MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
Sabah içilmesi konusunu daha önce duymamıştım. Halo spor sonrası recovery özelliği olan bir üründür. Bunu sabah içip spor sonrası da whey içersen bence içtiğin iki üründen de tam performans alamazsın. Yani whey i sabah uyanır uyanmaz, halo yuda spor sonrası içersen daha fazla etki görürsün düşüncesindeyim.
Ancak belki de içerdiği maddelerden dolayı sabah besin ihtiyacına aç olan vücudun bu ihtiyacı karşılaması amacıyla halo yu sabah tavsiye etmiş olabilirler. Haloyu öncelikle spor sonrası iç. whey sabah bu ihtiyacını karşılamak için yeterlidir bence.

bir kutu anabolic halo bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim. kullandıgınız süre boyunca kaslarda dolgunluk,şişkinlik ve damarlanma var . Hatta etrafınızdakiler sorabilir ne kullanıyorsunuz diye :) Kısacası ;düzenli beslenme + anabolic halo harikadır ;)

image_prodprod1250020_white450px.jpg

Halo yenilendi herşey içinde bir postworkout haline geldi.

bugun farmatek le konustum . yeni seri ürünlerin nezaman piyasaya surulecegı konusunda kesın bır bılgı vermıyorlar fakat ürünlerin türkiyeye stok çekimine başlanmış bile.

neyseki elimde 1,5 kutu eski seri halo mevcut. yaza kadar götürür beni diye düşünüyorum . yeni serileri ancak bir dahaki sezon için(yazdan sonra ) kullanırım diye düşünüyorum .

arkadaslar kilom düsük ve 1 ay oldu bodybuilding e baslayalı , bugün anabolic halo satın aldım fakat korkum içinde l-carnitine olması, zayıfım o yüzden bana kilo kaybettirir mi bu ürün ?

arkadaslar kilom düsük ve 1 ay oldu bodybuilding e baslayalı , bugün anabolic halo satın aldım fakat korkum içinde l-carnitine olması, zayıfım o yüzden bana kilo kaybettirir mi bu ürün ?

halonun pek kilo verdireceğini sanmıyorum .

piyasada bulunmuyor pek halo . nerden aldınız ? ne kadara ?

ve eski serimi yoksa yeni cıkan serilermi ? bilgi verirseniz sevinirim .

• Like
Reactions: R@j
halonun pek kilo verdireceğini sanmıyorum .

piyasada bulunmuyor pek halo . nerden aldınız ? ne kadara ?

ve eski serimi yoksa yeni cıkan serilermi ? bilgi verirseniz sevinirim .

ben su an yurt dısındayım bulgaristan da , buradan temin ettim
yaklasık 90 tl ye denk geliyor

eski seri anabolic halo hardcore portakallı olan

şimdi ben cok zayıfım kilo almak istiyorum ayrıca fitnes a baslayalı 1 ay oldu ben halo yu performansım artsın diye aldım ama beni korkutan L-CARNITINE , zaten zayıfım icinde bulunan L-Carnitine zayıflatır düsüncesindeyim

kilonu yağ olarak mı kas olarak mı almak istiyorsun ? önce buna karar vermen lazım...
yağ olarak almak istiyorsan zaten halo alman mantıksız çünkü onun amacı yağsız kas kütlesi

kilonu yağ olarak mı kas olarak mı almak istiyorsun ? önce buna karar vermen lazım...
yağ olarak almak istiyorsan zaten halo alman mantıksız çünkü onun amacı yağsız kas kütlesi

tabii ki de kas olarak fakat halo nun icindeki l-carnitine den cekiniyorum , halo yu satın aldım ama kullanmaya korkuyorum zayıflatır diye

Bulk dönemimde kullanıyodum Haloyu heran gibi bi kilo kaybı yasatmıyo beslenmene dikkat et kilo kaybı senin aldıgın kaloriyle alakalı onun icindeki l carnitin sana kilo kaybettirtmez aynı zamnda l carnitin ise yaramadıgına dair bi kac makele okumustum ve bencede sisirme bi ürün l carnitin gönül rahatlıgıyla kullan

5 gr glutamin
5 gr kreatin
40 gr protein
6 gr bcaa

gerçekten içerik güzel pre olarak c4 post olarak da halo kullanablırım ancak bi soru var kafamda
halo kullandıgımda odun adam oluyorum sabah kalktıgımda heryerım tutulmus gıbı semsert oluyor efsanelerıne yol acan içerik hngisi oluyo gördüğüm kadarıyla içindeki amino asitler anam babam usulu hep kullandıgımız seylerın derlenmiş hali :)

5 gr glutamin
5 gr kreatin
40 gr protein
6 gr bcaa

gerçekten içerik güzel pre olarak c4 post olarak da halo kullanablırım ancak bi soru var kafamda
halo kullandıgımda odun adam oluyorum sabah kalktıgımda heryerım tutulmus gıbı semsert oluyor efsanelerıne yol acan içerik hngisi oluyo gördüğüm kadarıyla içindeki amino asitler anam babam usulu hep kullandıgımız seylerın derlenmiş hali :)

Bu yazdığınız değerler neye aittir ?

Halo ve zayıflatmak? Ne alaka yahu, biraz forumda zaman geçiriniz.

hayır yanlıs anladınız beni halo zayıflatır demedim ,arastırdım da , fakat bildiginiz gibi halonun icinde l-carnitine var ben sadece halo nun icinde bulunan
l-carnitine zayıflamaya etki eder mi ondan sordum cünkü kilo kaybetmek istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Halo yu yaklaşık 3 aydır almaya niyetliyim.Antrenman öncesi nano vapor+ bsn amino x antrenman sonrasıda anabolic halo+optimum whey almayı düşünüyodum bu sizce nasıl olur? Fakat halo ve nano vapor a hiçbir şekilde sahip olamadım.R@j hocam eski seri halo almayı başarmış 90 tl ye benim gibi almak isteyipte bulamayan arkadaşlar için bi umut ışığı olur sanırım bu olay.

Back
Yukarı