MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 172 43,3%
  • Orta karar

Votes: 170 42,8%
  • Başarısız

Votes: 55 13,9%

• Total voters
    397
Iyi günler ben 105 Kilo 190 boyum var 18 yaşına girdim eskiden zayıftım yani tığ gibi derler ya daha sonra Kilo aldım 13 ten sonra artık Kilo vermek istiyorum ve spora başladım L carnitine önerdiler acaba işime yarar mı ve başlangıç için önerileriniz var mı

Iyi günler ben 105 Kilo 190 boyum var 18 yaşına girdim eskiden zayıftım yani tığ gibi derler ya daha sonra Kilo aldım 13 ten sonra artık Kilo vermek istiyorum ve spora başladım L carnitine önerdiler acaba işime yarar mı ve başlangıç için önerileriniz var mı
devam edersen şimdiden başarılar. L cartine veya cla öneririm ben faydasını gördüm

Öncelikle herkese merhaba forumda henüz yeniyim öncelikle sunu sorim bende suan multipower l cartine 1800mg mevcut kullanıyorum yanında NATROL markalı tonalin cla kullanıyorum bi zararı olur mu markası güvenilirmidir yemeklerden once alıyorum dogru mudur hepsini yanıtlarsanız cok iyi olur şimdiden teşekkürler

Açıkcası bu ürünü ilk başlarda kullandığımda etkisi vardı. Fakat şuan ki piyasada ki L-carnitinelere göre çok geride kaldı. İçeriğini 1.800 e çıkardılardı en son. Piyasada 3000-3500 mg lik ürünler mevcut. Ve içeriğinde ekstralarda katıyorlar. Kafein gibi. Fiyat olarakta multipower ile aynı düzeyde. Tercih olarak onları kullanmak daha mantıklı geliyor ki son 3 l-carnitine kutumda multipower olmadı.

Bu ürünü kullandım ve hiçbir etkisini göremedim, zaten l-carnitine'in etkisinin kanıtlanmış oldugu bilimsel bir calışma ve makale olmadıgından kullanılmasının gereksiz olduğunu düşündüğüm supplementlerden bir, forumda gözlerimden ateşler çıktı, enerjiden düz duvara tırmandım tarzı yazılar okudum ve bana biraz komik geldi acikcasi, büyük ihtimalle bu arkadaslar placebo etkisinde kalmış, bir de l-carnitine o termojenikle kıyaslayan arkadaslar var, boyle bir kıyaslamaya girmeyin kulvarlar aynı olsa da seviyeler arasında cooook fark var[DOUBLEPOST=1388337672][/DOUBLEPOST]Bu ürünü kullandım ve hiçbir etkisini göremedim, zaten l-carnitine'in etkisinin kanıtlanmış oldugu bilimsel bir calışma ve makale olmadıgından kullanılmasının gereksiz olduğunu düşündüğüm supplementlerden bir, forumda gözlerimden ateşler çıktı, enerjiden düz duvara tırmandım tarzı yazılar okudum ve bana biraz komik geldi acikcasi, büyük ihtimalle bu arkadaslar placebo etkisinde kalmış, bir de l-carnitine o termojenikle kıyaslayan arkadaslar var, boyle bir kıyaslamaya girmeyin kulvarlar aynı olsa da seviyeler arasında cooook fark var

bende kullandım bir koli bitti arkadaşlar hiç bir etkisi yok inanın 6 aydır spor yapıyorum kilo vermem zorlaştı diye bunu kullanmaya başladım kilom aynı fakat göbeğim sanki çıkmış gibi yani hiç bir etkisi yok almayın.

Bildigim kadarıyla cla ana öğünlerden once 2 ya da 3 kapsül (kullandığın markanın talimatına gore değişir) alınmalı, l-carnitine'i ise antremandan 30 dakika once almalısın, böylece birlikte kullanabilirsin[DOUBLEPOST=1389560514][/DOUBLEPOST]
Öncelikle herkese merhaba forumda henüz yeniyim öncelikle sunu sorim bende suan multipower l cartine 1800mg mevcut kullanıyorum yanında NATROL markalı tonalin cla kullanıyorum bi zararı olur mu markası güvenilirmidir yemeklerden once alıyorum dogru mudur hepsini yanıtlarsanız cok iyi olur şimdiden teşekkürler
Cla ve l-carnitine in birlikte kullanımında bir zarar görmezsin fakat butun supplementler icin geçerli olan bir sey var o da 2 ya da 3 ay kullanıp 1 ay bırakmak, böylece böbreklerin ve karaciğerin dinlenir ve supplementler tekrar başladığında daha iyi çalışır, aldığın cla'nin markasına gelirsek daha once hic duymadım bir araştırmak lazim

arkadaşlar internetten baktığım kadarıyla bu ürünün fiyatı biraz tuzlu. sanırım bu tüpler kana daha çok çabuk karıştığı için bu kadar pahalı gibime geliyor, yanlışsam düzeltin. bu ürünün verdiği faydayı verebilecek kapsül varmı

arkadaşlar internetten baktığım kadarıyla bu ürünün fiyatı biraz tuzlu. sanırım bu tüpler kana daha çok çabuk karıştığı için bu kadar pahalı gibime geliyor, yanlışsam düzeltin. bu ürünün verdiği faydayı verebilecek kapsül varmı
Pahalı olma nedeni kullanılan hammaddenin carnipure olmasıdır, bu madde en kaliteli l-carnitine hammaddesidir ve her zaman soyluyorum bence l-carnitine e para vereceğine hic verme sağlam diyet yapmaya devam et aynı etkiyi alacaksın, illa yag yakıcı istiyorum diyorsan da termojeniklere bak

Açıkcası bu ürünü ilk başlarda kullandığımda etkisi vardı. Fakat şuan ki piyasada ki L-carnitinelere göre çok geride kaldı. İçeriğini 1.800 e çıkardılardı en son. Piyasada 3000-3500 mg lik ürünler mevcut. Ve içeriğinde ekstralarda katıyorlar. Kafein gibi. Fiyat olarakta multipower ile aynı düzeyde. Tercih olarak onları kullanmak daha mantıklı geliyor ki son 3 l-carnitine kutumda multipower olmadı.
Üstad şu an hangi ürünü kullanıyorsun?

Merhaba arkadaşlar.Dün BİOMAX ( BMX ) NUTRİTİON L-CARNİTİNE LİQUİD 1500 MG aldım.0 yağ, 0 şeker, 0 karbonhidrat içeren, Aspartam ( bir nevi yüksek oranlı risk içeren tatlandırıcı bir ürün ) içermeyen , portakal tadında, fiyatıda 60 Lira civarı bir ürün gözüküyor.

Birkaç gün önce vücut değerlerim ölçüldüğünde yaş 35, 185 cm, 97.8 kg, %23 yağ oranım vardı.Hocanın tavsiyelerine görede kendimce diyet yapıyorum.Mesela ekmek hemen hiç yememe, nadiren çay , kahve içme, bol su içme, nadiren kurabiye,kek,börek çörek vs...yeme,fast food yememe, bir oturduğumuzda 1-2 kilo meyve değil 1-2 tane yeme vs...Haftada 1 gün üstte yazdıklarımdan birini veya birkaçını nefsi tatmin etmek amaçlı azda olsa yeme vb... İlk hedefim 2 ayda 90 kilonun altına inmek ileride ağırlık çalışmalarına başlayıp kas oranını artırmak, ikince hedefim Akdeniz ileriiiii :D

Spordan önce ilk tüpü 15-20 dk önce aldım ve Salona gittiğimde 20şer dakika yürüme bandı, bisiklet, kros ve dün itibariyle ClimbMill denen hareket eden merdivene benzeyen bir alette çalıştım 1 set 112, 1 set 137 basamak çıkabildim.ilk tespit için erken ama epeyce ter attım.Haa bu ter atma 1 saat 10 dk civarı yaptığım Kardio'dan dolayımı veya ürünün ne kadar etkisi oldu onu yaklaşık 1 ay kadar sonra tekrar vücut değerlerim ölçüldüğünde yazacağım.Bundan sonra yürüme,bisiklet,kros,ve tek set yapabildiğim kadar ClimbMill yapacağım.Arada hoca bel ve göbek civarı için çeşitli mekik hareketlerine yardımcı oluyor.

Sonuç olarak, araştırmalarım ve duyumlarıma göre Kardio ile L-Carnitin'in daha etkili olduğu söyleniyor.:)

Arkadaslar öncelikle herkese merhaba sizlere danışmam gereken bi konu var ve yardımcı olursanız cok sevinirim normalde L carnitine alıcaktım ve oradaki arkadas CARNIMAX 2000 i önerdi bu ürünü aldım araştırdım pek bişey bulamadım bu ürün nasıldır her detayını yazan kişiden simdiden Allah razı olsun beni bilgilendirirseniz sevinirim sagolun

Arkadaslar öncelikle herkese merhaba sizlere danışmam gereken bi konu var ve yardımcı olursanız cok sevinirim normalde L carnitine alıcaktım ve oradaki arkadas CARNIMAX 2000 i önerdi bu ürünü aldım araştırdım pek bişey bulamadım bu ürün nasıldır her detayını yazan kişiden simdiden Allah razı olsun beni bilgilendirirseniz sevinirim sagolun

Çok bilindik ve tercih edilen bir marka değil diye düşünüyorum Salih kardeş.Ürüne baktım 110 Lira civarı fiyatı var.O fiyatı daha kaliteli markalar, insanların olumlu yorumlar yaptığı markalar var.Onları tercih et derim.Kullanan çıkarsa burada ne yorum yazacaklar bekle istersen biraz daha.En az 1 saat kardio yapmayı unutma.

Bayanlar bolumunde soruma cevap bulamadim sizlere sormak istedim. Kortizon kullanimi nedeniyle 57 kilodan 82 kiloya ciktim suan cok pasif bir yasamim var ama 3 sene oncesine kadar hergun yuruyus ve pilates yapardim hareketli bir hayatim vardi. Suan hem ilacin hemde pasif bir yasama gectigim icin spor yapacak gucum yok bana l carnitine onerdiler enerjine katkisi olabilir dedi arkadasim yazdiklariniza gore dogru ama hangi marka herkes farkli yazmis tat etkililik ve guven acisindan bi secim yapamadim yeme konusunda bir sıkıntım yok sebze ve protein aliyorum atistirmam hazir gida yemem tatli sevmem dogal besleniyorum 8 ay oldu kortizonu birakali hala gram veremedim ve ev islerini bile yapmaya gucum kalmiyor kan degerlerimde normal. Yardimci olurmusunuz?

Bayanlar bolumunde soruma cevap bulamadim sizlere sormak istedim. Kortizon kullanimi nedeniyle 57 kilodan 82 kiloya ciktim suan cok pasif bir yasamim var ama 3 sene oncesine kadar hergun yuruyus ve pilates yapardim hareketli bir hayatim vardi. Suan hem ilacin hemde pasif bir yasama gectigim icin spor yapacak gucum yok bana l carnitine onerdiler enerjine katkisi olabilir dedi arkadasim yazdiklariniza gore dogru ama hangi marka herkes farkli yazmis tat etkililik ve guven acisindan bi secim yapamadim yeme konusunda bir sıkıntım yok sebze ve protein aliyorum atistirmam hazir gida yemem tatli sevmem dogal besleniyorum 8 ay oldu kortizonu birakali hala gram veremedim ve ev islerini bile yapmaya gucum kalmiyor kan degerlerimde normal. Yardimci olurmusunuz?

L-carnitine gibi ürünler 30-45 dk gibi kardiyo sürelerinde faydalı olacak ürünlerdir... Eğer hayatınızda aktif olarak spor yoksa L-Carnitine ve Termojenik yağ yakıcıları önermek doğru bir seçim olmayacaktır. Fayda etmeyecektir. Bunun yerine bu işin uzmanı bir doktora gidip kan değerlerinizi ölçtürebilir ve besin intöleransına baktırabilirsiniz. Ya da kendinizi keşfetmek istiyorsanız araştırmalarınızı derinleştirebilirsiniz. çünkü doğal beslenerekte insülini yükseltebilir yağ yakımını durdurabilirsiniz. Örneğin sık meyve yerseniz -ki lifler açısından faydalıdır- yağ yakamazsınız. çünkü yüksek oranda fruktozu vücudunuza alırsınız. Bu konu hakkında geniş bilgiyi Youtube gibi platformlarda Canan Karatay gibi doktorların konuşmasını dinleyerek keşfedebilirsiniz...

NOT: Hayatını spora adamış bir kişi olarak, "pasif bir yaşamım var, spora gücüm yok" lafını üzülerek kabul etmiyorum. Arkadaslarım bana diyorki "bu kadar enerjiji nerden buluyosun" ben ise onlara "ben spor yaparken dinleniyorum, bu sayede metabolizmam hızlanıyor ve yenileniyorum" diyorum. bu hakikaten doğru... mesela günde 6 saatlik uyku yeter hale geliyor. soğuk algınlığndan hasta olmuyorsun... Hedefiniz zayıflamak ve aynada güzel görünmek mi? Neden kortizon kullandığınızı düşünün... ve hayallerinizi düşünün... eğer faydası olacaksa İMZAMDAKİ konuyu bir inceleyin...

L-carnitine gibi ürünler 30-45 dk gibi kardiyo sürelerinde faydalı olacak ürünlerdir... Eğer hayatınızda aktif olarak spor yoksa L-Carnitine ve Termojenik yağ yakıcıları önermek doğru bir seçim olmayacaktır. Fayda etmeyecektir. Bunun yerine bu işin uzmanı bir doktora gidip kan değerlerinizi ölçtürebilir ve besin intöleransına baktırabilirsiniz. Ya da kendinizi keşfetmek istiyorsanız araştırmalarınızı derinleştirebilirsiniz. çünkü doğal beslenerekte insülini yükseltebilir yağ yakımını durdurabilirsiniz. Örneğin sık meyve yerseniz -ki lifler açısından faydalıdır- yağ yakamazsınız. çünkü yüksek oranda fruktozu vücudunuza alırsınız. Bu konu hakkında geniş bilgiyi Youtube gibi platformlarda Canan Karatay gibi doktorların konuşmasını dinleyerek keşfedebilirsiniz...

NOT: Hayatını spora adamış bir kişi olarak, "pasif bir yaşamım var, spora gücüm yok" lafını üzülerek kabul etmiyorum. Arkadaslarım bana diyorki "bu kadar enerjiji nerden buluyosun" ben ise onlara "ben spor yaparken dinleniyorum, bu sayede metabolizmam hızlanıyor ve yenileniyorum" diyorum. bu hakikaten doğru... mesela günde 6 saatlik uyku yeter hale geliyor. soğuk algınlığndan hasta olmuyorsun... Hedefiniz zayıflamak ve aynada güzel görünmek mi? Neden kortizon kullandığınızı düşünün... ve hayallerinizi düşünün... eğer faydası olacaksa İMZAMDAKİ konuyu bir inceleyin...
Cevap vrrdiginiz icin tesekkurler ama sanirim tam anlatamamisim benim kan degerlerimin hepsi normal kortizon kullanma sebebim isyerimde 8 ay boyunca ic tadilat yapilirken insaat tozu akcigerlerime yapismis yani once bronsit kisa surede astima cevirdi. Ayrica doktorlarin yanlis tedavisi nedeniyle alti ayda cozebilecegim bu durumu 2 yil uzatmalari kortizonlu ilaclar vermeleri nedeniyle kilo aldim kilo almayida birak surekli tikandigim icin sporu 5 dk gecmeden birakmak zorunda kaldim. Spor benim yasam bicimimken korkulu ruyam oldu. Suan astim ataklarim bitmedi ama 8 aydir ilaclari birakmis oldugum icin iyiye gidiyor . Ve once temiz havada yuruyus yapip cigerlerimin acilmasi gerekiyor ve sonra pilatese baslamaliyim bunun icinde enerji ihtiyacim var. Beslenme konusunda yanlis yaptigim hicbisey yok tuz seker unlu mamul asiri yagli kizartma turleri asla yemem canimda cekmez zaten orda bir problem yok ssdece porsiyonlarim kucuk zaten cok yersem kilomda gozle gorulur bir artis oluyor. Sormak istedigim su tikanma olayini biraz asmak ve zinde olabilmek icin l carnitine bana uygunmu. Yoksa baska bir urunmu kullanmaliyim. Kilo ikinci planda benim icin elbette onemli ama aktif hareketle zaten cozulme baslayacaktir. Boyum 167 oldugu icin oyle cok kilolu gorunmuyorum. Dengeli bir vucuda sahibim.

L carnitineden böyle tıkanıklığı aşmanıza yarayacak bir etki beklemeyin.Açık havada yürüyüşler size iyi gelir.Yavaş yavaş hızıınızı arttırarak kondisyon sağlar ve tıkanıklığınızı aşarsınız. Bence l-carnitine ve ya termojenik almanıza gerek yok . Ama birşey kullanayim destek olur diyorsanız ben termojenik öneririm enerji vermesi ve metabolizmayı hızlandırması açısından.

Back
Yukarı