gün var...

Sizin için iyi bi tecrübe olucaktır bencede...

Bence yanınıza before-after fotolarınızı alın yarışma esnasında jüriye gösterirseniz etkili olabilir...

Saygılar...

Birini bu şekilde kötü eleştirmek için onun seviyesine yakın olmanız gerekiyor bence , şunu unutmayın izmit yarışında doping testi olacağı için bir çok yarışmacı yarıştan çekildi , ilk 3 e bire girebilirsiniz.

Bu spor için bu kadar emek edip hayli yol katetmiş birini böylesine acımasızca eleştirmek doğru gelmiyor bana.Yarışma söz konusu olunca beklenti doğal olarak yüksek oluyor.Ancak insanları yermektense daha yapıcı eleştirilerde bulunup motive edici olmanın gerektiği kanısındayım.Yarışmada başarılar.

Back
Yukarı