Arkadaşlar bu yeni halonun 1 haftalı kullanımdan sonra görüşlerimi paylaşmak istedim.3yıldır aralıksız bu sporla ugrasıyorum, eminim daha iyi anlayacaksınız beni.ilk önce arkadasın dediği gibi hacim falan beklemeyin zaten o tarz bi ürün deil.toparlama konusuna gelince aynı sıkıntı bendede oldu ağrılar aynı şekilde devam etti.antrenmandan önce hmo rage kullanıyorum çok süper bi ürün oldugundan dolayı pump etkisini muazzam yapıyor.antrenmandan sonra ise shakerima 1ölçek halo 1ölçek vitargo 1 ölcekte amino katıyorum.dediğim gibi toparlanma beklediğim gibi olmadı.daha önce iso 100 kullanıyodum ve o ürün haloya kat kat fark atar diye düşünüyorum.bu paraya değecek bi ürün olmadıgını söyleyebilirim.tabi sizleri yanlıs bilgilendirmeyeyim bu sadece benim görüşlerim…
Suanlik hacim ve antreman icin pek bise soyliyemem cok erken sonucta antreman oncesi urunler gibi degil.Ama kas agrisi konusunda pek olumlu konusamam.Dun sirt +biceps calistim ve agrilar var![]()
Suanlik hacim ve antreman icin pek bise soyliyemem cok erken sonucta antreman oncesi urunler gibi degil.Ama kas agrisi konusunda pek olumlu konusamam.Dun sirt +biceps calistim ve agrilar var![]()
[DOUBLEPOST=1397855751][/DOUBLEPOST]anotest kullanıyrm ve çok memnunum halodan çok şey beklydum bu yorumlardan snra şaşırdımSuanlik hacim ve antreman icin pek bise soyliyemem cok erken sonucta antreman oncesi urunler gibi degil.Ama kas agrisi konusunda pek olumlu konusamam.Dun sirt +biceps calistim ve agrilar var![]()
Almadan önce yorumları okusaydın keşke umarım pişmanlık yaşamazsın.Daha dün aldım ve bugün ilk antrenmanımı yaptım . Sonuçlarını buraya yazıcam umarım bende digerleri gibi güzel etki alırım bu supplementten .