MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
bı kutu halo bıtırdım kullanımım su sekıldeydı ant oncesı gasparı amıno 8000 . ant sonrası 2 olcek halo yatmadan once amıno 8000 acıkcası bekledıgım etkıyı gormedım sabahları vucudum cok ne bıleyım sert olarak uyanıyorum ama damarlanma falan olmadı belkıde yag oranım yuksek ondan kaynaklanıyor olabılır...ıkıncı kutuyu alıp devam edıp etmeme konusunda kararsız kaldım.

kutunun dıbınde sadece bır olcek halo kaldı hadı sekersız uzum suyuyla karıstırayım dedım ıdman sonrası ıctım gozlerım yerınden cıkcak gıbı oldu sabahta butun omuzlarım ıdman sonrası gıbıydı acaba etkısınımı arttırdı naptı bılmıyorum hadı yenı kullanıyorum desem vucut alıskın degıl dıcem ama bı kutu bıtırdım duruma anlam veremedım pek varmı fıkrı olan???

kutunun dıbınde sadece bır olcek halo kaldı hadı sekersız uzum suyuyla karıstırayım dedım ıdman sonrası ıctım gozlerım yerınden cıkcak gıbı oldu sabahta butun omuzlarım ıdman sonrası gıbıydı acaba etkısınımı arttırdı naptı bılmıyorum hadı yenı kullanıyorum desem vucut alıskın degıl dıcem ama bı kutu bıtırdım duruma anlam veremedım pek varmı fıkrı olan???

şöyle bir durum var,tam anlamıyla fayda görebilmek için 2. kutuya başlaman gerekicek ki devam edersen bundan sonrası daha verimli olucak diye düşünüyorum.Antrenman öncesinde nano vapor la kombine et,uyum içindeler ;)

selam beyler halo almaya karar verdim.
1-2 güne elimde olur. nasıl bir kombine yapardınız aşağıdaki ürünleri

anabolic halo
glutamine
bca
amino
whey protein

cidden bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

merhaba arkadaşlar. 22 yaşındayım. 3 sene evvel amatör anlamda vücut geliştirmeye başladım, 1 sene yaptım ve bu süre zarfında 10 ay civarı sürekli Weider protein tozu ve aminoasit'ini kullandım. Daha sonra askere gittim ve bir anda kesince tabi bunları ve sporu vücudum inanılmaz bir düşüş yaşadı, kollarım çok inceldi ama göğüs bölgem ve genel yapım çatısını koruyor. Döner dönmez aynı tempoyla başladım ve 2. haftamdayım. Bu ürün dikkatimi çekti ve bir sitede 1,09 Kg'sini 150 tl'lik bir fiyatla buldum. Bana uygun mu, önerir misiniz? Yanında da antrenmandan önce BSN NO-Xplode kullanmayı planlıyorum. Lütfen düşüncelerinizi belirtin.

Son düzenleme:
xavos,şuan ne durumdasın bilemiyorum ancak bir süre ara verip yine başlayan biri olarak sana gh max öneriyorum kesinlikle hızlı toparlanma sağlayacaktır,yapacağın supplement kürüne ekle diyebilirim.ant. öncesi 4,sonrasi 2 tablet,dinlenme günlerinde ise sabah öğle akşam 2 şer tablet.

Arkadaşlar çok kararsız kaldım
Şimdi bu ürün tam olarak ne işe yarıyor ? Açıkcası ben damarlarımın genişlemesini istiyorum işe yarar mı

Konuyu hortlatmış olucam ama yazmadık istedim =)
Ürünü kullanalı 2 gün oluyor https://www.supplementler.com/shop/ sipariş verdim. Antremandan sonra 2 ölçek su ile alıyorum. Tadına gelicek olursak o kadar kötü değil içilebilir =) Gözlemlerime göre zaten yağ oranım az, birde bu ürünü kullanınca damarlar adeta çıkıcak gibi =) Ama ürünü kullandıktan sonra bende bi göz kararması ve baş dönmesi yaptı ve üstüme bi ağırlık çöktü .. uykuya gelince yatağa kafayı vurduğum gibi uyuyorum =) sabah kalktığımda ise özellikle kollarda ve omuzlarda müthiş gerilme oluyor.
Açıkçası ben ürünü beğendim, bir kaç gün içerisinde vapor sipariş vericem etkileri buraya yazarım.

şuan ben bu ürünü kullanmaktayım,daha yeni başladığım için bir görüş sunamayacağım,amino FX ile kullanıyorum antreman öncesi fx sonrasında halo içiyorum ki tat açısından eleştiriler olmuş sanırım onlar amino fx içmemişler :) bence halo çok güzel bir aromaya sahip evet toz halinde çamaşır deterjanlarına benziyor ancak sıvı hale getirdiğinizde okadarda kötü değil diyorsunuz,bence abartı diyorum tadının bukadar eleştirilmesi,değil 3 ölçek 5 ölçek bile içerim ama amino FX içemem :)
not:şanslıyım kampanyaya rastgeldim ve 80 tl ye aldım .

Son düzenleyen: Moderatör:
türkiyedeki vapor ve halo ların son kullanma tarihlerine 3,4 ay kalmıs hep bu ürünleri almam zaten de yurt dısında cıkan yeni ambalajlı yenı ürünler ne zaman türkiye stoklarına girer acaba bilen varmı

bende bu ürünü aldım fakat isminin başında anabolic yazması beni biraz tedirgin etti bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı niçin anabolic yazıyor , gerçektende içinde sentetik maddelermi var

bende bu ürünü aldım fakat isminin başında anabolic yazması beni biraz tedirgin etti bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı niçin anabolic yazıyor , gerçektende içinde sentetik maddelermi var

Anabolik hormon satışı illegaldır, legal aldığın bir supplement bu tüm supplementlerde anabolik vs yazar.

Bir hafta önce aldım görüntüsü deterjan gibi tadı da küçükken içtiğim bir surupun tadına benziyor sadece antremandan hemen sonra içiyorum bsn cellmass ile karıstırıp içtiğimden tadındaki problemi çözdüm yaklasık 5 porsiyon kullandım ilerleyen zamanlarda benim üzerimdeki etkisini sizinle paylaşacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar mrb.
sabahtan beri 27 sayfayıda okudum.
spor hayatımda 5 ayı geride bıraktım. 6.ayımın içerisindeyim . Bu süre içerisinde ciddi bir yağ yakımı yaptım (%30 lardan %17 li rakamlara kadar indim). Üstüne kasda inşaa etmiş bulunuyorum . durumum şuan hiçte fena deil. Biraz daha yağ yakımı yapıp hacimlenmek istiyorum artık.
Sayfaları okuduktan sonra Vapor+Halo ikilisini kullanmaya karar verdim . Fakat herkes farklı bir kombinasyondan bahsetmiş.
Ben şuan nitrotech protein ve Weider Amino2200 kullanmaktayım .

--sabah kalkınca 1 ölçek protein -
--antremandan 1saat önce 1 ölçek protein,yarım saat önce amino
--antremandan hemen sonra üzümsuyu+amino, 30 dk sonra tekrar 1 ölçek protein alıyorum .

vapor + halo ikilisini aldıktan sonra nasıl bir kombinasyon içerisine girebilirim ?
yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb.
sabahtan beri 27 sayfayıda okudum.
spor hayatımda 5 ayı geride bıraktım. 6.ayımın içerisindeyim . Bu süre içerisinde ciddi bir yağ yakımı yaptım (%30 lardan %17 li rakamlara kadar indim). Üstüne kasda inşaa etmiş bulunuyorum . durumum şuan hiçte fena deil. Biraz daha yağ yakımı yapıp hacimlenmek istiyorum artık.
Sayfaları okuduktan sonra Vapor+Halo ikilisini kullanmaya karar verdim . Fakat herkes farklı bir kombinasyondan bahsetmiş.
Ben şuan nitrotech protein ve Weider Amino2200 kullanmaktayım .

--sabah kalkınca 1 ölçek protein -
--antremandan 1saat önce 1 ölçek protein,yarım saat önce amino
--antremandan hemen sonra üzümsuyu+amino, 30 dk sonra tekrar 1 ölçek protein alıyorum .

vapor + halo ikilisini aldıktan sonra nasıl bir kombinasyon içerisine girebilirim ?
yardımcı olursanız sevinirim...

Ağırlığa girmeden 15dk önce vapor sporun hemen ardından halo içebilirsin. aminoları vapor ve halo ile birlikte alabilir yada araya yarım saat koyabilirsin. spor sonrası halodan yarım saat sonra protein tozu içebilirsin.
Bu arada vapor 3 ölçeğe kadar çıkabilirsin 3 ölçeği geçmeni tavsiye etmem. Ağır antreman günlerinde max 3 ölçek çok sağlam idmanlar çıkarmanı sağlar ancak bunun yanında spor sırasında kalp çarpıntıları yapabilir ve sabahın köründe içip gece yatsan bile o gece seni uyutmayabilir ter içinde yatakta döner durursun. Bu saydığım yan etkiler bende oluştu tabii sende de olacak diye bir şey yok. Ortalama 2 ölçekte kalıp arada 3ü zorlayıp dediğim belirtilerin olup olmadığına bak oluyorsa 2 ölçeğe devam et.
Halo için konuşmak gerekirse de, spor sonrası yorgunluğu ciddi miktarda alıyor ve geriye tatlı bir gevşeme hissi uyandırıyor. Vaporun aksine halo içtiğim dönemlerde kaliteli uyku çekmiştim. recovery açısından etkili bir ürün.

Son düzenleme:
Ağırlığa girmeden 15dk önce vapor sporun hemen ardından halo içebilirsin. aminoları vapor ve halo ile birlikte alabilir yada araya yarım saat koyabilirsin. spor sonrası halodan yarım saat sonra protein tozu içebilirsin.
Bu arada vapor 3 ölçeğe kadar çıkabilirsin 3 ölçeği geçmeni tavsiye etmem. Ağır antreman günlerinde max 3 ölçek çok sağlam idmanlar çıkarmanı sağlar ancak bunun yanında spor sırasında kalp çarpıntıları yapabilir ve sabahın köründe içip gece yatsan bile o gece seni uyutmayabilir ter içinde yatakta döner durursun. Bu saydığım yan etkiler bende oluştu tabii sende de olacak diye bir şey yok. Ortalama 2 ölçekte kalıp arada 3ü zorlayıp dediğim belirtilerin olup olmadığına bak oluyorsa 2 ölçeğe devam et.
Halo için konuşmak gerekirse de, spor sonrası yorgunluğu ciddi miktarda alıyor ve geriye tatlı bir gevşeme hissi uyandırıyor. Vaporun aksine halo içtiğim dönemlerde kaliteli uyku çekmiştim. recovery açısından etkili bir ürün.

birde haloyu sabah kalkınca içilmesini tavsiye edenler olmuş. Nedeni nedir aceba ? Sabah da içeceksem eğer , önceden sabah içtigim protein tozunu aradan cıkarmalıyım sanırım . sadece antreman öncesi ve sonrası alımını yapıcam protein tozunu ozaman .

Son düzenleme:
Back
Yukarı