Ürünün üzerinde "beef" yani sığırdan elde edildiği yazıyor. Domuz ürünlerinde "pork" ibaresi yada E-xxx kodlarının ilgili işaretleri bulunur. Supplement fact. tablosunda iki ibarede bulunmuyor. Lakin yinede kesin olarak var yada yok demek ezbere olucaktır.arkadaşlar bu üründe collagen oldugu artık belli.ama sadece sığır mı yoksa domuzdan elde edilen de mi var bilgisi olan var mi.collagen faydalı oldugu soylenıyor.ürün kullanılmalı mı?
bu bahsettiğimiz carnivor ürününün 3 kutusunu 135'e almadınız değil mi?[DOUBLEPOST=1415998999][/DOUBLEPOST]ayrıca ben 1 hafta önce optimum whey protein aldım.. parmaklarımdaki egzamaları biraz kötü yaptı tabi o mu etkiledi emin olamıyorum.. içeriğine çok detaylı bakmamıştım önerilen ürün diye fakat süt ağırlıklı bir içeriği var.. ve benim alerjim var süte biraz.. 4-5 ölçek kullandım şuana kadar.. ve spor salonunun sahibi olan arkadaş bana istersem carnivor ile takas edebileceğini söyledi.. 1800gr lık bir ürün yaklaşık ve laktoz felan içermiyor.. ama o üründe açık yani kullanıldımı bilmem ama denenip tadı beğenilmemiş ve oraya geri konmuştur muhtemelen yakın zamanda.. siz ne önerirsiniz? egzamayı coşturan lor peyniri midir yoksa optimum whey oyle bir etki yapabilir mi? çünkü kararsızım ve bu sorun canımı sıkıyor.. konsantrasyonumu bile sağlayıp adam akıllı çalışamadım 4-5 gündür..Bu üründe de kreatin var. 3 kutu aldım indirimli 135 TL'ye falan geldi 2088 grlığı. Bakalım hayırlısı.
Kampanya hakkinda ozelden mesaj lutfenArkadaşlar bu ürünü kullanıp da etkisi hakkında yorum yapabilecekler görüşlerini belirtebilir mi?
Bir arkadaşım bu ürünü 1 sene boyunca kullanıp gerçekten çok fayda gördü ve hacim olarak büyük artış sağladı.
Ancak beef protein tartışmaları forumda çok döndü.
işin etiket ve teknik kısmı bu kadar tartışmalı iken benim arkada gözlerimin önünde nasıl evrildi bunu anlayamadım açıkçası. Tabi kendisi düzenli idman yapıp yediklerine dikkat eden birisi idi.
Bu yüzden tad hakkındaki yorumlardan ziyade ürünü kullanıp da memnun kalan veyahut kalmayan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
Malum bu aralar bir kampanya mevcut...
3 kutu kullandım bende okudum tırnak toynak mesajlarıni. Yabancı forumlarda da okudum. Etki olarak daha ise yarar ürünler olduğunu düşünüyorum. Bende bi satış sitesinde kampanyalı olarak gördüm. Almak konusunda tereddütlüyüm.Arkadaşlar bu ürünü kullanıp da etkisi hakkında yorum yapabilecekler görüşlerini belirtebilir mi?
Bir arkadaşım bu ürünü 1 sene boyunca kullanıp gerçekten çok fayda gördü ve hacim olarak büyük artış sağladı.
Ancak beef protein tartışmaları forumda çok döndü.
işin etiket ve teknik kısmı bu kadar tartışmalı iken benim arkada gözlerimin önünde nasıl evrildi bunu anlayamadım açıkçası. Tabi kendisi düzenli idman yapıp yediklerine dikkat eden birisi idi.
Bu yüzden tad hakkındaki yorumlardan ziyade ürünü kullanıp da memnun kalan veyahut kalmayan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
Malum bu aralar bir kampanya mevcut...